• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

istesem veririm

• Konu Sahibi Konu Sahibi idol1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhabalar ben de yeni doğum yaptım ve kilo vermek isterim.ama spor yapmıyorum 2-3 ay da yapamam harhalde
diyet listen gayet iyi emzirdiğin için kilolar çok rahat gider sıkma canını yanlış hatırlamıyorsam her emzirme 500 kaloriydi anneliğinin tadını çıkar:KK19:

maşallaah darısı bana...sabah çok mutluydum çünkü dietim güzel gidiyor artık:)75.800 gram 1 günde 500 gr verdim...yoğurt yemeye devam...sabah tam buğday ekmeği ile tost yedim....ara da elma...öğlen bulgur çorbası içicem ekmeksiz ve yoğurt....
tebrikler canım giden kilolar bir daha gelmez inşallah böyle devam artık kaçamak yok :KK20:çıtır anne diye günlük açmanı bekliyorum:KK73:

bulgur çorbamı içtim yoğurt yedim 1 dilim ekmekle...akşam da 2 yumurta yicem protein olsun ekmek yok tabi 14o cal alırım yeter...ara da acıkırsam 1 kase yoğurt..artık rahatım gerçekten canım bi şey istemiyor...cuma günü annem gelcek 10 gün yanımda...yürüyüşe çıkabilirim holeeeey:)

tebrikler canım giden kilolar bir daha gelmez inşallah böyle devam artık kaçamak yok :KK20:çıtır anne diye günlük açmanı bekliyorum:KK73:
cnm ben gerçek bir çıtırdım:(...eşim kilo al derdi...kemiklerim batarmış:)eski halini özledim dediğini hatırladıkça hırs yapıyorum

cnm ben gerçek bir çıtırdım:KK43:...eşim kilo al derdi...kemiklerim batarmış:)eski halini özledim dediğini hatırladıkça hırs yapıyorum
canım ben de hep zayıftım ünv 52 dim evlendikten sonra 56 gördüm doğumda 20 kilo aldım ama hiç rejim yapmadan hepsi gitti beni görenler inanamıyo nasıl aldın senin alabileceğini düşünmezdik diyorlar bide genetiğim bayağı sağlam sülalede nerdeyse 40 beden yok milletin annesi anneannesi babaannesi kilolu olur benim hepsinin maşallahı var kiloyu hızlı vermemde bunun da faydası olabilir kemiklerim batıyo iyiydi :-)

bulgur çorbamı içtim yoğurt yedim 1 dilim ekmekle...akşam da 2 yumurta yicem protein olsun ekmek yok tabi 14o cal alırım yeter...ara da acıkırsam 1 kase yoğurt..artık rahatım gerçekten canım bi şey istemiyor...cuma günü annem gelcek 10 gün yanımda...yürüyüşe çıkabilirim holeeeey:)
yarın tartı günü dikkat et

Kızkaar bende aranıza katılmak ıstıyorum hangı topıge baktıysam kayıt olmak ıcın gec kalmısım:) ayrıca nedense herkez ılkten ısteklı sonradan kımse yazmıyor umarım burayıda çürütmem

Kızkaar bende aranıza katılmak ıstıyorum hangı topıge baktıysam kayıt olmak ıcın gec kalmısım:) ayrıca nedense herkez ılkten ısteklı sonradan kımse yazmıyor umarım burayıda çürütmem
canım hoşgeldin :KK50:ben başlayalı 11 gün oldu ideal kiloma kadar da bırakmayı kesinlikle düşünmüyorum kaldı 9 kilom senin ne kadar fazlan var

canım hoşgeldin :KK50:ben başlayalı 11 gün oldu ideal kiloma kadar da bırakmayı kesinlikle düşünmüyorum kaldı 9 kilom senin ne kadar fazlan var
Ben en son 56 57 kılo arasındaydım:( gecen sene 70ten düstüm o kıloya. Bıde alıp vermelerim oldu. Bende bır hafta oldu baslayalı 67dim en son tartıldıgımda pazar gunu 65.200 cıktım hemde cok fazla kasmadım dıyetı makarnada yedım pılavda kactı yanı bıraz:KK53: Ama tarcın cayı sayesınde sanırım verdım ayrıca hosbuldum. Hedefım 55

Ben en son 56 57 kılo arasındaydım:KK43: gecen sene 70ten düstüm o kıloya. Bıde alıp vermelerim oldu. Bende bır hafta oldu baslayalı 67dim en son tartıldıgımda pazar gunu 65.200 cıktım hemde cok fazla kasmadım dıyetı makarnada yedım pılavda kactı yanı bıraz:KK53: Ama tarcın cayı sayesınde sanırım verdım ayrıca hosbuldum. Hedefım 55
yani biraz sıkarsan daha iyi gidecek o zaman bırakma da ver

akşam 1 tabak pırasa yemeği (içinde pirinç de vardı) turşu yedim:kk77:
şimdi sporumu yapmaya gidiyorum yaptıktan sonra paylaşırım

Bende bı tabak karnıbahar yedım bı dılım kepek ekmegı :) etıformla cay ıctım bıbkac bardak cayımdakı sekerı eskısı kadar da atmıyorum tam azaltamasamda. Arkadasım bızde o gıttıkten sonra bısıklet sürcem ve leslie yapcam

Bende acıktım karnı bahar yedım gene ama az bişi:( cnku sabah kahvaltı edemeom müsli yedim. Ayrıca uc km süperrr sıra bende:)

bu saatlerde acıkınca yeşil çayla geçiştirmeye çalış bence

günaydınnnn
bugün kilo farkı malesef yok 14/01/2015......69.800(-0):mad:
bide üstüne işe geçiktiğim için sabah evde su bile içemedim mecburen 1 yufkanın 1/8 i kadar kaşarlı gözleme yedim

Back
X