isteyen arkadaşlara fal bakıcam

rapisa

Nirvana
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2010
5.580
1.680
773
fallarda iddialı değilim zaten burada bakarken öğrendim :1: katina yada tarot bakıyorum ama bakabildiğim kadar bakıcam böyle konu açınca çok talep oluyor bu aralar boş zamanım var canım sıkılıyor elimden geldiğince bakmaya çalışıcam.fal bakmayı bilen arkadaşlarda benim falıma bakarlarsa sevinirim.fal için merak ettiğiniz birşey varsa sorabilirsiniz ve saç göz ten renginizi,burcunuzu yazarsanız iyi olur

saç siyah göz kahve ten buğday burcum boğa
aşk hayatım nasıl olacak evlilik var mı ve memur olabilicek miyim bu sene
şimdiden teşekkürler

Saç kestane göz kahverengi burç akrep
evlenebilecek miyim ve işe girebilecek miyim?

Benimde falima bakarmisiniz???
Saç kumral
Göz mavi/yeşil
Burcum koç
Beyaz tenliyim
Evlilik görünüyor mu ve genel olarak baka bilirmisiniz?

Son düzenleme:
Fal hakkında hıc bırsey bılmem etmem ama bu aralar ış, iliski ve dost konusunda o kadar sıkıntıdayım kı.
Belkı olumlu bır kac bırsey duyarsam ıyı olurum pozıtıf enerjı ıle guzellıklerı cekerım hayatıma dıye bana da bırkac sey soylersenız sevınırım :) mesela ufukta ask gorunuyor mu ?:)
Simdiden tesekkurler:)

Goz ve sac rengim: siyah
ten rengim: beyaz ile bugday arasi birsey :)
Burcum: ikizler ( tum ozelliklerine sahibim)

canım hava grubundan bir kadın var bu kadınla ilgili senin geçmişten gelen bir sıkıntın var.özlediğin biri galiba.bu kişi sana hayatınla ilgili yada bir nasihat vermiş ama sen hata etmişsin yada olaylar senin istediğin gibi gitmemiş neticede sen bu kadının haklı olduğunu anlamışsın.hayatında çok mücadele vermişsin özellikle son zamanlarda artık mola vermek istiyorsun ama olmuyor hep bir şeylerle savaşmak kendini kollamak zorunda kalıyorsun bu hep böyle mi gidecek diye düşünüyorsun içten içe.su grubundan orta yaşlı bir adam var bugünlerde onunla bir görüşmen olmuş.sorumluluk duygusu gelişmiş olgun biri sanırım.bu kişiyle iş görüşmesi yada işle ilgili bir konuşmamı yaptın.canım bir ilişkin varmı bilmiyorum ama güçlü sevgi yada nefret gibi güçlü duygular beslediğin biriyle ilişkini koparacaksın yani bir bitiş yaşayacaksınız.etrafında güçlü ipleri kendi elinde tutan biri olarak görülüyorsun fakat sen aslında herşeyden çok yorulmuşsun.bir dedikodu yada kötü bir haber alman sonucunda kendini kısıtlanmış gibi hissedebilirsin.memuriyer sınavıyla ilgili istediğin sonucu alamayabilirsin canım bunlar çıktı.

saç siyah göz kahve ten buğday burcum boğa
aşk hayatım nasıl olacak evlilik var mı ve memur olabilicek miyim bu sene
şimdiden teşekkürler

saçım koyu kestane
gozler açık kahve
tenim esmer
burcum yengeç yükselenim yay.
bana da bakar mısın kariyerim nasıl ilerleyecek? yurtdışına gidecekmiyim eğitim için?
bir de aşk hayatım ne olacak?

