- 29 Mart 2020
- 791
- 761
- 53
- Konu Sahibi hayalleriolankiz
-
Yok tabiki ama içimde korku büyüdü dış gebelikse hastanede yatırılırsam aileme ne derim hersey ortaya çıkar gücüm yokİstemiyorsanız kürtajdan baska çözüm var mı ki?
İhtimali söyledi değerim düşük olduğu içinDevlete sevk etseler bile 26 yaşında yetişkin bir kadın olarak anne babanızı velinizmiş gibi hastaneye çağırıp bilgi verecek değiller.
Adet günü ne kadar geçti bilmiyorum ama tek bir beta değeriyle nasıl dış gebelikten bahsedildi anlayamadım.
Hakkınızda hayırlısı olsun, daha hiçbir şey net değil bu kadar stres yapmayın
Dış gebelikten ziyade kimyasal gebelikte olabilir ya da sağlıklı bir gebelikte olabilir. Tek bir değerin düşük olması bir şey ifade etmez. Bu riskleri söyleyebilmek için 2 gün arayla testi tekrar etmeniz gerekir. Böylece düşüyor mu çıkıyor mu analiz edilebilirİhtimali söyledi değerim düşük olduğu için
Ptesi test ver bana dedi hesap yaptı sonrasını sonra konuşuruz dedi ve çok korkuyorum bi yandanda çalışmam gerek kendimi işime bile veremiyorum sanki günler geçmiyor bi daha eskisi gibi mutlu olucagımı sanmıyorumDış gebelikten ziyade kimyasal gebelikte olabilir ya da sağlıklı bir gebelikte olabilir. Tek bir değerin düşük olması bir şey ifade etmez. Bu riskleri söyleyebilmek için 2 gün arayla testi tekrar etmeniz gerekir. Böylece düşüyor mu çıkıyor mu analiz edilebilir
Haberi var mı sevgilininPtesi test ver bana dedi hesap yaptı sonrasını sonra konuşuruz dedi ve çok korkuyorum bi yandanda çalışmam gerek kendimi işime bile veremiyorum sanki günler geçmiyor bi daha eskisi gibi mutlu olucagımı sanmıyorum
48 saat arayla kan verin 2 ya da 3 sonuçta zaten beta değeri kendini belli eder.Ptesi test ver bana dedi hesap yaptı sonrasını sonra konuşuruz dedi ve çok korkuyorum bi yandanda çalışmam gerek kendimi işime bile veremiyorum sanki günler geçmiyor bi daha eskisi gibi mutlu olucagımı sanmıyorum
Evet var ama ben doğuramam sorunlu bi cocukluk geçirdim anne olmaya hazır değilim oda hazır değil evlenemem bu şekilde ailemde sırtını döner banaHaberi var mı sevgilinin
İkimizde şaşırdık ama evlenmek istemiyorum bu şekilde evlenirsem ailem bidaha beni asla affetmez çevredekiler konuşur kendimde hazır değilim sevgilimde hazır değil oda üzüldü bu işlemleri olduktan sonra hayatımdan cıkarmayı düşünüyorum gerekli desteği göremedimÖncelikle geçmiş olsun, üzüldüm. Sevgilinizin tepkisi ne bu durumda peki? Yaşınız da küçük değil aslında eğer karşınızdakine güveniyorsanız evlenin bence.
Dış gebelikte belirti olurmuydu doktor bana sadece kanaman ve ağrın olursa hemen kan testi veriyosun dedi onun dısında olmazsa ptesi kan ver dedi suanda ben hic hamile gibi bile değilim sadece kasıklarımda az sancı oluyor ama keskin bi ağrı bile değil geçiyor üşütme hissi gibi48 saat arayla kan verin 2 ya da 3 sonuçta zaten beta değeri kendini belli eder.
Lütfen bu kadar stres yapmayın, kolay olmadığını tahmin ediyorum ama takip etmek gerekir.
Ve lütfen ilişki sırasında korunun
Zaten şu anda hamile gibi hissetmeniz çok düşük bir ihtimal. Dış gebelik işi biraz karışık aslında, bu kadar erken dönemde belli olur mu bilemiyorum.Dış gebelikte belirti olurmuydu doktor bana sadece kanaman ve ağrın olursa hemen kan testi veriyosun dedi onun dısında olmazsa ptesi kan ver dedi suanda ben hic hamile gibi bile değilim sadece kasıklarımda az sancı oluyor ama keskin bi ağrı bile değil geçiyor üşütme hissi gibi
Adetim bazen 28 günde bazdn 26-24 günde oluyor o yüzden ben 26 baz alıyorum döngümü 4 gün gecikmiş oluyor, ama ben reglimd 1 gün kala yaptırdım kan testini 26 çıktıZaten şu anda hamile gibi hissetmeniz çok düşük bir ihtimal. Dış gebelik işi biraz karışık aslında, bu kadar erken dönemde belli olur mu bilemiyorum.
Adetiniz kaç gün gecikti?
Çok çok erken bir dönemden bahsediyoruz. Şöyle ki benim adetim 1 hafta geciktiğinde beta değerim 8'di. Doktorum asla dış gebelik lafı etmedi. Bu öyle tek değerle olacak iş değil, geç döllenme dediğimiz bir şeyde var.Adetim bazen 28 günde bazdn 26-24 günde oluyor o yüzden ben 26 baz alıyorum döngümü 4 gün gecikmiş oluyor, ama ben reglimd 1 gün kala yaptırdım kan testini 26 çıktı
böyle bi durumda inşallah kmyasaldırÇok çok erken bir dönemden bahsediyoruz. Şöyle ki benim adetim 1 hafta geciktiğinde beta değerim 8'di. Doktorum asla dış gebelik lafı etmedi. Bu öyle tek değerle olacak iş değil, geç döllenme dediğimiz bir şeyde var.
Siz pazartesi günü yeniden kan verin, orada az çok anlaşılır. İlle de dış gebelik olacak diye bir şey yok. Belki kimyasaldır kürtaja bile gerek kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?