cnm maşallah sana...ben de duraklama var 100 gr vermişim11/01/2015.......70.600 (-300)
buğun de eksi gördüm çok şükürdiyet gayet iyi gidiyor 70in altına inmeme az kaldı
sabah kalkınca 2 bardak su içtim kahvaltıda 1 elma yiyeceğim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm maşallah sana...ben de duraklama var 100 gr vermişim11/01/2015.......70.600 (-300)
buğun de eksi gördüm çok şükürdiyet gayet iyi gidiyor 70in altına inmeme az kaldı
sabah kalkınca 2 bardak su içtim kahvaltıda 1 elma yiyeceğim
tam olarak lahana diyeti sayılmaz o yedi günlük onu yapamam ben iki gün (dün ve bugün ) yapacam dün lahana çorbası içmiştim -300 gitti içmediğim gün -600 gitmişti evet canım kilo vermem çok şükür durmadıcnm maşallah sana...ben de duraklama var 100 gr vermişimumarım hızlanırım ...lahana çorbası diyetiyle günlük ortalama ne kadar gidiyor bilgi verirsen sevinirim..kilo 76.300gr...buna da şükür
tarçınlı çay iç Kayısı yada elma yiyip geçiştirmeye çalış, olunca 2. günü çok az yersin bugün sabret canımsabah peynir zeytin dere otu...ara elma...öğle karnıbahar haşlama...ara da ceviz yeşilçay...akşam tonbalığı salata yemedim henüz...ara da bir mandalina yer kapatırım inşallah...adet olacağım canım tatlı istiyor![]()
cnm tatlı krizimi kuru kayısı ile atlattım ama moralim bozuk bugün 76.300 gr çıktım:dün eşimin annesi gözleme yapıp göndermiş..saat 9 da dayanamadım yedim acaba ondan mı?çünkü akşama kadar çok dikkatliydim.. sabahtan yoğurt diyetine başladım 5 günde 3 kilo...kendime göre ayarladım...sabah aynı kahvaltı biliyosun...ara armut...öğle yoğurt brokoli...ara yoğurt içine küçük br grisini attm..akşam diet ton balığı 1 dilim ekmek ....bebişle ilgilenmekten yeşilçay içemiyorum...ateşin harareti var..huysuz bu ara...sayesinde kilo vercem:)inş..seni tebrik ediyorum cnm ...betam ne yaptın inşallah tatlı krizini atlatmışsındır
maalesef akşam 9 da yemiştim ama bugün iyi geçti...şu an yeşilçay içiyorum akşam 6 da bitirdim yeme işini:)canım öncelikle geçmiş olsun gözleme yemeseydin iyiydikaçamaklar diyetin dengesini bozuyor. 9 akşam değildir inşallah
maşallaah darısı bana...sabah çok mutluydum çünkü dietim güzel gidiyor artık:)75.800 gram 1 günde 500 gr verdim...yoğurt yemeye devam...sabah tam buğday ekmeği ile tost yedim....ara da elma...öğlen bulgur çorbası içicem ekmeksiz ve yoğurt....bugun çok mutluyum 70 defteri açılmamak üzere kapandı inşallah
13/01/2015.....69.800çok mutluyum
kahvaltı da kellogs yedim![]()
mrb ben de yeni doğum yaptım 10 gündür diyetteyim ...artık alıştım ilk defa sabah yandığımda karnım çok acıkmadı..midem küçülüyor oleyyy....yaza kadar 55 olup arkamdan çıtır anne dedirtmek istiyorum:)sen kaç kilo aldın gebeliktemerhabalar ben de yeni doğum yaptım ve kilo vermek isterim.ama spor yapmıyorum 2-3 ay da yapamam harhalde