ben de 1 hafta oldu başlayalı 75 den 73.2 ye düştüm ilk hedef 69 sonra 65 de korumaCanım benim 4-5 gün oldu başlayalı. Kilom 60.1 şuan. 62,2 den düştüm.
hedef kilom 55 civarı :) daha sonra 52..
İnsallah yapıcaz :)
kurban bayramına kadar düşecem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de 1 hafta oldu başlayalı 75 den 73.2 ye düştüm ilk hedef 69 sonra 65 de korumaCanım benim 4-5 gün oldu başlayalı. Kilom 60.1 şuan. 62,2 den düştüm.
hedef kilom 55 civarı :) daha sonra 52..
İnsallah yapıcaz :)
Canım bu yolda destek cok onemli.. bence cuma günü tartı günümüz olsun ne dersin?ben de 1 hafta oldu başlayalı 75 den 73.2 ye düştüm ilk hedef 69 sonra 65 de koruma
kurban bayramına kadar düşecem
ben her gün tartılıyorumCanım bu yolda destek cok onemli.. bence cuma günü tartı günümüz olsun ne dersin?
Aslında bende tutamıyorum kendimi bu konuda. Hep tartılasım geliyor da işte artı çıkıyorum sinir oluyorumben her gün tartılıyorum
günlüğüm kilo gıdım gıdım gidiyor 5 yılda aldığımı 1 ayda verip rahatlarım dedim ama olmuyor 100 gram gitmiş 73 oldum spor akşam yaptım bundan sonra düzenli yapmak istiyorum vakit ayırabilsem sabah poğaça hemde sıcak sıcak sonra da niye gitmiyor kilolar![]()
kendimi biliyorum da sorunu çözemiyorumAynen öyle ben diyecektim siz yazmışsınız
Güzel bi menü gormedim ki hiç![]()