• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İsteyene bakabilirim

8 52 162
Herşey Güzel olacak değil mi ?
Belki bugün değil ama elbet bir gün olur dimi ?
kartların yalnızsan yeni bir aşk değilsen evlilik var var. sevmeye ve sevilmeye önem veriyorsun, vereceksin. evli isende annelik yolda diyor. duygusal ve zihinsel güce önem veriyorsun. dekorasyona ilgin var diyor kart. yaratıcısın. kendini seviyorsun ama biraz iç dünyana yönelmeli, dinlenmelisin. aklında başlamış yada başlayacak olan bir durum olmayabilir buna hazırlıklı olmalısın

kartların yalnızsan yeni bir aşk değilsen evlilik var var. sevmeye ve sevilmeye önem veriyorsun, vereceksin. evli isende annelik yolda diyor. duygusal ve zihinsel güce önem veriyorsun. dekorasyona ilgin var diyor kart. yaratıcısın. kendini seviyorsun ama biraz iç dünyana yönelmeli, dinlenmelisin. aklında başlamış yada başlayacak olan bir durum olmayabilir buna hazırlıklı olmalısın
Teşekkürler Bade

geç gördüm burayı inşallah sıra gelir
4 15 24 bebeğim olcakmı yoksa daha çok bekletcekmi bizi

10 12 83

Hersey istedigim gibi yoluna girecekmi ??

Bu arada ben ilk defa birine tarot baktiriyorum tutma ortalamasi nefir??
yoluna girmiş zafer süreci, yalansız aşk ve alaka, kendini kandırmama ve yeniden doğuş.. seçtiğin kartların bunlar. eğitiminde, kariyerinde başarı seni bekliyor. iş durumun iyi olacak bir fırsat var diyor. sağlığında iyi gidiyor. sorunu tam net sormadığın için bu kadar yorumlayabildim

5 10 112
her şey güzel olacak mı?
bazı durumların var korkup karar veremiyorsun. korkuların hatalarına neden oluyor. içinden çıkmakta zorlandığın bir takım sorunlar var galiba baskı altında hissediyorsun ama tüm bu düşünceler kendinden kaynaklı. kısaca kendi kendine olumsuzluğu çekiyorsun. eğer bu durumu aşarsan herşey eskisinden çok daha iyi olacak diyor kartların

Back
X