- 13 Mart 2016
- 360
- 115
- 103
- 35
- Konu Sahibi burcuburak1907
-
O halde başka doktor arayışına girebilir siniz. Sezeryan yanlısı doktor çok fazla ters zayıf kilolu diyip direkt sezaryen e alıyor lar bazıları ama sizin doktor öyle değil sanırımEpidural normalde o an yapman gereken ıkınma vs çok zor oluyomuş belden aşağını hissetmediğin için
Öyle bir şey yok.Epidural normalde o an yapman gereken ıkınma vs çok zor oluyomuş belden aşağını hissetmediğin için
Ben Şubat ayında isteğe bağlı sezaryen olacağım inşallah. Aynı hastanede iki farklı doktora gittim sezaryen istiyorum hangi haftada alırsınız diye sordum biri 38 diğeri 39 dedi. Sizin devlet hastanesi mi?normal doğumdan çok korkuyorum doktorum 5 bin lira cezası var isteye bağlı sezeryan olmuyo diyo yakın zamanda olan yada olcak olan var mı
Hangi ildesiniz istanbul sa hangi hastane ?Ben Şubat ayında isteğe bağlı sezaryen olacağım inşallah. Aynı hastanede iki farklı doktora gittim sezaryen istiyorum hangi haftada alırsınız diye sordum biri 38 diğeri 39 dedi. Sizin devlet hastanesi mi?
Ben Doğu'da görev yapıyorum canım doğumum da burda olacak. Burda herkes normal istiyor ama doktorlar tam tersi sezaryen yanlısı.Hangi ildesiniz istanbul sa hangi hastane ?
Merhabanormal doğumdan çok korkuyorum doktorum 5 bin lira cezası var isteye bağlı sezeryan olmuyo diyo yakın zamanda olan yada olcak olan var mı
merhaba canım eğer bir sıkıntın yoksa Sağlığın yerindeyse bebek iyiyse neden yapasın ki sezeryan . Bebegin içinde önemli normal dogum yaradılış öyle . Bak hayvanlara onlar ebe olmadan dogum yapıyor . Rabbim öyle yaratmış . Korkma inanki korkma Bebeğini hayal et onu hisset her saniyesini dogum ani çok önemli . Ben epidural yaptırdım ama etkisingeçti normal dogum yapmış oldum hemde 3 günde hastane inledi ama ben yinede sezeryan demedim . Çek o sancıyı sonuna kadar inan bana Sancı gelip geçince gülüyorsun tekrar aynı Sancı ama tabi Bebeğini düşünüp hayal edersen dayanıyorsun . Eşin destekçin olur sakin yanına aileni alma Eşinden başka doguma .normal doğumdan çok korkuyorum doktorum 5 bin lira cezası var isteye bağlı sezeryan olmuyo diyo yakın zamanda olan yada olcak olan var mı
Hayır özel hastane ama bende anlamadım kafam çok karışık
Korkuyorsanız zaten yapamazsınız, doktorunuza ya da ebeye doğum anında yardımcı olmanız gerekiyor ki kolay olsun doğumunuz. Başka bir doktor ve hastane bulun bir an önce. 35. haftadasınız sanırım yazdığına göre.normal doğumdan çok korkuyorum doktorum 5 bin lira cezası var isteye bağlı sezeryan olmuyo diyo yakın zamanda olan yada olcak olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?