Istenmeyen hamilelik

Bence hamile değilsinizdir ama yine de test yapın. Biraz daha temkinli davranmalısınız. Yüzmüş kuyruğuna gelmişsiniz zaten ne bu acele

Bence hamile değilsinizdir ama yine de test yapın. Biraz daha temkinli davranmalısınız. Yüzmüş kuyruğuna gelmişsiniz zaten ne bu acele

koptum yaaa doğru ama ne bu acele bende anlam veremedim bide sürtünme nedir arkadaş sürtünmeden yaşayamıyor musunuz sonra neymiş hamile kalmış biz o kadar uğraşalım onlar sürtünmeyle hamile kalsın gelde sinir olma

Kız hiç belli olmaz neticede kızlık zarı ince bir zar ve spermi emebiliyor yani belli mi olur belki yumartalığa ulaşmıştır. Bence değildir ama Allah bilir işte :) Bu arada Allah sana da verir inşallah bebek umutsuzluğa kapılma. Her şerde vardır bir hayır

İnşallah canım aminn hayırlısı ile beni çok bekletmeden gelir inşallah kuzum

Ah be arkadaşım keşke daha önce yazsaydın buraya ya. Biz boşunamı 8 ay uğraştık ayol bilseydim sürtünüverirdim hamile kalırdım

8 ay sonunda mı hamile kaldınız??
Herhangi bişey yaptınızmı kendiliğindenmi oldu acaba

Eşimde problem vardı. Rahim filmi çekildim hamile kaldım o ay

Benimde 8. Ayım ama bakalım bu ayda olmazsa hsg düşünüyorum hayırlısı inşallah gerek kalmaz bişey sorabilir miyim benden şimdi beyaz yoğun bi akıntı geliyo yum dönemini geçtim ilişkide oldu bata 11 gün kaldı belim ağrıyo bu tekrar mı yumurtladığım anlamına geliyo

Tekrar yumurtladığını sanmıyorum. Herhangi bir sorun yoksa 1 kere yumurtlanıyor, tekrar tekrar yumurtlama olmaz. Yumurtlama dönemini ovu testleriyle takip ediyormusun? O şekilde daha sağlıklı olur.

Tekrar yumurtladığını sanmıyorum. Herhangi bir sorun yoksa 1 kere yumurtlanıyor, tekrar tekrar yumurtlama olmaz. Yumurtlama dönemini ovu testleriyle takip ediyormusun? O şekilde daha sağlıklı olur.

Hayır ovu testi kullanmıyom adetimin 11. Günü şeffaf uzayan akıntım geldi bide baya sıcak basıyordu öyle anladım yumurtladığımı değerlendirdik günaşırı bu akıntı ne olabilir sizce

Hayır ovu testi kullanmıyom adetimin 11. Günü şeffaf uzayan akıntım geldi bide baya sıcak basıyordu öyle anladım yumurtladığımı değerlendirdik günaşırı bu akıntı ne olabilir sizce
Bilmiyorum belki üşütmüş olabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…