• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İsteyene bakabilirim

mutluluk veren bir sevgi var hayatında. derin ve uyumlu birisin. bu sevgi aşk, aile, dostlukta olabilir. her kimse engin bir insan bu. canını sıkan düşünceler varsa hepsi uçup gidiyor. hayatında aşk varsa bir tık ilerleyecek, yoksa yeni biri kapıda. bunun için 10 sayısını verebilirim. yada aklındaki her ne ise
Saol canımm :KK52:

tabii ki müsait olduğum bir vakit detaylı bilgi verebilirim
kendine dürüst olmalısın, kendine yalanlar söyleme diyor ilk kartın. çok hassassın. çaba harcadığın konu başka biri üzerinden sonuçlanacak. bu tam olarak ne anlama geliyor dersen birinden destek gibi. sanırım konu ayrılma barışma idi. olay olumlu ilerliyor sanırım? çünkü durum romantizm kuşağına girmiş görünüyor
O kadar tutarlı ve anlık durumu anlatıyor ki kartların, şaşırmamak elde değil

Bade sen bana kahve de bakmistin sanki, fi tarihinde, ben onu aramak icin bu kadar gec kalmamisken henuz :)

1, 67, 78. Uzun uzun zamandir gorusmedigim biri, onu aramali miyim sence kartlar ne der :)

bana da bakabilir misiniz :dua: aklımdaki kişiyle yeniden sevgili olacak mıyız 3 99 155 çok teşekkür ederim

7-155-46 ''Sevdiğim insanla tekrar birleşebilecek miyiz?'' diye kafamda kura kura kafayı yemek üzereyim :)))) Ne der acaba kartlar :) Teşekkür ederim şimdiden :)

canım fazla oluyorum belki ama . 1 ayın sonunda ilk defa dün biraz mesajlaştık. benimle ilgili ne düşünüyor ne hissediyor merak ediyorum.ona da bakar mısın. 8-12-15

7. 21. 99 aşk durumları evlilik vs. gibi bakar mısın:KK52: bana da :KK52:
kartlarınçok güzel çıktı. bu yıl içinde ciddi karar alabilirsin sevdiğin varsa, yoksa da ben yine 2017 yaz ayına kadar bir adım atmış olacağını düşünüyorum nişan, evlilik gibi.

Back
X