İstenmeyen gelinimm

Walla canm esin gidince kv kalacan diye bi sart yok yani annenlerde kal en guzeli ki ailen almis seni iyi de yapmis cekemiyorlar belli hc ugrasma gidip kalmaya falan esin gelince de gtmek istemiyorsa gtmeyin zorlama bence yuz bulmasinlar ayrica bu gorevler surekli olacaksa esinle beraber gtmek dogru olan cunku bi tek onun yanina yakisirsin ailede bi yerden sonra olmuyo
evet canim olmuyor haklısın rabbim eslerimizle evimize sağlık huZur versin başımızdan eksik etmesin çokluk aminnn

Pardon da esin doguya gitti diye sen niye kayınvalidene gidiyorsun vallahi benim eşimin ailesi de habire bize gel uzun görevlerde diyor kusura bakmasın kimse de ben kendi Annemin evine giderim böyle bir durumda diyorum yine de gideceğim. ..kendi ailen dururken kv ne alaka kabul etmeyin böyle şeyleri ne olur üzmeyin kendinizi ..

Pardon da esin doguya gitti diye sen niye kayınvalidene gidiyorsun vallahi benim eşimin ailesi de habire bize gel uzun görevlerde diyor kusura bakmasın kimse de ben kendi Annemin evine giderim böyle bir durumda diyorum yine de gideceğim. ..kendi ailen dururken kv ne alaka kabul etmeyin böyle şeyleri ne olur üzmeyin kendinizi ..
Ben biraz duygusal düşünerek gittim zaten bir daha asla gitmem esimde artık beraber gitcez yalnız göndermicem dedi ve ailesine de böyle soyledi

Ya ben bu kocan il disindaysa kaynananlarda yasicaksin mantigini anlamiyorum nedennn nedenn bu kizin da bi evi ailesi var sanki agac kavugunda yetisti. illa bi yerd kalcaksa gider annesinde kalir. bu kaynanalarin gelin bizde kalcak mantigini anlamiyorum

Kv, kp , ahlakı ne kadarsa okadarını sana yapmış ,sende ona göre bir sınır çek , çünkü ne yapsan memnun olmayacaklar ...

Kv, kp , ahlakı ne kadarsa okadarını sana yapmış ,sende ona göre bir sınır çek , çünkü ne yapsan memnun olmayacaklar ...
Olmuyorlarda zaten ben eşimin düşüncem onlarla mi uğraştan bilemedim ilk günler bide şöyle bişey var ilk gün ben onlara allah oglunuza kavuştursun dememisim ben aglamaktan kimseyi gormedi gözüm onada kusmusler anlayamiyorumbu tur insanları

Onuda dedim başta ama esim artık bu konuları unut ben senden memnunum seni istemeselerde ben istiyorum dedi artık bişey demiyorum beni aramiyorlar esimde onları aramıyor onlar eşimi arıyorlardı beni sormak falan da yok üzülüyorum sadece ben hiç bişey yapmadım hak edecek
boşver kocana güler yüzlü ol hayatını yaşa

Back
X