İster istemez heyecan :) Yardımm

hilal1108

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2013
1.493
10
88
İstanbul
Arkadaslar 4 gün sonra erkek arkadaşımın abisiyle tanısıcam.
Abisi ve abisinin kız arkadaşı.. Müstakbel eltimle samimiyim zaten telefon uzerınden falan
konusuruz hep. Ama abi faktörü beni çok heycanlandırıo :)
Nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum açıkçası... Ne yapıyım nasıl konusuyım ne giyiyim yardım edin bana lütfeennn :(

Canım Heyecanlanacak Hiç Birşey yok Gayet Sakin Olmalısın. Hafif Makyaj Tenine Uygun Kıyafetler Seçmelisin.Kıyafetlerin lütfen mini açık olmasın... İlk Bulusma çok Önemlidir. Öyle Abartılı Kahka lardan Uzak Dur. Gayet Sakin davran. çok bilmiş gibi davranma Gerisi Önemli değil Zaten İnsan Kendi karakteri neyse o şekil davranır....

Canım Heyecanlanacak Hiç Birşey yok Gayet Sakin Olmalısın. Hafif Makyaj Tenine Uygun Kıyafetler Seçmelisin.Kıyafetlerin lütfen mini açık olmasın... İlk Bulusma çok Önemlidir. Öyle Abartılı Kahka lardan Uzak Dur. Gayet Sakin davran. çok bilmiş gibi davranma Gerisi Önemli değil Zaten İnsan Kendi karakteri neyse o şekil davranır....

Çok sağol canım ister istemez çok heycanlanıyorum ilk izlenim çok önemlidir seninde dedigin gibi...
Yanlıs bir harkt yaparsam hep öyle tanırlar beni yanlıs anlasılmaktan bile korkuyorum.

Çok sağol canım ister istemez çok heycanlanıyorum ilk izlenim çok önemlidir seninde dedigin gibi...
Yanlıs bir harkt yaparsam hep öyle tanırlar beni yanlıs anlasılmaktan bile korkuyorum.
İnsallah Çok iyi bi izlenim Çok Süperde Bir gün Geçirirsin...

arkadaslar 4 gün sonra erkek arkadaşımın abisiyle tanısıcam.
Abisi ve abisinin kız arkadaşı.. Müstakbel eltimle samimiyim zaten telefon uzerınden falan
konusuruz hep. Ama abi faktörü beni çok heycanlandırıo :)
nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum açıkçası... Ne yapıyım nasıl konusuyım ne giyiyim yardım edin bana lütfeennn :(

eltinle konuş ama herşeyini paylaşma:) öncelikle bunu diyeyim.
Heycan yapman çok normal :))) bende heycanlanmıştım:))) ama sonra düşündüm yani neden heycan yapıyorum diye. Ve attım bütün heycanımı saçlarım zaten düz fönlüydü bi önceki günden saldım öle saçlarımı :) bi tşört giydim bi kot:) normal sewgilimle bluştğm gibi gittim konustuk güldük oldu bitti :)
onlar beni sewdi bende onları :)

Oldugun gibi davran canim heyecanlanmaya gerek yok:-) :-) eltinle konus ama herseyini paylasma.Sevgilin ve ailesi hakkinda eltine hicbir sey soyleme.Eltini iyi gozlemle nasil birisi diye her soyledigi sozu onaylama.

eltinle konuş ama herşeyini paylaşma:) öncelikle bunu diyeyim.
Heycan yapman çok normal :))) bende heycanlanmıştım:))) ama sonra düşündüm yani neden heycan yapıyorum diye. Ve attım bütün heycanımı saçlarım zaten düz fönlüydü bi önceki günden saldım öle saçlarımı :) bi tşört giydim bi kot:) normal sewgilimle bluştğm gibi gittim konustuk güldük oldu bitti :)
onlar beni sewdi bende onları :)

Bir de 2 görümcem var :( Ama benden küçükler bide cazgırlar.
Ama tabi ben daha cazgırım onlardan ayıptır söylemesi :))
Onlarla daha tanışmadım şehir dışında oldukları için.
Eltimde sen bana kardeş gibi oldun kız kardeşim yok benim sen onun yerini doldurdun der hep.
Ama belli olmaz insanoglu çiğ süt emmiş sonuçta :)
Tavsiyelerinizi için çok teşekkür ederimm.. :)

Oldugun gibi davran canim heyecanlanmaya gerek yok:-) :-) eltinle konus ama herseyini paylasma.Sevgilin ve ailesi hakkinda eltine hicbir sey soyleme.Eltini iyi gozlemle nasil birisi diye her soyledigi sozu onaylama.

Çok teşekkür ederim hepiniz çok yardımcı oldunuz :)
Bundan sonra herseimi anlatmıom ona :))

Back
X