Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 hafta bugün bitti 2. haftada inşallah 1.500 daha verebilirim böylece 70 in altına inerim![]()
Benimde artık akşam menüm çorba olacak canım. Kendime lahana çorbası yaptım bu gün.akşam yemeğini 18.45 te yedim yine yeşil mercimek çorbası ,bir ince dilim börek
ben de bugün lahana aldım eve ilk kez lahana girdi lahana çorbası tariflerine baktım yarın yapacam inşallah tadı iyidir arkadaşım kokusuna dayanabilirsen içersin dedi bakalım yarın yazarımBenimde artık akşam menüm çorba olacak canım. Kendime lahana çorbası yaptım bu gün.
Senin menülerin gerçekten çok iyi.
Ben devamlı evde oldugum için olsa gerek çok atıştırıyorum((
Bana pek kötü gelmedi açıkcası. Ama ben tuzda kullandım. Acılı ve bol limonlu.ben de bugün lahana aldım eve ilk kez lahana girdi lahana çorbası tariflerine baktım yarın yapacam inşallah tadı iyidir arkadaşım kokusuna dayanabilirsen içersin dedi bakalım yarın yazarım![]()
1.700bugün bebeğimin kontrolü vardı 6.ay aşısı yapıldı...huysuzlığundan giremedim nete...sabah aynı kahvaltı...öğle yoğurt yedim...akşam kabak yemeği...ara öğün yemedim hastanede olduğumuz için ...suyumu da içemedim...akşam yemeğinden sonra 2 grisini ile cay içtim minicik bir bazlama attım ağzıma ardından minik bir peynir ...sonra durdum...yoksa devamı gelecekti....nefsimi körelttim ya yeter.....bu arda bugün kilom:76.400 ...1 haftada 1.700 gitti çok şükür....lahana diyetine 1 hafta sonra başlıcam midem alıştı açlık hissetmiyorum şüküüüür:))