- 29 Mart 2020
- 791
- 761
- 53
- Konu Sahibi hayalleriolankiz
-
Teşekkür ederim bilgilendirme içinÇok çok erken bir dönemden bahsediyoruz. Şöyle ki benim adetim 1 hafta geciktiğinde beta değerim 8'di. Doktorum asla dış gebelik lafı etmedi. Bu öyle tek değerle olacak iş değil, geç döllenme dediğimiz bir şeyde var.
Siz pazartesi günü yeniden kan verin, orada az çok anlaşılır. İlle de dış gebelik olacak diye bir şey yok. Belki kimyasaldır kürtaja bile gerek kalmaz
Bende aynısını diliyorum...böyle bi durumda inşallah kmyasaldır
Evet fnasıl korunuyordunuz prezervatif ile mi
Rica ederim, keşke yardımcı olabilseydim. Hakkınızda hayırlısı olsun. Ne olur korununTeşekkür ederim bilgilendirme için
anlıyorum inşallah kolay bir süreç olur senin için sıkma canınıEvet f
Ella bile aldım sonrasında ama tek seferde hamile kaldım gerçekten çok kötüyümYaa keşke daha da önlemler alsaydınız, bir yandan günahsız bir can bi yandan çaresiz bir kadın üzüldüm gerçekten. Gerekli korunma olsaydı hamile kalmazdınız
Teşekkür ederimanlıyorum inşallah kolay bir süreç olur senin için sıkma canını
Ptesi vereceğim duruma görede doktorla görüşeceğimYine de kendinizi üzmeyin hwr şeyin bir çaresi var. Bir daha kan testi verin bakalım ona göre doktorunuzla kürtajı falan klnuşursunuz.
Ptesi vereceğim duruma görede doktorla görüşeceğimkese min 1200ken görünür dedi kürtaj için kesenin görünmesini bekleyeceğim ama sanki günler geçmiyor
[/QUOTE
sağlıklı bir gebelikse 2 günde 2 kat artış olduğundan hızlı yükselir. 10 güne kadar vajinal muayenede görünür yani. Sürekli bunu düşnmeyin. Lekelenme veya kansma olursa direkt hastaneye gidin.
Prezervatif delikmiş içe boşalma oldu farketmedik yafa ilişki esnasında yırtıldı bilmiyorum hissettigim an şoka uğradım zaten sabahında da ella aldım ama fayda etmemişprezervatifi ilişki başından sonuna kadar taktınız mı peki ya da içeri bosalma mı oldu takılı oldugu halde cok düsük ihtimaller cünkü
hadi ya belki hemen o an alsaydınız önlerdi ama olan olmuş ne yapmak istedigine net karar verip öyle adım atmalısın , hep kadınlar çekiyor ya tüm stresi sıkıntıyı o kadar üzülüyorum kiPrezervatif delikmiş içe boşalma oldu farketmedik yafa ilişki esnasında yırtıldı bilmiyorum hissettigim an şoka uğradım zaten sabahında da ella aldım ama fayda etmemiş
Dogurmak istemiyorum buna gücümde yok hamile olmak beni hep korkuttu sonrasıda öyle, suan sadece normal gebeliktirde kürtaj olurum diye düşünüyorum tek isteğim bu evrt biliyorum insanlar bebek sahibi olabilmek için uğraşıyor aylarca yıllarca belki ama ben suan doguramam gerçekten mümkün olsa bu günaha girmem büyümeden içimden alsınlar istiyorum canım çok yanıyohadi ya belki hemen o an alsaydınız önlerdi ama olan olmuş ne yapmak istedigine net karar verip öyle adım atmalısın , hep kadınlar çekiyor ya tüm stresi sıkıntıyı o kadar üzülüyorum ki
çok üzgünüm senin adına gerçekten bende senin gibi bir korkuyla yaşıyorum 6 aydır gebe degilim çok sükür ama en ufak ihtimal bile beni delirtti konularıma bakarsan anlarsın.. sen kendini hazır hissetmiyorsan kimsenin sana bişey deme hakkı yok elbette o yüzden bu dönemi olabildiğince kendini yıpratmadan atlatmalısınDogurmak istemiyorum buna gücümde yok hamile olmak beni hep korkuttu sonrasıda öyle, suan sadece normal gebeliktirde kürtaj olurum diye düşünüyorum tek isteğim bu evrt biliyorum insanlar bebek sahibi olabilmek için uğraşıyor aylarca yıllarca belki ama ben suan doguramam gerçekten mümkün olsa bu günaha girmem büyümeden içimden alsınlar istiyorum canım çok yanıyo
Bende merak ettim bildirim gelsin diye yorum yapıyorum.Naptınız test verdiniz mi bugün de?
Naptınız test verdiniz mi bugün de?
Evet verdim, değerim 500 çıktı, doktor normal dedi, kendimi çok kötü hissediyorum ne yapıcam bilmiyorum çaresizim sürekli ağlıyorumBende merak ettim bildirim gelsin diye yorum yapıyorum.
Sevgilinize durumu söylediniz mi? Haberi var mı?Evet verdim, değerim 500 çıktı, doktor normal dedi, kendimi çok kötü hissediyorum ne yapıcam bilmiyorum çaresizim sürekli ağlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?