Istenmeyen gelin oldunuz mu ?

Bu konuları aşmak "satranç" misali.. Tek adımda bir çözüm verilmez ne yazık ki..
Açıkçası pek çok kötü evlilik, benim evliliğimin ilk üç senesi yanında "balayı" dır..
İstenmeyen gelin, gayet istenebilir olabilir.. Ancak eşinde iş biter.. Bu konuda çözüm arayanların, evlilik karakterlerinin bilinmesi, her iki tarafın çalışıp çalışmıyor olması, ailenin karakteri konusunda bilgi vermesi gerekir, çünkü her evlilik şahsına münhasır.. Oyun da ona göre kurulur...
Geçim olana, erkek kalbini açana, yuva ısınana kadar, bu bir oyundur.. böyle görmek lazım..

Sadece kayinvalidem degil kayinpederimde cok karisiyor.İkisi birden bazen diyorum benim 2 kayinvalidem var diye.Balkon yikamama karisiyorlar yikama sil diyorlar..Evimize yazin celik kapi taktircaz gerek yok diyorlar sanki her seyi onlara sorcaz tamam ev onlarin olabilir ama biz kiraci degiliz ki bu evde ozgurlugumuz yok.İnanin o kadar doluyum ki anlatmakla bitmez olanlar.Cekindigim icin balkonumu bile gece yikiyorum .Biz yetiskin insanlariz cocuk degilizki esimle ikimiz 33 yasindayiz biktik artik ama ekonomik durumdan dolayi bu evden baska yerede tasinamiyoruz.Her dediklerini yaptik esimle ikimiz cok taviz verdik onlara.Hani derler ya yumusak olma ezilirsin sert olma kirilirsin.Alt ust oturuyoruz kaynimin sozune bizi cagiran olmadi kendileri yaptilar sozlerini de kusluk yok ama boyleler bana akil verin nasil davranayim ne yapabilirim nasil tavir takinmaliyim yasadiklarimi annemle paylastim hep onu uzdum.Komsum bile yok burda hep yasli ve annemlerin yasiti insanlar var

Sagolun mesajlariniz icin.Benim kayinvalidemde istenmeyen gelinmis sanirim onun icin boyle kayinpederimde istenmeyen cocukmus bir de bunlari kendileri anlattilar zamaninda bana

Ben de varım.

Eşimin annesi istemeye geldiğinde ağlamıştı. :KK57:

Neymiş efendim sevinçten ağlıyormuş.
Kendimi ne kadar kötü hissetmiştim.
Aşk işte, gözü kör kulağı sağır...
Bugünkü aklım olsa arkama bakmadan kaçardım.

Allah sabır versin, işin zor.

Bir evlilik başta nasıl başlarsa sonuda öyle devam ediyor eğer sevilmeyen bir gelin adayıysanız evlendikten sonra ağzınızla kuşta tutsanız nafile :KK51:

Bende istenmeyen gelinim hatta sağ olsunlar benimkiler tanısma zahmetine bile girmediler.
Nisanlıma o kızla evlenirsen seni evlatlıktan reddederiz dediler. Nisanlımda beni isteyen esimle isteyecek dedi kabul etmediler nisanlımda madem öyle istiyorsunuz ben sizi reddediyorum dedi :)
Birde bizim borclarımız var ondan evlenemiyoruz simdi ailesi de biliyor tabi hemen bizim istedigimiz kızla evlen bütün borcunu kapatalım dediler.
Nisanlımda degil 30 bin 30 trilyon borcum olsa size boyun egmem ne yapar eder sevdigimi alırım dedi :)
Buda onlara yetti galiba.
Simdi kv kp ile görüşmüyoruz ama akrabaları beni cok seviyor :)

evet istenmeyen gelindim 3,5 yıllık evli olmama rağmen halada istenmeyen gelinim...
bu sorunu onlarla görüşmeyerek aştım..
beni istemeyeni ben hiiiç istemem..
hiçte onlara kendimi kabul ettirme,sevdirmeye çalışma yoluna fln gitmedim...
ne onlar beni arar sorar ne ben onları...
Canım sende bendensin demek..kimsenin yalakası olmadığım için bende sevilmedim..yıllarca hiç değer görmedim .şimdi kapıma hiçbirşey yokmuş gibi geldiler ama benim için biten bitti tabi..oğulcukları affetti ama ben asla çünkü giden yıllarım geri gelmiyecek hiç..gitmiyorum.sormuyorum..sevmiyorum..bu kadar net..çok mutlu oldum mu o da tartışılır tabi..hep yansıdı hayatıma ister istemez..ama boşverdim artık.

Back
X