Istenmeyen gelin oldunuz mu ?

ben de pek istenmiyorum... onların beklentilerine göre davranışlarımı düzeltmeye çalışıyorum kendimce ama hala da istenmiyorum aldığım duyumlara göre:) elimden geleni yaparım gerisi onların takdirine kalmış...

Hic istenmedim.3,5 sene nisanli kaldim o surede esimin anabesi teyzeleri annesi esimi karsilarina alip nisani aticaksin biz onu isteniyoruz demisler.esimde ben seviyorum evlenicem demis.ne dugunden ne evliligimden bisey anladim.kv yillarca ven onu sevmiyorum eninde sonunda bosaticam dermis esimin baba tarafindan duyardim:)11 sene oldu evleneli 9 senemi zehir ettiler 24 yasinda kanser oldum:(esim ailesine anormal duskun.2 sene once baska ile geldik ilk soylefigim ben evliymisim oldu:)simdi kv de kizimda kizim diyor ama bide bana sor.ha huylari degistimi yoooo tatli tatli ezmeye devam ediyor:)bense evliligimin cocugumun hamileleligimin tadini cikariyorum:)

Bende istenmeyen gelinin ta kendisiydim :)) İstememe sebepleri maddi ve kıskançlıkları. Eşim bana çok düşkündür, çekemediler. Nasıl aştınız dersen, benim annem ve babam Allah razı olsun, haklarını ödeyemem hep destek oldular, hep yanımızdalardı! Ve eşimden de Allah razı olsun, bir kere dahi ezdirmedi, hep korudu, herkese haddini bildirdi. Sonuç, zor oldu ama birbirimize tutunarak herşeyi aştık. Allaha binlerce şükür mutlu bir evliliğimiz var. Beni istemeye dahi gelen olmadı düşün, ama yine de ayrılmayı hiç düşünmedik. Sizde ayrılmayı hiç düşünmeden ilerlerseniz başarabilirsiniz. Siz birbirinizi istedikten sonra kimin ne istediğimi vız gelir, tırıs gider ;))

Merhaba bayanlar evlenmeden önce ilişkinizde istenmeyen gelin oldunuz mu bu süreç nasıl devam etti...Evlenen varsa bu konuları nasıl aştı yardım lütfennn :(

bende istenmeyen gelim ama bu durum ne benim ne de oğulunun umrunda:27::27:

zaten eşim hiçbir zaman beni ezdirmedi,sonunda da irtibat koptu...mutluyuz:nazar::nazar::32::32:

kv beni çok sever bende onu çok severdim hala seviyorum ama arada yaşanan bazı şeyler biraz uzaklaştırdı beni ondan.Ama Allah için kv sever beni haksızlık etmiyim genede bi hata yaparsam mesaj atar arar uyarır tabi bu duruma kızıyorum uyarılmaya o ayrı bi konu hemen nilşanlıma diyorum herşeyden haberi olsun istiyorum sen de öyle yap ne olursa olsun haberi olsun sevgilinin neyse .Bizde durum farklı nişanlım malsef istenmeyen damat çok zor ilerliyo herşey ama ilerliyo neler yaşamadım ki ben bilirim ama sevdiğimin yanında durdum bırakmadım onu bir sürü konu açtım yanıldım akla ihtiyaç duydum ama doğru yolu buldumburdaki arkadaşların sayesinde Allah hepsinden razı olsun.sana tavsiyem eğer sevdiğin yanında ilerliyosa bi arkadaşın dediği gibi terazide ağır basan sen isen sakın vazgeçme bi ömür kv ile değil seçiceğimiz eşimizle geçicek kimse için ben sevdiğimden vazgeçemem de.

1 ay sonra gelecek ben bir geleyimde diyor istiyorlar mı istemiyorlarmı göstericem sana yaptıklarını sorucam onlara diyor bu iş isteselerde istemeselerde olacak diyor.Zaten biz il dışına gidicez sevgilimin işinden dolayı aynı memlekette kalmıcaz benim sorunum şu eger istemediklerini babam bir çakarsa bulunmaz hint kumaşımı der vermez beni biliyorum yani ailemi

Canım aynen benim ailem de seninkiler gibi düşündü onların istemediğini anladılar bizim nişan tarihi ileri atıldı hep.Bu sefer tam tarih kesinleşti annem babam biz kızımızı sokakta bulmadık uzak şehirde yanında biz yokuz kızımıza kötü davranırlar diye istemediler,bi de onlarla uğraştım.Babam özellikle çok katıydı.Aileler biraraya geldikten sonra istemeydi vs o ara belli oluyor zaten herşey.Bana değil ama aileme saygısızlık yapsalardı aşkımdan ölsem de evlenmezdim heralde.Neyse ki suratları asık da olsa nişanda başka sorun çıkmadı:)