Son düzenleme:
canım önce güzel olanla başlıyorum. işe girebileceksin fakat biraz zamana ihtiyacın var.
ateş grubu bir erkek var sen bu kişiyle ilgili iyi şeyler düşünmüşsün artık bazı şeylere doymuşsun ne bileyim hayatta birçok şeyi yaşamışsın.tecrübeli birisin.bu çocukta seni yanıltmış şöyleki onunla ilgili bir aldatma yada nasıl desem arkandan iş çevirme gibi bir şeyini yakalamışsın.nedense içimden böyle geçti.senin yakın bir arkadaşına karşı hoşlanma yada meyil gibi bir şeyi mi oldu mu.ve sen bunu hemen bitirmişsin zaten çok taze bugünlerde olmuş ne olduysa kestirip atmışsın.yakın zamanda hava grubu bir erkekle görüşmen olacak.bu kişiyle neyle ilgili görüşeceksiniz bilmiyorum fakat sen çok şaşıracaksın ve bu kişi senin çevrende yakınında olan biri.ilerde işle ilgili olacak dedim ya istediğin gibi bir işin olacak.evleneceğin kişi iş bu işle ilgili biri olabilir ama zamanı var biraz sabretmen gerek.

Saç kestane göz kahverengi burç akrep
evlenebilecek miyim ve işe girebilecek miyim?

canım senin zaten gönlünde aşık olduğun biri var fakat sanırım sen onun doğru kişi olmadığını yada onunla yanlış bir başlangıç yaptığını düşünüyorsun.sevmişsin ama olmamış işte.birazda para kaygısı sebep olmuş sanırım yada sizin aklınızda bir engel gibi olmuş bu düşünce.neticede bu iş olmamış bitmiş yani yada başlamadan bitmiş.bugünler bir aktiviteye başlamışsınız birkaç kişi beraber yapıyorsunuz ama bu da istediğin gibi gitmemiş.bunlar yüzünden yakında kendini şanssız hissedebilirsin.evlenmek istiyorsun bende istiyorum :1: yalnız canım biraz sabretmen gerek evlilik olacak ilerde su grubu olgun bir erkekle evleneceksin fakat zamana ihtiyacın var.bu kişi hayatına girdikten sonra işlerinde maddi durumun yani olduğundan daha iyiye gidecek sanırım şuan biraz sıkıntı var.

Benimde falima bakarmisiniz???
Saç kumral
Göz mavi/yeşil
Burcum koç
Beyaz tenliyim
Evlilik görünüyor mu ve genel olarak baka bilirmisiniz?

canım müsait olduğunda banada bakarmısın

saç kestane göz kahve ten buğday burcum boğa
bende aşk hayatımı bide iş yeri açma durumu var bunu sorucaktım şimdiden teşekkür ederimm :16::16::16:

canım önce güzel olanla başlıyorum. işe girebileceksin fakat biraz zamana ihtiyacın var.
ateş grubu bir erkek var sen bu kişiyle ilgili iyi şeyler düşünmüşsün artık bazı şeylere doymuşsun ne bileyim hayatta birçok şeyi yaşamışsın.tecrübeli birisin.bu çocukta seni yanıltmış şöyleki onunla ilgili bir aldatma yada nasıl desem arkandan iş çevirme gibi bir şeyini yakalamışsın.nedense içimden böyle geçti.senin yakın bir arkadaşına karşı hoşlanma yada meyil gibi bir şeyi mi oldu mu.ve sen bunu hemen bitirmişsin zaten çok taze bugünlerde olmuş ne olduysa kestirip atmışsın.yakın zamanda hava grubu bir erkekle görüşmen olacak.bu kişiyle neyle ilgili görüşeceksiniz bilmiyorum fakat sen çok şaşıracaksın ve bu kişi senin çevrende yakınında olan biri.ilerde işle ilgili olacak dedim ya istediğin gibi bir işin olacak.evleneceğin kişi iş bu işle ilgili biri olabilir ama zamanı var biraz sabretmen gerek.

Teşekkür ederim. Son bir yıldır toprak grubu olan bi erkekle uğraşıyorum başka kimseyle ilgim olmadı. O da olmadı zaten. ):)

:32::32::32: canım benim inşallah güzel şeyler çıkar.

