- Konu Sahibi karlarperisi
-
Aslında tam tersi bu küçücük detaylar veriyor insanları ele ben maddi beklentileri olan bir insan değilim ama eşim olacak insan ve ailesi benim için bazı fedakarlıklar yapabilmeli ki bende değerimi anlayayım.Baştan ciddiye almadğınız bu küçücük sorunlar sonra dağ oluyor
Konu sahibi arkadaşım şöyle yap böyle yap diyemem ama uzun vadede bu durum eşindende soğumana ve evliliğinin negatif yönde yol almasına neden olur.Eşin orta yolu bulamazsa evliliğiniz tehlikeye girer gibi geliyor bana
denicem arkadaşım tavsiyeni.artık şöyle bir şey oluşmaya başladı bende.eşimle bir birimizi öyle böyle değil çok severek evlendik.fakat artık onun her yüzüne baktığımda anne babasını görüyorum.o kadar seviyorumki artık sevdiğim için aciz hissediyorum kendimi.sevmezsem giderim diyorum.çıkmazdayım.
anladığım kadarıyla az görüşüyorsun eşinin ailesiyle.madem mesafelisin şu şunu dedi bu böyle yaptıyı hiç kafana takma.onlar yüzünden eşinle tartışma
eşinin babasına gerekli gereksiz para vermesini engelle ama bunu tatlılıkla yapmaya çalış
onları umursamazsan daha huzurlu olursun emin ol canım
arkadasım yanlıs anlama ama neden dul ve 2 cocuk babası bırını tercıh ettın[/QUO
eşim dul değil di.ama yakında olabilir.
Yazdıklarının içinde sorun olarak gördüğüm tek bir yer oldu.
Eşinin ailesinin cehaleti ve eşinin de sessiz kalması..
Onun dışında kuaför saçı, bohça, yok sözde altın taktı havlu getirmedi falan, çok boş şeyler..
Bunları nasıl aynı değerde sorun olarak gördün anlayamadım..
Kızlar hemen neden pes ediyorsunuz, karlarperisi özellikle sen neden hemen boşanmayı düşünüyorsun. Konunu takip ediyor musun bilimiyorum ama bunlar yüzünden yuvanı bozma, hemen ayrılık lafları etme. Ben de gönlümce yapamadım bazı şeyleri evlenirken bazen niye kabul ettim diyorum ama takmıyorum. Bunların hepsi, bohça, bilezik vs araç önemli olan sevdiğin insanla birlikte olmak. Çok insan var herşeyi dört dörtlük yapılan ama evliliğinde mutsuz olup ayrılan. Üzerindeki kıyafet, alınan hediyeler, düğün yaptığın salon seni daha mutlu yapmaz eğer mutsuzsan.
İstenmeme konusuna gelirsek hangi kayınvalide (gelinin seven, oğlunun mutluluğunu isteyen hariç) gelini istiyor ki, onlara ingiliz kraliyet soyundan bir gelin de getirsen beğenmezler. Önemli olan eşinin seni istemesi, hem ne güzel babası ya biz ya karlarperisi dediği zaman seni seçmiş. Bizim en büyük hatamız elimizi açık oynamamız, eşimize gidiyoruz yok annen bunu dedi, yok kızkardeşin bunu yaptı onlar da karşı tarafı savunuyor üzülüyoruz. Eşlerimize birşey belli etmeden, anlatmadan bir söz söylendiği zaman karşılık versek, yüzlerine gülüp kendi sınırımızı çizsek, kendimizi daha çok önemsesek böyle olmayacak. Daha ilk günden yardıma, iyiliğe hazırız, karşılık görmeyince de kırılıyoruz niye diye. Kimisi ağzı laf yapar, canım cicim, güzel konuşur ama sadece kendini düşünür, kendi istemediği şeyi asla yapmaz. Öyle olmak gerekiyor galiba eşlerimizin ailesine karşı.
haklısın açık oynuyoruz evet.yapmacık olamıyoruz.fakat şöylede bir şey var yüzlerine gülecek halde bırakmadılar bende.ne yapsam yaranamadım.somurtum somurtuyor dediler .güldüm çoçuk dediler.konuştum fazla konuşuyor dediler.yüzü gülmüyor dediler.cahil dediler.yaşımda o kadar küçük değil.hiç bir şey yapmadım bişey yapmıyor dediler.konuşmadım niye konuşmadı oldum.artık onlara gitmek bile istemiyorum ama eşim için gitmek zorunda kalıyorum.
iki yüzlü olamıyorsan bence doğru insansındır. ben çok gördüm çektim iki yüzlülükten. örneğin kayınvaldem hep yalnız konuşalım der. beni mutfağa balkona çeker. eşimin yada kocasının yanında yapmaz.tepki vermedim sizin gibi "zaten sen susarsın" dedi yerini bulup. "yok ben size hiç karşılık verdim mi? saygısızlık ettim mi?" dedim. "senle saygı anlayışlarımız bile uymuyor" dedi. anladım ki onla baş edilmez. şaşırdım kaldım. bana benden 5yaş küçük eltim gibi olacaksın ona göre dedi. daha neler neleeeeeeeeer...... boşverrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?