canım hoşgeldin ne kadar fazlan varmerhabalar ben de yeni doğum yaptım ve kilo vermek isterim.ama spor yapmıyorum 2-3 ay da yapamam harhalde

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım hoşgeldin ne kadar fazlan varmerhabalar ben de yeni doğum yaptım ve kilo vermek isterim.ama spor yapmıyorum 2-3 ay da yapamam harhalde
diyet listen gayet iyi emzirdiğin için kilolar çok rahat gider sıkma canını yanlış hatırlamıyorsam her emzirme 500 kaloriydi anneliğinin tadını çıkarmerhabalar ben de yeni doğum yaptım ve kilo vermek isterim.ama spor yapmıyorum 2-3 ay da yapamam harhalde
tebrikler canım giden kilolar bir daha gelmez inşallah böyle devam artık kaçamak yokmaşallaah darısı bana...sabah çok mutluydum çünkü dietim güzel gidiyor artık:)75.800 gram 1 günde 500 gr verdim...yoğurt yemeye devam...sabah tam buğday ekmeği ile tost yedim....ara da elma...öğlen bulgur çorbası içicem ekmeksiz ve yoğurt....
cnm ben gerçek bir çıtırdımtebrikler canım giden kilolar bir daha gelmez inşallah böyle devam artık kaçamak yokçıtır anne diye günlük açmanı bekliyorum
![]()
canım ben de hep zayıftım ünv 52 dim evlendikten sonra 56 gördüm doğumda 20 kilo aldım ama hiç rejim yapmadan hepsi gitti beni görenler inanamıyo nasıl aldın senin alabileceğini düşünmezdik diyorlar bide genetiğim bayağı sağlam sülalede nerdeyse 40 beden yok milletin annesi anneannesi babaannesi kilolu olur benim hepsinin maşallahı var kiloyu hızlı vermemde bunun da faydası olabilir kemiklerim batıyo iyiydicnm ben gerçek bir çıtırdım...eşim kilo al derdi...kemiklerim batarmış:)eski halini özledim dediğini hatırladıkça hırs yapıyorum
yarın tartı günü dikkat etbulgur çorbamı içtim yoğurt yedim 1 dilim ekmekle...akşam da 2 yumurta yicem protein olsun ekmek yok tabi 14o cal alırım yeter...ara da acıkırsam 1 kase yoğurt..artık rahatım gerçekten canım bi şey istemiyor...cuma günü annem gelcek 10 gün yanımda...yürüyüşe çıkabilirim holeeeey:)
canım hoşgeldinKızkaar bende aranıza katılmak ıstıyorum hangı topıge baktıysam kayıt olmak ıcın gec kalmısım:) ayrıca nedense herkez ılkten ısteklı sonradan kımse yazmıyor umarım burayıda çürütmem
Ben en son 56 57 kılo arasındaydımcanım hoşgeldinben başlayalı 11 gün oldu ideal kiloma kadar da bırakmayı kesinlikle düşünmüyorum kaldı 9 kilom senin ne kadar fazlan var
yani biraz sıkarsan daha iyi gidecek o zaman bırakma da verBen en son 56 57 kılo arasındaydımgecen sene 70ten düstüm o kıloya. Bıde alıp vermelerim oldu. Bende bır hafta oldu baslayalı 67dim en son tartıldıgımda pazar gunu 65.200 cıktım hemde cok fazla kasmadım dıyetı makarnada yedım pılavda kactı yanı bıraz
Ama tarcın cayı sayesınde sanırım verdım ayrıca hosbuldum. Hedefım 55
Aynen öyle gecen sene bı topikte takıldım cok ıyı gaz gelmıstım ıns gene aynı azımle vercem hemde busefer 55yani biraz sıkarsan daha iyi gidecek o zaman bırakma da ver
inşallah canım istersek olurAynen öyle gecen sene bı topikte takıldım cok ıyı gaz gelmıstım ıns gene aynı azımle vercem hemde busefer 55