çok kalabalık çevresi geniş irimisin canım.etrafında yaşça büyük birçok kişi var yani baban yaşlarında.şimdi senin dini konularda bilgili bir büyüğün belki baban belki başka biri var bu kişiyi düşünüyorsun bugünlerde bu kişinin iyi niyetinden pek emin değilsin kafana takılan bazı şeyler var ve bence bu neyse sen şüphelenmekte haklısın.maddi sıkıntın var sanırım.canım bu kişinin sana maddi yardımda bulunmak gibi bir teklifimi oldu mu?ateş grubundan olgun bir erkek bu kişi aynı kişi mi başka birimi çözemedim bu insan da senin kafanda ? işareti bırakan biri koç burcu olabilir.bu adam kendi çıkarlarını düşünen marjinal biri.senin üzerindeki otoritesini yitirmiş.bugünlerde başlamayı düşündüğün birşey ya olmamış yada yanlış başlangıç yaptığını düşünmüşsün bu bahsettiğim kişilerle ilgili birşey olabileceğini düşündüm nedense.yakın zamanda umutsuzluğa kapılabilirsin canım fakat üzülme bunlar gelip geçici hayatta karşımıza çıkan şeyler.ilerde hayatına biri girecek ne kadar ilerde bilmiyorum.bu kişiyle mutlu bir birliktelik yaşayacaksın.yalnız bu birliktelikten önce belki kafanı karıştıran 2.bir kişi daha olabilir

Fal hakkında hıc bırsey bılmem etmem ama bu aralar ış, iliski ve dost konusunda o kadar sıkıntıdayım kı.
Belkı olumlu bır kac bırsey duyarsam ıyı olurum pozıtıf enerjı ıle guzellıklerı cekerım hayatıma dıye bana da bırkac sey soylersenız sevınırım :) mesela ufukta ask gorunuyor mu ?:)
Simdiden tesekkurler:)

Goz ve sac rengim: siyah
ten rengim: beyaz ile bugday arasi birsey :)
Burcum: ikizler ( tum ozelliklerine sahibim)

canım banada bakarmısın göz rengi kahverengi saç rengi kahverengi burcum yengeç ten rengim esmer gireceğim sınavda istediğim puanı alabılecekmıyım

arkadaşlar eve misafir geldi bugünlük bu kadar bakabildim iyi akşamlar herkese:16:

hep sıra bana gelince boyle oluyor ya... heycanla bekliyordum bir saattir de.. neyse sağlık olsun.. iyi geceler...

fallarda iddialı değilim zaten burada bakarken öğrendim :1: katina yada tarot bakıyorum ama bakabildiğim kadar bakıcam böyle konu açınca çok talep oluyor bu aralar boş zamanım var canım sıkılıyor elimden geldiğince bakmaya çalışıcam.fal bakmayı bilen arkadaşlarda benim falıma bakarlarsa sevinirim.fal için merak ettiğiniz birşey varsa sorabilirsiniz ve saç göz ten renginizi,burcunuzu yazarsanız iyi olur

şimdiden teşekkürler:))

sac:kahve bakır
göz:acık kahve
ten:kirec beyazı :)
burc:oğlak

bende ask hayatımı merak ediyorum :))

saçım koyu kestane gözüm kahverengi tenim kumral ve koç burcuyum ablacımm banada bi bakar mısın acaba:16: eğitimimle ve hayatımla ilgili ne görüyosan burda bekliyorummm çok teşekkürlerr şimdidenn:52::16::16:

şimdiden teşekkürler :)

saç : koyu kahve
göz : koyu kahve
ten :kumral
Burç :akrep

aşk hayatımı merak ediyorumm

merhaba rapisa,
bende rica edicem.. malum önce iş için.. atamalar var ama bir şey çıkar mı bilmiyorum, pek sanmıyorum aslında.
bir de bir arkadaşla sıkıntılıyız konuşma yapmayı düşünüyorum, kafama takılıyor emin olamıyorum, bunun için.. genel olarak çevrem için de olabilir, güven sıkıntım var çektim kendimi.
son olarak da aşk olsun...
saç; koyu kumral, ten; açık buğday, göz; kahverengi.
burcum aslan.

Back
X