İstenmeyen ve belirsiz gebelik

Teşekkür ederim bilgilendirme için

Yine de kendinizi üzmeyin hwr şeyin bir çaresi var. Bir daha kan testi verin bakalım ona göre doktorunuzla kürtajı falan klnuşursunuz.
Ptesi vereceğim duruma görede doktorla görüşeceğim kese min 1200ken görünür dedi kürtaj için kesenin görünmesini bekleyeceğim ama sanki günler geçmiyor

prezervatifi ilişki başından sonuna kadar taktınız mı peki ya da içeri bosalma mı oldu takılı oldugu halde cok düsük ihtimaller cünkü

prezervatifi ilişki başından sonuna kadar taktınız mı peki ya da içeri bosalma mı oldu takılı oldugu halde cok düsük ihtimaller cünkü
Prezervatif delikmiş içe boşalma oldu farketmedik yafa ilişki esnasında yırtıldı bilmiyorum hissettigim an şoka uğradım zaten sabahında da ella aldım ama fayda etmemiş

Prezervatif delikmiş içe boşalma oldu farketmedik yafa ilişki esnasında yırtıldı bilmiyorum hissettigim an şoka uğradım zaten sabahında da ella aldım ama fayda etmemiş
hadi ya belki hemen o an alsaydınız önlerdi ama olan olmuş ne yapmak istedigine net karar verip öyle adım atmalısın , hep kadınlar çekiyor ya tüm stresi sıkıntıyı o kadar üzülüyorum ki

hadi ya belki hemen o an alsaydınız önlerdi ama olan olmuş ne yapmak istedigine net karar verip öyle adım atmalısın , hep kadınlar çekiyor ya tüm stresi sıkıntıyı o kadar üzülüyorum ki
Dogurmak istemiyorum buna gücümde yok hamile olmak beni hep korkuttu sonrasıda öyle, suan sadece normal gebeliktirde kürtaj olurum diye düşünüyorum tek isteğim bu evrt biliyorum insanlar bebek sahibi olabilmek için uğraşıyor aylarca yıllarca belki ama ben suan doguramam gerçekten mümkün olsa bu günaha girmem büyümeden içimden alsınlar istiyorum canım çok yanıyo

çok üzgünüm senin adına gerçekten bende senin gibi bir korkuyla yaşıyorum 6 aydır gebe degilim çok sükür ama en ufak ihtimal bile beni delirtti konularıma bakarsan anlarsın.. sen kendini hazır hissetmiyorsan kimsenin sana bişey deme hakkı yok elbette o yüzden bu dönemi olabildiğince kendini yıpratmadan atlatmalısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…