Istek uzerine..
Sevgili lovely17,
Evlendikten sonra hic hayal edemeyeceginiz bazi sikintilar yasamak zorunda kalmissiniz. Iciniz alev alev resmen, ne yaklastiriyosunuz nede kendiniz halledebiliyosunuz. Geceleri rahat uyuyamadigini, devamli esinle oturup konustugunuzu ve senin uzerine dustugunu goruyorum. Konu her ne ise oldukca can SIKICI, cunku arada bir sinirleriniz bozuluyor ve bu sebepten birbirinizin kalbini kirabiliyosunuz. Oysaki birbirine duskun bir cift olarak goruyorum sizi, dilerim sorun ne ise sinirlerinizi bos yere yipratmazsiniz. Sizi uc kisi goruyorum hane icinde, ucuncusu ana rahminde gozukuyor, hamile hamile fal baktirmiyorsundur umarim, agirlik verir genelde. Yeni dogum yaptiysaniz bilemem, cocugunuz yoksada yakin zamanda olucagi kesin. Bi kutlama yapicaksiniz, oyleki milletin gozune gozune sokucaginiz turden olucak bu :). Bi eliniz telefonda, bi yerden bir haber bekliyosunuz sanirim ve o haber gelicek. Ayrica devamli bi yolculuk halindesiniz. Bi yerlere gidiyosunuz, eger gitmiyorsaniz bu olucak. Esinizin elinde buyuk bir yuk var, oyle ki uzamis gitmis ama birakmiyor, ne pahasina olursa olsun savasmaya devam ediyor. Cok guzel bir melek cikmis ve size bir armagani var. Cok istediginiz birseye ulasacaksiniz. Korunuyosunuz, degerini bilin. Maddi olarak sorunlar gormedim ben tatlim, para konusunda kismetlisiniz.