• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

istesem veririm

• Konu Sahibi Konu Sahibi idol1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam bütün gün dışardaydım kuaföre gittim gezdim dışarda hiçbir şey yemedim eve gelince makarna ıspanak yoğurt yedim kahvenin yanına da bir tane kurabiye
kızlar bide evde sürekli ip atlar gibi zıplıyorum 100 tane bugün 5-6 defa yaptım inşallah işe yarıyordur:KK49:

selam bütün gün dışardaydım kuaföre gittim gezdim dışarda hiçbir şey yemedim eve gelince makarna ıspanak yoğurt yedim kahvenin yanına da bir tane kurabiye
kızlar bide evde sürekli ip atlar gibi zıplıyorum 100 tane bugün 5-6 defa yaptım inşallah işe yarıyordur:KK49:
I idol1 iradene hayranım. Makarnayı ne kadar yedin?? Yediklerimizin ölçülerini yazalım bende çok daha sağlıklı olur ne dersiniz ??

dabidap
canim haklısın bir servis kaşığı makarna bir servis kaşığı yumurtalı ıspanak küçük kase yoğurt ekmek yok

selammm ne zamandır diyettesiniz verebildinizmi ??

konu başlığını okuyunca merak etttim ;)

günaydın..bugünden itibaren sizler gibi diyete başladım biliyorsunuz hemen menümü paylaşıyorum..
sabah 2 parça peynir 1 kibrit kutu kadar bile yoktur
5 zeytin 2 dilim tam buğday ekmeği yarım domates yarım biber maydanoz şekersiz bir bardak çay

acaba sabah 2 dilim ekmek çok mu ki??? :kk77::kk77:

günaydın..bugünden itibaren sizler gibi diyete başladım biliyorsunuz hemen menümü paylaşıyorum..
sabah 2 parça peynir 1 kibrit kutu kadar bile yoktur
5 zeytin 2 dilim tam buğday ekmeği yarım domates yarım biber maydanoz şekersiz bir bardak çay

acaba sabah 2 dilim ekmek çok mu ki??? :kk77::kk77:
merhaba bende çarşamba başladım
h.sonu fena halde kaçırdım şimdi toplanma zamanı
kaç kilosunuz ?masa başı işteyseniz çok gelebilir
tek ekmek yiyerek ara ögün elma yiyebilirsiniz
bende bu sabah
yarım hamburger ekmeği
çeri domates
bir parça peynir
6 zeytin yedim

merhaba bende çarşamba başladım
h.sonu fena halde kaçırdım şimdi toplanma zamanı
kaç kilosunuz ?masa başı işteyseniz çok gelebilir
tek ekmek yiyerek ara ögün elma yiyebilirsiniz
bende bu sabah
yarım hamburger ekmeği
çeri domates
bir parça peynir
6 zeytin yedim

58 kiloyum ben evet masa başı işim ama sabah aç olunca öğlen yada akşama yüklenicem gibi geliyor hepte sabah sağlam kahvaltı deniliyor ya o yüzden tost ekmeği büyüklüğünde olanlardan ince 2 dilim yani..siz kaç kilosunuz yaşınız kaç?

58 kiloyum ben evet masa başı işim ama sabah aç olunca öğlen yada akşama yüklenicem gibi geliyor hepte sabah sağlam kahvaltı deniliyor ya o yüzden tost ekmeği büyüklüğünde olanlardan ince 2 dilim yani..siz kaç kilosunuz yaşınız kaç?

kahvaltı evet en güçlü ögün olmalı doğru.bende 1,62 boyunda 63 kiloyum şuan o_Oo_Oo_O

geçen yaz57.5 kadar düşmüştümmm :oops::oops::oops:

vefa84 vefa84 canım hoşgeldin benim 1 ayı geçti yaklaşık 8 kilo verdim 7 kilom kaldı sanada başarılar canım

Canım benim bu şok diyet detoks gibi vucüdü şaşırtıyor biraz eğer karar verirsen yapmaya yardımcı olurum sana anlatırım yani :KK19:
merhaba konuya böyle daldım ama msjınızı görünce dayanamadım.
bende detoks amaçlı böyle bir diyet peşindeyim anlatırsanız çok sevinirim.
toplam giden kilo kaç oluyor ve tekrar alınıyormu?

merhaba konuya böyle daldım ama msjınızı görünce dayanamadım.
bende detoks amaçlı böyle bir diyet peşindeyim anlatırsanız çok sevinirim.
toplam giden kilo kaç oluyor ve tekrar alınıyormu?

merhabalar diyet 5 gün yapılıyor 1 gün sadece patates yeniliyor yağsız ve tuzsuz
2 gün sadece sebze yeniliyor yağsız ve tuzsuz
3 gün sadece et yağsız ve tuzsuz
4 gün meyve
5 gün süt ve süt ürünleri
bunlardan o gün içinde istediğin kadar istediği gibi baharatlandırarak yiyorsunuz 5 günde 5 kilo diyor ama ben o kadar hiç vermedim ama geçen sene bu zamanda 5 günde 4 kilo verdim sonra dikkat ederek 2 kilo daha verdim ama son 4-5 aydır dikkat etmediğim için 2 kilo geri aldım şimdi 4 gün yaptım süt günü yapamadım 2,5 kilo verdim ama bu sefer çok dikkat etmedim yani öğlen fln bişeyler atıştırdımmm..birebir dikkat edersen veriyorsun günde 1 kilo ve daha çok dikkat edersen diyet bittikten sonra koruyabiliyorsun kiloyu.

merhabalar diyet 5 gün yapılıyor 1 gün sadece patates yeniliyor yağsız ve tuzsuz
2 gün sadece sebze yeniliyor yağsız ve tuzsuz
3 gün sadece et yağsız ve tuzsuz
4 gün meyve
5 gün süt ve süt ürünleri
bunlardan o gün içinde istediğin kadar istediği gibi baharatlandırarak yiyorsunuz 5 günde 5 kilo diyor ama ben o kadar hiç vermedim ama geçen sene bu zamanda 5 günde 4 kilo verdim sonra dikkat ederek 2 kilo daha verdim ama son 4-5 aydır dikkat etmediğim için 2 kilo geri aldım şimdi 4 gün yaptım süt günü yapamadım 2,5 kilo verdim ama bu sefer çok dikkat etmedim yani öğlen fln bişeyler atıştırdımmm..birebir dikkat edersen veriyorsun günde 1 kilo ve daha çok dikkat edersen diyet bittikten sonra koruyabiliyorsun kiloyu.
çok teşekkür ederim bunu duymuştum kulağa mantıklı geliyor.
deneyeceğim.
dilerim siz de hedefinize biran önce ulaşırsınız.

Back
X