isteseydin verirdim zaten

"Bana kahve ısmarladı yeterince samimiyiz" diye düşündü bence.

Bazi insalar otlakciligi seviyor.kendi sigaralari oldugu halde baskaisndan icilen bir sigarayi kar sayiyorlar.
Benim bir kuzenim ve yengem boyleler.
Kuzenimi tersledim cunku kendi siarasi var beni ne zman gorse aigara istiyir.
Yengem de cantasindan bir tane cikarip icer ikinci ve ucuncuyi benden ister.kirmak istemiyorum ama cok sinir oluyorum cunku aklinca kar ettim saniyor

Birde su taktigi uyguluyorlar vize gelirken sigarayi ev de unuttum diyorlar ki asla inanmam sigara tiryakisi biri sigarasini unutmaz cep ttelini evin anahtarini unutmuyorsa sigarasini da unutmaz.

Birde su taktigi uyguluyorlar vize gelirken sigarayi ev de unuttum diyorlar ki asla inanmam sigara tiryakisi biri sigarasini unutmaz cep ttelini evin anahtarini unutmuyorsa sigarasini da unutmaz.
Aynen ayip ediyorlarmis valla ben evden cikarken sigaramı unutsam yenisini alıyorum

Otlakci tarzi insanlarin yaptigi genel bir davranis, samimi ol veya olma...kulak arkasi sigarasini mum gibi saklayip 1 dal sigara icin tum kuruşunu verenler var zaten cocuk ben otlakciyim demis bağıra bağıra ama sessizceee

Bence dusuncende haklisin. Eger benim basima gelse ayni senin gibi dusunurdum

Hem habersiz alıyor, hem de kendi paketi doluyken alıyor... çok ucuz hesaplar bunlar. Sevmem bu tür insanları. Görgüsüz, bedavacı tipler.

Hem habersiz alıyor, hem de kendi paketi doluyken alıyor... çok ucuz hesaplar bunlar. Sevmem bu tür insanları. Görgüsüz, bedavacı tipler.

İnce hesap yapmış, otlakçı işte. Bir dal bir daldır anlayışıyla hareket etmiş uyanık. Ben olsam ben de rahatsız olurdum çünkü en yakınımdaki insan bile olsa izin almadan bu tip bir şey yapması hoş bir davranış değil.

5 ay oldu bırakalı aşkım depreşti. Konuyu değiştirmem lazım acil.

Iıyy nefret ederim otlakçılardan, olmaz paketi bitmiştir rica eder verirsin de böyle durumu olduğu halde otlananları sevmem. Hele gizli gizli araklayanları... Sigara tiryakisiyken de sevmezdim, bıraktım hala sevmem dfkgsd. Üç kuruşun hesabını yapar bunlar, her şeyi sana ısmarlatır, ısmarlattığı şeyi kendine kar sayar. Yol ver bence.

Kendi paketinin olmasi, agzina kadar dolu olmasi itici, paketin sahibi ortamda yokken uzanip paketinden almaya calismak, bi de gormese bunu gizli yapacak olmak ayri itici.. Hic de bi sempatik yanını goremedim.. Piskinlik had safhada bi de..

Çok sigarasız kalmışlığı var belli ki :)
Kendi kendine macera aramış adrenalin salgılamış yakalandı
Çok samimi değilseniz zararsız

ızınsız yapılan hersey benım canımı sıkar ne kadar yakın olunursa olunsun...

Bende eşimden alıyorum akşamları paketim olsa da.. benim sigaram bitmesin diye ama haberi oluyor tabi görüyor
Samimi arkadassaniz çok takma, yine de şüphe kalırdı benim aklımda

Fazla samimiyet göz çıkarıyor işte böyle, sevdiğinin tabağından yemek daha zevklidir evet. arkadaşına arada bir atar yapta geri adım atsın fazla samimi sanmasın sizi.

ya cocukcagiz bi espri bi saka filan yapacaktir belki o an yakalaninca surprizi kaçmıştır. ilk seferden buyutmeyin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…