- 8 Aralık 2022
- 33
- 4
- 1
- 21
- Konu Sahibi acelya0134
-
Çok fazla gençsin, karşındakinin yaşı zaten sana uygun değilmiş hissine kapıldım. Boşver onu geleceğe bak, ailene de çok dikkat et. Annen ne diye gitmiş ki adamın patronlarınaBaşımdan geçen ve takıntı haline getirdiğim bir olayı açmak istiyorum sizlere 1 .5 yıla yakın bakıştığım ve arada mükemmel bir çekim olduğunu bildiğim biri vardı bakışmalar sonucu 1 senenin sonunda konuşma cesareti gösterebildik bu sürekli karşılaşmaların tesadüf mü yoksa kader mi olduğu hakkında.. ve heyecanlamamdan birazda ne yapacağımı bilemememden ötürü ayak üstü tanışmışlıkla bıraktım ve uzak durdum çünkü ailem muhafazakar ve sevgili olaylarına iyi bakmayan kişiler ve annemi daha küçükken hep arkadaşım bellerdim fakat oda beni manipüle eden sevgi bombardımanı uygulayıp istediği olduktan sonra berbat davranan biri ve bunu yapmadan önce bana iyi yaklaşıp neden bu kadar heyecanlı mutlu olduğumu sordu inanır mısınız bilmem ama ona güvenip anlattım olanı ve oda gidip aileye açmış bu olayı babam bilmiyor lakin aile büyükleri ona ve ortağı olduğu iş yerine bir ikaz yapmış ailem ve o beni her gördüğünde yüzünü eğip geçip gidiyordu onu benim şikayet ettiğimi düşünüyor ve bana kızgın konuşamıyoruz da oda gelmiyor bende gitmiyorum sadece bakışmalar var. Ve olayın üstünden aylar geçmiş ve artık bakışmıyor olmamıza rağmen her gün evden çıkıyorum ve eve dönerken sanırım beni takip ediyor neler yapıyorum diye çünkü üç gün denk geldin arkamdan arabası ile geçiyor tesadüf mü bilemiyorum ilgisi olduğunu biliyorum lakin neden böyle yapıyor kafam karışık dış görünüşüme mi geliyor yoksa gerçek beni bilmek için mi sizce ne yapmaya çalışıyor çünkü gayet otoriter ticari zeka yapısına sahip herkese dönüp bakmayan kolay kolay umursayan biri de değil çevresinden araştırdım
Okuyorum üniversite polislik için hazırlanıyorum ve yanlış ile doğruyu ayırt edebilecek kafa yapısındayım aile durumları yüzünden 18 den daha olgun hissediyorum diyebilirim size yaşadıklarım yüzünden ve sadece tanımadan yaşamadan bilemem kafasındayım ama bu yaptıkları beni yavaş yavaş şüphe ettiriyorÇevreniz aşırı toksik .
Yalnız şu da var yaş bilgilerinizde 18 yazıyor. Belki bir bildikleri vardır. Henüz böyle şeyler icin erken değil mi, okuyor musunuz? Önce eğitiminizi tamamlayın.
Başımdan geçen ve takıntı haline getirdiğim bir olayı açmak istiyorum sizlere 1 .5 yıla yakın bakıştığım ve arada mükemmel bir çekim olduğunu bildiğim biri vardı bakışmalar sonucu 1 senenin sonunda konuşma cesareti gösterebildik bu sürekli karşılaşmaların tesadüf mü yoksa kader mi olduğu hakkında.. ve heyecanlamamdan birazda ne yapacağımı bilemememden ötürü ayak üstü tanışmışlıkla bıraktım ve uzak durdum çünkü ailem muhafazakar ve sevgili olaylarına iyi bakmayan kişiler ve annemi daha küçükken hep arkadaşım bellerdim fakat oda beni manipüle eden sevgi bombardımanı uygulayıp istediği olduktan sonra berbat davranan biri ve bunu yapmadan önce bana iyi yaklaşıp neden bu kadar heyecanlı mutlu olduğumu sordu inanır mısınız bilmem ama ona güvenip anlattım olanı ve oda gidip aileye açmış bu olayı babam bilmiyor lakin aile büyükleri ona ve ortağı olduğu iş yerine bir ikaz yapmış ailem ve o beni her gördüğünde yüzünü eğip geçip gidiyordu onu benim şikayet ettiğimi düşünüyor ve bana kızgın konuşamıyoruz da oda gelmiyor bende gitmiyorum sadece bakışmalar var. Ve olayın üstünden aylar geçmiş ve artık bakışmıyor olmamıza rağmen her gün evden çıkıyorum ve eve dönerken sanırım beni takip ediyor neler yapıyorum diye çünkü üç gün denk geldin arkamdan arabası ile geçiyor tesadüf mü bilemiyorum ilgisi olduğunu biliyorum lakin neden böyle yapıyor kafam karışık dış görünüşüme mi geliyor yoksa gerçek beni bilmek için mi sizce ne yapmaya çalışıyor çünkü gayet otoriter ticari zeka yapısına sahip herkese dönüp bakmayan kolay kolay umursayan biri de değil çevresinden araştırdım