İstenmeyen gelin adayıydım ayrıldık sahip çıkamadı bana ailesini atamadı babasının parası evleri sevdiğinden daha kıymetli geldi atmasını istemedim zaten ikna etmesini istedim mezhep farkından dolayı istenmedim tamamen önyargıydı tanımak istemediler beni çok acı çektim yıllarca ağladım unutamadım çok zor yıllardı ama şimdi çok mutluyum eşimi çok seviyorum onunlada mezhep sorunu var ama ne o ne ailesi sorun etmedi lafı bile geçmedi şuanda iyiki ayrılmış benden diyorum yoksa eşim olmayacaktı hayatımda her şer de bir hayır varmış

Not: ailem alevi ama ben çocukluğumdan beri hanefiyim ve bu mezheple ibadet ederim kapalıyım içimden geldiği gibi yaşıyorum çok tepki aldım kapanndığım için ama geçti bitti allahıma şükür

Merhaba bayanlar evlenmeden önce ilişkinizde istenmeyen gelin oldunuz mu bu süreç nasıl devam etti...Evlenen varsa bu konuları nasıl aştı yardım lütfennn :(

evet başım açık olduğu için ve onların memleketine uzak memleketten olduğum için açık açık istemiyoruz demediler ama, eski erkek arkadaşıma biraz kültür farkı olabilir demişler onlar iç anadoludan ben karadenizliyim. bide hani sen bilirsin ama bu kız açık filan deyince, o da aile desteği almadan bi yola giremedi. çünkü başından kötü bi evlilik geçmişti kendine güvenemedi ailemi dinlemeyip tekrar hata yaparım filan düşüncesiyle. işin garibi onu aldatan kadının da kapalı olmasına rağmen sadece açık olduğum için istenmedim. çok üzüldüm o zamanlar ama onu değiştirmek için hiçbi şey yapmadım yollarımızı ayırdık şimdi sorarsan bence iyi de oldu. aile önemli.

evet istenmeyen gelindim 3,5 yıllık evli olmama rağmen halada istenmeyen gelinim...
bu sorunu onlarla görüşmeyerek aştım..
beni istemeyeni ben hiiiç istemem..
hiçte onlara kendimi kabul ettirme,sevdirmeye çalışma yoluna fln gitmedim...
ne onlar beni arar sorar ne ben onları...
aynen durumum senın gıbı 4 yıldır evlıyım en basından berı ıstenmedım
basta cok yalakalıkla sevıyormus susu verdıler ama en kucuk bır sorunda
ağızlarına gelenı saydılar sevıyelerını ahlaklarını koydular ortaya
esımde hep aılesının yanında oldu halada %60 agır basarlar bana gore
tam tamına 2 aydır aılesınden 1 tek kısıyle gorusmuyorum cok sukur ki
beynım rahatladım esımle aramız daha ıyıye gıdıyo bana uzak allaha yakın olsunlar
daha dıyebılecek hıcbıseyım yok
istenmememın en buyuk sebebi 1.ci açık olmam onların dedıklerını yapmamam
2.sı çalışıyo olmam karı koca evı gecindirmemiz evime istediğimi almam onların gozune battı
3.sude ogullarını evlendıkten sonra onlardan uzaklastırdıgımı dusunduler uzaga tasındık aılemın dededen kalma bır evınde oturuyoruz dıye yedıremedıler beynımızı yedıler ... İnşallah esımde dogru yolu zamanla bulur :24: esler destekse herseye katlanılıyo ama eslerde aıleyse hayatın yukunu kadın kaldıramıyo zamanla cokuyo

İstenilmemenin sebebi çok önemli.Gereksiz bir kaynana kaprisiyse,kendi cici gönlü bilir.Umursamam.Ama istememem sebebi çok geçerli bir sebepse,evliliğimizi etkileyecekse ya o sebebi ortadan kaldırırım ya ardıma bile bakmadan giderim.

