isteyen istediği kadar yazabilir

Hem söyleyecek çok şey var hem de hiç bir şey yokmuş gibi.

Biliyorum yapsam yaparım.. İstediğim üşenmediğim sıkılmadığım zaman biraz zorladım mı oluyor...
Ama üşengecim, sıkılganım, kolay moralim bozuluyor, biraz da çekingen.
Yoksa oluyor, olur biliyorum...

Bazen kelimeler insanın boğazında düğümlenir birşey demek istersin diyemezsin kelimeler anlamsızlaşır işte öyle bir haldeyim bende şu sıralar...

30 'dan sonra çocuk yapma kapasitemiz düşüyormuş. Yumurta kalitesi vs. de... Bunu annnemden de duymuştum.

Elimi çabuk tutmam lazım. :KK53:

Anlaşılmak istiyorum.. Yoruldum, bunaldım her şeyi bilenlerden..
Güya beni benden iyi bilenlerden..
Hiç bir şeyi ayarında anlamıyorsunuz..
Oradan görünen kadar güçsüz değilim, ama siz öyle görüyorsunuz diye de kendimi fazla zorlamıyorum..
Kendimi fazla ortaya atmıyorum diye sandığınız gibi olmuyorum.
Rahat yok, özgür hissedemiyorum, ağzımdan çıkanlar anlaşılmayacak diye rahatsız oluyorum.

Elbetteki benim kim olduğumu ilk birkaç mesajımdan sonra anladın. Herşeyi bildiğim gibi bunu da biliyorum. :nazar: :KK59:

Senin yaptığın şeyi yapmak istedim, yani yeni bir karakteri konuşturdum Deniz olarak şu birkaç gün. Nasıl bir his merak ettim. Zerre kadar haz duyduysam Arap olayım. :KK53: Neyse gördüm ki bir tat almıyorum bari itiraf edeyim dedim. Bu hesabı açmaktaki ilk amaçlarımdan biri buydu 2 ay önce, bir de özel hayatımla ilgili bir takım ciddi gelişmeler olabileceği ve bunu sana iletmek istememdi çünkü senin yaptığını yapmak istemedim. Bu bana yakışmazdı ama sonra vazgeçtim söylemekten. Bu günlerde yine yoğun bir şekilde bu konu gündeme gelince (sonucu şu anda ne olur bilemiyorum) bari haberdar edeyim dedim seni 3 senenin hatrına.

Sana gelirsek zaten gerçek bir şeyler varsa sen bana ulaşırsın.

Hastala vista baby. :KK53:

Beni artık aptal yerine koymaktan vazgeç çünkü artık çok sıkıcı olmaya başladı bu durum.

Zaten senden bir şey de istemiyorum farkındaysan, sadece durum bildirimi yaptım. :)

Tekrar hastala vista baby. :KK53:

Özel mesaj yazma, giriş yapmak zorunda kalmayayım siteye bir daha.

3 yıldır beni aptal yerine koymaya çalışıyorsun ya, ne diyeyim artık. En büyük aptal sensin de haberin yok.

İstersen at beni siteden, ölsem de gam yemem artık.

Beni o kadar bunaltmıştın ki bu sözlerinle, ben de bunları sana söyledim ya ölsem de gam yemem artık. :)))))

Etme bulma dünyası. Aynısı karşına çıktı işte. :)))

Her "benimle paylaşabilirsin"lere güvenmemek gerek. Karşıdaki sinirlendiği anda sana geri dönüyor :KK14:

Back
X