Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba bayanlar evlenmeden önce ilişkinizde istenmeyen gelin oldunuz mu bu süreç nasıl devam etti...Evlenen varsa bu konuları nasıl aştı yardım lütfennn![]()
1 ay sonra gelecek ben bir geleyimde diyor istiyorlar mı istemiyorlarmı göstericem sana yaptıklarını sorucam onlara diyor bu iş isteselerde istemeselerde olacak diyor.Zaten biz il dışına gidicez sevgilimin işinden dolayı aynı memlekette kalmıcaz benim sorunum şu eger istemediklerini babam bir çakarsa bulunmaz hint kumaşımı der vermez beni biliyorum yani ailemi
Merhaba bayanlar evlenmeden önce ilişkinizde istenmeyen gelin oldunuz mu bu süreç nasıl devam etti...Evlenen varsa bu konuları nasıl aştı yardım lütfennn![]()
aynen durumum senın gıbı 4 yıldır evlıyım en basından berı ıstenmedımevet istenmeyen gelindim 3,5 yıllık evli olmama rağmen halada istenmeyen gelinim...
bu sorunu onlarla görüşmeyerek aştım..
beni istemeyeni ben hiiiç istemem..
hiçte onlara kendimi kabul ettirme,sevdirmeye çalışma yoluna fln gitmedim...
ne onlar beni arar sorar ne ben onları...
ıstenen gelin var mı hiç?
Hiç mi düşünmezler, gelini hem ailesinden hem allah'tan emanet aldıklarını ?...
Gelinle yaşıtmış gibi aşık atan kaynanalar-pederler, sanki anasını babasını elinden alacaklarmış gibi kıskançlık krizine giren görümcekler...
Paylaşılamayanın ne olduğunu çözebilen beri gelsin.
Istenen gelin var mı hiç?
Hiç mi düşünmezler, gelini hem ailesinden hem allah'tan emanet aldıklarını ?...
Gelinle yaşıtmış gibi aşık atan kaynanalar-pederler, sanki anasını babasını elinden alacaklarmış gibi kıskançlık krizine giren görümcekler...
Paylaşılamayanın ne olduğunu çözebilen beri gelsin.
ben varım mesela hiçbir sorun olmadı isteme durumunda,kaç yıllık evliyim bugüne kadar kşmseden duymadım seni istemedik diye..
Eğer aksi olsaydı tavrım baştan belli olurdu,beni istemeyeni ben asla ve asla istemezdim..
ne güzel abla, senin adına sevindim. çünkü bunların aksi insanı çok yıpratıyor.