İsteye bağlı sezeryan olan yada olucak olan var mı

burcuburak1907

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mart 2016
360
115
103
35
normal doğumdan çok korkuyorum doktorum 5 bin lira cezası var isteye bağlı sezeryan olmuyo diyo yakın zamanda olan yada olcak olan var mı

Epidural normal doğum düşünebilir siniz ağrısız. Normal doğum çok daha konforlu sezaryen e göre

Epidural normalde o an yapman gereken ıkınma vs çok zor oluyomuş belden aşağını hissetmediğin için

Epidural normalde o an yapman gereken ıkınma vs çok zor oluyomuş belden aşağını hissetmediğin için
O halde başka doktor arayışına girebilir siniz. Sezeryan yanlısı doktor çok fazla ters zayıf kilolu diyip direkt sezaryen e alıyor lar bazıları ama sizin doktor öyle değil sanırım

Öyle bir şey yok.
Epidural normal doğum yaptım, yürüyerek girip yürüyerek çıktım.
Bırakın hissetmemeyi, sancıları bence yüzde 90 yaşadım.
Fakat her doktor farklı dozajda uyguluyor, sanırım benimki aspirin niteliğinde verdi.
Ayrıca böyle bir ceza vs bir şey de yok.
Çok yakın zamanda 3 tane keyfi sezeryan yapan arkadaşım var.

ayyyyy tirstim walla :))) allahim yardimcimiz olsun, ben kararsizim hala

normal doğumdan çok korkuyorum doktorum 5 bin lira cezası var isteye bağlı sezeryan olmuyo diyo yakın zamanda olan yada olcak olan var mı
Ben Şubat ayında isteğe bağlı sezaryen olacağım inşallah. Aynı hastanede iki farklı doktora gittim sezaryen istiyorum hangi haftada alırsınız diye sordum biri 38 diğeri 39 dedi. Sizin devlet hastanesi mi?

Bende istegimle sezeryan dogum yaptim
Yine hamileyim zaten sezeryan olmak zorunda ikinci de.
Bence de sezeryan dogum rahat ama spinal yada epidural olsaniz cok daha iyi oluyor. Bebegi dogdugu anda gorursun. Benim doktorum da normal olmasini istedi ama ben sezeryan yapmazsa baska hastaneye gidecektim doktor da yapti mecburen.

Her duyduğunuza inanmayın arkadaşlar. Normal dozajında uygulanan epidural yada spinalde hissetmediğiniz ıkınmaları size yaptırıyorlar. Belli aralıklarda yanınızdaki ebe yada hemşire misal 10 dan geriye sayarken ıkınmanızı istiyor. Tek yapmanız gereken bu uygulamaları olması gerektiği gibi yapan ve yaptıran dr ları bulmanız.

Ben sezeryan oldum .normal olacaktı ama ikinamadim dayanamadim sonra çıktım gidiyodum doktorlar zor tuttu aldılar sezeryana

Merhaba
merhaba canım eğer bir sıkıntın yoksa Sağlığın yerindeyse bebek iyiyse neden yapasın ki sezeryan . Bebegin içinde önemli normal dogum yaradılış öyle . Bak hayvanlara onlar ebe olmadan dogum yapıyor . Rabbim öyle yaratmış . Korkma inanki korkma Bebeğini hayal et onu hisset her saniyesini dogum ani çok önemli . Ben epidural yaptırdım ama etkisingeçti normal dogum yapmış oldum hemde 3 günde hastane inledi ama ben yinede sezeryan demedim . Çek o sancıyı sonuna kadar inan bana Sancı gelip geçince gülüyorsun tekrar aynı Sancı ama tabi Bebeğini düşünüp hayal edersen dayanıyorsun . Eşin destekçin olur sakin yanına aileni alma Eşinden başka doguma .
Bebeğin için kendin için normal dogum tercih et .

Sezeryan para cezasi var oyle birsey yok. Bence baska dr bul. Normal dogumdan korkarsan yapamazsin zaten bu bile sezeryan yapma sebebidir. Ben zorunlu sezeryan oldum epidural sezeryan gayet iyi gecti.

Korkuyorsanız zaten yapamazsınız, doktorunuza ya da ebeye doğum anında yardımcı olmanız gerekiyor ki kolay olsun doğumunuz. Başka bir doktor ve hastane bulun bir an önce. 35. haftadasınız sanırım yazdığına göre.

9,ay dr alttan muayene yapar belkı dogum normal dogum yapamazsın dr hemen nası karar verıor.benım baktı9,ay çatı dar asla doğum yapamazsın dedı.sezaryene aldı suan 10 yıl aradan sonra yıne hamıleyım yıne sezaryen korktugunuz gıbı bısı degıl yuruyerek cıktım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…