İsteyen yolunu bulur mu ?

Begensen de bir kaç kere bakarsin gecersin bilmem kaç sene insan mi bakar. Ne garip şeyler yaşiyor bu millet cikarim bile yapamiyorum tutmuyor.

Begensen de bir kaç kere bakarsin gecersin bilmem kaç sene insan mi bakar. Ne garip şeyler yaşiyor bu millet cikarim bile yapamiyorum tutmuyor.
Yorumunuzu yapın çıkın yani neden yalanmış gibi söylediklerime bir ikaz şeklinde cevap veriyorsunuz anlayamadım olamaz mı böyle şeyler oluyor muş bende yaşadıkça tecrübe ediyorum sizden küçük biri olarak yakınım olmadığı için size soruyorum

Millet, sehir dışındaki düğünde kirmizi elbiseli bir kiz görüyor. Onun pesine düşüyor adini ogreniyor, sosyal medyadan ekliyor , oralardan yürüuor, neler neler...
1.5 sene ayni isyerinde bakismak, harekete gecmemek mi kaldi ?

Herkeste de bir olgun hissetme,yaşama sendromu var bu aralar.
Adamla sadece bakışarak ve çevresinin(!) söylediğine dayanarak adamla ilgili yok otoriter yok çok umursamaz yok ticari zekası yüksek diye çıkarımlar yapmanız ne kadar olgun olduğunuzu gösteriyor.
Adamdan bir cacık olmaz geleceğinize bakin siz.

Niye adamın yaşını söylemiyorsunuz kaç kişi sormuş burada?
Bir daha kendi kendinize gelin güvey olmayın eğitiminize odaklanın
23 Kendi kendime gelin güvey olmuyorum salak gibi uydurup neden burada yansıtayım saçma dimi yani bir soru sordum her yere çekildi

Bir kaç sene sonra okuldayken veya polis olduğunda bu adama dönüp bakmayacaksın bile, ailen senin iyiliğini düşünmüş. Bal daha yeni açılan bşr sürü konu var. 17 yaşında kendinden büyük tiplerin azıcık ilgisine aşık olan. Ailenden destek görmediğini düşünüyorsun, anlattığın kadarıyla ailen biraz baskıcı, konuşmandan yeterince aileden kendine sevgi duyarak, özgüvenli yetişmemişsin. Bu yüzden biraz dışarıdan gelen, düzenli, ısrarcı ilgi hoşuna gider. Dikkat et, derslerine odaklan

Bağlanma kuramıyla ilgili kitapların, sosyal medyada da sıklıkla paylaşılmasıyla kullanımı artan "kaçıngan vb" tabirlerine bayılıyorum.(!)

Konu sahibi şu an 18 yaşındaymış. 18 yaşına yeni mi girdi , 18 yaşını doldurdu mu ; yani reşit mi emin değiliz.

Bakıştığı adam, kızla bakışırken ( 1,5 yıl diyor çünkü ) , kızın reşit olmadığını bilmiyordu belki de ; ailenin uyarısıyla öğrendi.

Kendisinden yaşça küçük bir çocuğa bakmış olmaktan rahatsızlık duyan; düzgün bir insan olma ihtimali de var.

Son düzenleme:
çip de taksınlar sana bari bu kadar ellerinde madem kontrolün..
hoşlantını, duygularını bile yaşayamıyorsun aile korkusundan. yetişkin değil misin? neden isteklerini yönetmek senin elinde değil? gidip o manipülatif annene söyleyemedin mi neden bunu yaptın bana zcık sevgiyi çok gördün diye?
nasıl yaşamak bu ya yok iş yerini aramışlar da yok çocuk yere baka baka yürüyormuş da elleri kolları oralara nasıl uzanıyor, hadi uzandı diyelim böyle bi şey söylemeye nasıl utanmıyorlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…