Istenmeyen hamilelik

Anladım teşekkür ederim olabilir havalar soğuk üşütmüş olabilirim
Eşin ve sen doktora gittiniz mi? Biz 2 ay denedik olmayınca doktora gittik eşimde problem çıktı mesela. Sayı ve harekette problem vardı. Gİtmeseydik boş boş denemeye devam edecektik.

Eşin ve sen doktora gittiniz mi? Biz 2 ay denedik olmayınca doktora gittik eşimde problem çıktı mesela. Sayı ve harekette problem vardı. Gİtmeseydik boş boş denemeye devam edecektik.

Gittik canım ikimizdede problem çıkmadı Dr olur merak etmeyin dedi bilmiyom akşam oldu lavaboya gittim beyaz akıntım da kocamda sen hamilesin deyip duruyo bilmiyom çok erken değilmi 11 gün var bata

Çevremde çocuk sahibi olmayı isteyen kaç tane insan var bi de boylelerini görünce deliriyorum istenmeyen hamilelikmis

Kesinlikle katiliyorum. çocuk hasretiyle yanip tutusan o kadar cok tanidigim var ki. Biz bile sinir oluyoruz birde onlar bu yazılanları okusa kimbilir ne soverler

Eğer hamileysen bizde bu yönteme geçicez diğer türlü beceremedik de hala

Çok güldüm bide nisanlisin sürtünme ile hamile kalsan rekor kirarsin bende 1 senelik evliyim ama normal yoldan olmadı istenmeyen yazmissin bende uzulmustum bizim olmazken bebegini istemiyor diye bence nosanlinda sende aile hayati ve cinssellik kitaplari var onlari bi okuyun

Peki kizlar sizce neden kasigim agriyo olabilir. Gogus uclarimdada karardi gibi geliyo sizce psikolojikmi
Siz hamilelik istiyor psikolojik olarak belirti arıyor olabilşrmisiniz??ben hamileyim 27.haftam bitmek üzere Yen'i Yen'i kararıyor göğüs uçlarım.kaptırmayın kendinizi

Kızlar biz okadar ugrastik hala daha ugrasanlar war bu sürtünme daha etkili heralde bizdemi ole yapaydik ben hamileyim okadar belirti bende yok acaba surtunmedik diyemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…