Gerçekten seven şüphe ettirmez. Kimsenin sözünü de dinlemez. Demek ki uzak durman gerekiyor.Okuyorum üniversite polislik için hazırlanıyorum ve yanlış ile doğruyu ayırt edebilecek kafa yapısındayım aile durumları yüzünden 18 den daha olgun hissediyorum diyebilirim size yaşadıklarım yüzünden ve sadece tanımadan yaşamadan bilemem kafasındayım ama bu yaptıkları beni yavaş yavaş şüphe ettiriyor
Nasılkaçıngan partner adayı
Annem değil erkek yakınlarım ve onlar korumak içinde yapmış olsalar bile benim meselemdi bu olayı duyunca adamda pislik yapıp peşimden koşmadı olmayınca olmaz havasında bıraktı ama aylar geçtikten sonra bu tekrar bakışlar şüphe ettirdiÇok fazla gençsin, karşındakinin yaşı zaten sana uygun değilmiş hissine kapıldım. Boşver onu geleceğe bak, ailene de çok dikkat et. Annen ne diye gitmiş ki adamın patronlarına
Sanırım bu en doğru cevap korkmak ile ilgisi yok istese gelirdiGerçekten seven şüphe ettirmez. Kimsenin sözünü de dinlemez. Demek ki uzak durman gerekiyor.
1 .5 yıla yakın bakıştığım
Adamın takıp takmadığı hakkında bir şey söylemedim ki kendim taktım ayrıca ben uyduracakmıyım bakmasa gelip konuşmazdı zaten ben onun düşüncelerini bilmiyorum kendim adına soru açtımŞurayi okuyunca bayginlik geçirdim.
Siz aile baskisindan flort edemiyorsunuz da boyle bakişmalara sariyorsunuz, anlam cikartiyorsunuz ama adamin bilmem kaç sene sizin bakmaniza taktigini dusunmeniz gercekci değil. Gercekse o daha garip olacak cunku.
Senin meselense kendine saklayacaktın. Adamın ne halt ettiğini boşver, madem polisliğe hazırlanıyorsun mesleğini eline al ondan sonra gönlüne göre biri elbet çıkacaktır karşına. Şüpheye falan düşme, böyle peşinden geleceğine sana haber ulaştırmaya çalışırdı niyeti ciddi olan insanNasıl
Annem değil erkek yakınlarım ve onlar korumak içinde yapmış olsalar bile benim meselemdi bu olayı duyunca adamda pislik yapıp peşimden koşmadı olmayınca olmaz havasında bıraktı ama aylar geçtikten sonra bu tekrar bakışlar şüphe ettirdi
Ondan bu takip etmeler demek kiŞimdi şöyle ki,karşı taraf ilişki ve yakınlığa çok sıcak baksa adım atmakta zorlanmazdı.Çevreniz baskıcı olabilir ama bu bir bahane değil gerçekten isteyen bir kişi için.Kaçıngan kişiler beğenirler,hoşlanırlar ama hep ideal tipleri vardır kafalarında o kişiye ulaşana kadar öyle süreci uzatırlar
Adamın takıp takmadığı hakkında bir şey söylemedim ki kendim taktım ayrıca ben uyduracakmıyım bakmasa gelip konuşmazdı zaten ben onun düşüncelerini bilmiyorum kendim adına soru açtım
Çok haklısınız aydınlanmam gerekiyordu bunları duyupSenin meselense kendine saklayacaktın. Adamın ne halt ettiğini boşver, madem polisliğe hazırlanıyorsun mesleğini eline al ondan sonra gönlüne göre biri elbet çıkacaktır karşına. Şüpheye falan düşme, böyle peşinden geleceğine sana haber ulaştırmaya çalışırdı niyeti ciddi olan insan
Ben bakmadım o bana bakıyordu o şekilde bana baktığını fark ettim hatta girdiğim yerlere kadar takip edip yanıma kadar gelmesinden yanii ben bu şekilde fark ettim onu ayrıca dedikleri gibi sadece bependi ve o öyle kaldı ciddi insan gelirdi o süreye kadarSiz bakip durunca o da bakmiştir etkiye tepki bakiyordur yani boşta kaldiysa da bi şansini denemiştir. 1,5 sene beklemez kimse yoksa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?