beeeennnn deeeeee beeeennnddeeeee istenmeyeeenn gelinimmm :52:
bizde şöyle bi durum vardı sizinkilerden farkla
beni her yere gelinim gelinim diye sürüklerdi
haftanın 5 günü ailemi ziyarete gelirlerdi yada biz giderdik
ama beni sevmezlermiş istemezlermiş :52:
2 sene düğün ertelediler
en son eşimin babası emekli oldu kendi memleketine gidecek bze bu yaz düğün yapalım dedi
eşime dönmüş ne ayak lan bu senin üstüne mi kaldı ben bu yaz düğün yapmam demiş
onlar gitti biz evlendik herkesten habersiz :52:
eşim işi dolayısıyla 2 sene şehir dışındaydı
bu sürede hep vazgeçirmeye çalıştılar
git paranı karı kızla ye bi gün ona git bi gün buna diye doldururlardı :52:
eşim önceleri beni dinlemezdi ama ailesinin gerçek yüzü ortaya çıkınca hiç ezdirmedi beni sağolsun
Allah ailemden razı olsun hep bize destek oldular ne bana nede eşime bi gün bile sırt dönmediler
ailem damat olarak değil evlat olarak sever eşimi
nikahtan 1 sene sonra düğünümüz oldu
herşeyi eşimle birlikte yaptık hiçbir şekilde hiçbirşeyle ilgilenmediler
el gibi gelip el gibi gittiler çok şükür
hatta o kadar güzeldi ki düğün kıskançlıktan çatladılar :52:
kocaman insanlar evlat sevgisi nedir bilmezler bilmediler
zaten eşimde anladı elini eteğini çekti
çok mutluyuz çok huzurluyuz çok şükür
çok sıkıntı çektik ama sabrın sonu selamet dedikleri bu olsa gerek
Allah kimseye böyle kötü şeyler yaşatmasın
kimsenin ah ını da kimsede bırakmasın inşallah
(biraz uzun oldu k.bakmayın)

ben de kına gecesinden beri istenmeyen gelinim.11 yıla yaklaştık evliliğimde.her şey gayet iyi.onlar hayatımda yoklar.olsalrdı çok daha zor olurdu.inadına güzel oldu her şey. rabbime binlerce şükürler olsun.her şey 2 kişide bitiyor.bunu unutmayın

Istenen gelin var mı hiç?

Hiç mi düşünmezler, gelini hem ailesinden hem allah'tan emanet aldıklarını ?...

Gelinle yaşıtmış gibi aşık atan kaynanalar-pederler, sanki anasını babasını elinden alacaklarmış gibi kıskançlık krizine giren görümcekler...

Paylaşılamayanın ne olduğunu çözebilen beri gelsin.

ıstenen gelin var mı hiç?

Gelinle yaşıtmış gibi aşık atan kaynanalar-pederler, sanki anasını babasını elinden alacaklarmış gibi kıskançlık krizine giren görümcekler...

ha bir de oğlunu sanki sevdiği kıza değil de üvey anneye vermiş gibi daha çok sahiplenmeye çalışan kaynanatörler.

Istenen gelin var mı hiç?

Ben varım mesela hiçbir sorun olmadı isteme durumunda,kaç yıllık evliyim bugüne kadar kşmseden duymadım seni istemedik diye..
Eğer aksi olsaydı tavrım baştan belli olurdu,beni istemeyeni ben asla ve asla istemezdim..

ben varım mesela hiçbir sorun olmadı isteme durumunda,kaç yıllık evliyim bugüne kadar kşmseden duymadım seni istemedik diye..
Eğer aksi olsaydı tavrım baştan belli olurdu,beni istemeyeni ben asla ve asla istemezdim..

ne güzel abla, senin adına sevindim. çünkü bunların aksi insanı çok yıpratıyor.

ben de istenmeyen gelindim belki de hala öyleyim..

nedini kültür farkı ve benim açık olmam.onlara uyum sağlamayıp kendim olmaya devam etmem.şu anda sorunumuz yok gibi çünkü ben kendimi sevdirmek için abartılı hiçbir şey yapmadım nasılsam öyleydim hep.zaten saygısız,laf vuran biri değilim.onlar bana alıştı ben onlara zamanla oturdu herşey.

birbirimizi uzaktan seviyoruz :)

Bende çelişkiyi anlamıyorum
Köprüyü geçene kadar kız evinin kapısını aşındırırlar
Düğün olur burun kıvırırlar
E sen değil miydin beni istemeye gelen demezler mi adama ?

hangi gelin isteniyor ki ?

Bizim şahsen böyle bir sorunumuz olmadı ama beni oğluna layık görmediğini ilk zamanlar çok belli ederdi :37:

Back
X