canım merhaba ,
bunları yakınlaştırarak bakabildim en son eklediklerini açılmadı uzaktan biraz bakabildim onlara..gelelim yorumlara bebek için demişsin dilerim istediğin olur
güzel bir aşk evliliği eşinle bazı sorunlar yaşanmış başta ama aşılmış konuşulmuş bence şuan aranız daha iyi.. ad ve soyadında a , s harfleri var mı ?
ayın 9 u ve 17 si senin için önemli haziran ayı için
özel olarak şunu söyleyebilir miyim , eşinin bazı sorunları var sanırım seninle paylaşıyor mu bilemem ama senden uzak tutuyor gibi.. kafasında bazı düşünceleri var bunu sende hissediyosun ama o duvar bi türlü yıkılamıyor ve şu net o duvarı aştığınızda eğer bebekse isteğin olacak ama aşılması gerekiyor ben önemli bir sağlık sorunu görmüyorum ..
saçlarını toplayan bi bayan sensin sanırım diğer falda tabakta çıkmış sende görebilirsin cenin ve tam dilek kısmında çıkmış aydınlık göründüğü için ben + diyorum .. dediğim tarihlere dikkat canım
o soru işaretlerini eşinle konuşmaya çalış o duvar yıkıldığında her anlamda ilişkinizde yoluna girecektir..
bide s harfli birinden sana destek veren konuşma ve oh diyeceğin müjdeli bir haber olabilir..
iyi akşamlar ...