istenmeyen sevilmeyen gelinler bu durumla nasıl baş ettiniz.Ben bir senedir evliyim ve sevilmediğim çok çok belli ve ben bu durumu çok takıyorum benim gibi olan var mı varsa takıyor musunuz sizde_?
İstenmeme nedenim eşimle severek evlendik ve ben açığım bu durum kayın validem tarafından kabul edilemiyor hala...
Her seferinde beklentilerinden,her seferinde laf sokmasından bıktım durum böyle olunca bende eşime aileni tanıyordun neden benimle evlendin die sataşıyorum sonuç huzursuzluk.......
istenmeyen sevilmeyen gelinler bu durumla nasıl baş ettiniz.Ben bir senedir evliyim ve sevilmediğim çok çok belli ve ben bu durumu çok takıyorum benim gibi olan var mı varsa takıyor musunuz sizde_?
İstenmeme nedenim eşimle severek evlendik ve ben açığım bu durum kayın validem tarafından kabul edilemiyor hala...
Her seferinde beklentilerinden,her seferinde laf sokmasından bıktım durum böyle olunca bende eşime aileni tanıyordun neden benimle evlendin die sataşıyorum sonuç huzursuzluk.......
İstenmeyen gelindim. hatta k.validemin eşimin yanında "beni bir kere daha ağlat, kara toprağa girer seni oğlumdan boşatırım" dediği gelindim. sonuç mu boşandık. eşime göre annesi hep haklıydı.
Benim gördüğüm bu işin bir kaç kuralı var. Anlattıklarına göre eşin arkanda, eğer arkanda olmasaydı sorun büyük olurdu. O zaman eşine annesini asla kötüleme. Eşinin yanında annesine iyi davran. biliyorum yapmak çok zor ben yapamadım sonuç ortada. Arkadan da saygısızlık etme. Ama o sana laf sokuyorsa ince ince ayarlayarak sen de laf sok. k.validelerde söyle problem vardır. sana o an bir şey demez. Arkandan eşini dolduruşa getirir. Buna izin vermeyecek laflar olsun.
Dediklerine asla takılma. önemli olan eşinin ne yaptığı. k.valide problemi yoktur. eş de sorun vardır. eğer eşin annesinin dediklerini yapman için seni zorluyorsa, o zaman takılmaya başla. şimdiden güzelim günlerini onunla heba etme. laflarına takılırsan içinde büyütürsün. o yüzden büyütme.
ayrıldığına pişman mısın, bence kendinden ödün vermeyerek en iyisini yapmışsın ama..
yüzüne karşı böyle bi cümle kuran ve onu bu konuda destekleyen bir oğulla nasıl bi ömür geçerdi
Pişman değilim aslında. fakat alışmak zor oluyor. sevdiğimden değil ama alışkanlıklar var. İşte insanların alışkanlıklarından vazgeçmesi de zaman alıyor. Çalışarak süreci atlatmaya çalışıyorum. en komiği de annesi bu cümleyi eşimin yanında kurdu. Aradan 5 ay geçti yaşadığım bir olay üzerine bu cümleyi hatırlattım "kim benim annem mi demedi öyle bir şey" dedi :)))
Pişman olsam kendime saygım kalmaz herhalde.
FAkat türk kadını olmak genlerimize kodlanmış. bazen hala herkes çekiyor çekmelimiydim acaba diyorum? Ama ben böyle çekseydim. yaşadıklarımın hesabını kızıma nasıl verir ve onu nasıl topluma yararlı bir birey, güçlü bir kadın yaparım ki
zaten öyledir, bol bol hafıza kaybı yaşar erkekler
dik duruşun için tebrik ediyorum seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?