sonuç ama iyi ama izle de gör2015te de menüler kötüymüş şimdi de
Börek sarma simit kurabiye oooooooooo

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sonuç ama iyi ama izle de gör2015te de menüler kötüymüş şimdi de
Börek sarma simit kurabiye oooooooooo
sonuç ama iyi ama izle de gör![]()
2 gün oldu -900 spor a başlayınca daha çok gidecek2015te kaçtı
Şimdi kaçtı kaç oldu
2 gün oldu -900 spor a başlayınca daha çok gidecek
her gün kilomu yazıyorumHadi bakalım yaz mutlaka 10 günde toplam kac
Bi de 1 ayda toplam kaç ben ona bakarım
Yoksa 2 günde 900 verip 1 ayda 1100 veren tanıdıklarım cok
her gün kilomu yazıyorumarada uğra
Canım 5 yıl önce konuyu açtığında da 75 kiloymuşsun anlamadım bu işi... Koruma döneminde misin 5 yıldır? Herhalde 70 civarları ideal kilo yoksa 5 sene de kilo verememiş olma ihtimalini düşünmek istemiyorum22/06/2020 73,200 haftasonu -700 çok da dikkat edemedim iki gün dısardaydım sporda yoktu ama çok şükür yeni haftaya eksi girdim
75 benim zirvem dur deme zamanı 5 yıl önce de 75 leri görmüştüm 1 1,5 ayda 63 lere düstüm, şimdi de 75 i görünce tekrar diyete başladımCanım 5 yıl önce konuyu açtığında da 75 kiloymuşsun anlamadım bu işi... Koruma döneminde misin 5 yıldır? Herhalde 70 civarları ideal kilo yoksa 5 sene de kilo verememiş olma ihtimalini düşünmek istemiyorum![]()
Hee bende ilk sayfaya baktım bi de son sayfaya aradan 5 yıl geçmiş ama halen yediklerini falan paylaştığını görünce dedim bu 5yıldır aralıksız diyet yapıp halen aynı kiloda mısabah tost çay
75 benim zirvem dur deme zamanı 5 yıl önce de 75 leri görmüştüm 1 1,5 ayda 63 lere düstüm, şimdi de 75 i görünce tekrar diyete başladım
teşekkür ederimHee bende ilk sayfaya baktım bi de son sayfaya aradan 5 yıl geçmiş ama halen yediklerini falan paylaştığını görünce dedim bu 5yıldır aralıksız diyet yapıp halen aynı kiloda mıNeyse kolay gelsin tez zamanda verirsin inş.
tabi canım gel beklerim senin diyet ne zaman başladı kaç kilo var gidecekCanım günaydın.. katılabilirim bende istersen![]()
Canım benim 4-5 gün oldu başlayalı. Kilom 60.1 şuan. 62,2 den düştüm.tabi canım gel beklerim senin diyet ne zaman başladı kaç kilo var gidecek