• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İsteyene bakabilirim

Merhaba canim 4 27 95 gorustugum bir cocuk vardi onunla aramizda ne olacak ask hayatimda ne olacak.Bakarsan cok sevinirim.

içinde bulunduğun durum bir süre daha bu şekilde devam edecek. taşınma yada yolculuk gibi bir düşüncen olmuş galiba bunlar olmayacak şuan için. zorluklarla mücadele etmen gereken dönemdesin. bir de sende yada hayatında olan kişide ilgi görme sevilme isteği var ve bu diğer tarafı rahatsız ediyor. biraz akışına bırakmalısınız. tüm zorlukların sonunda daha güzel başarılar ve mutluluklar var. biraz zaman
Gıcık oldum sana:63:hafta sonu kocisimle yemeğe gidecektik sonrada köye gidecektim. Hepsi iptal oldu kızım hasta günlerdir onla uğraşıyorum.bu falin iyi kısımlarında tutsa iyi olur:KK11::KK53:

büyük bir azim ve duygu yoğunlğu ile bağlanmışsın aklındaki şeye, bu hep devamlıda olmuş. inanmışsın. gerçekçi düşünmen ve seçeceğin meslek her ne ise kendini kandırmadan geleceğe yönelik dikkatli verilmiş bir karar olmalı. olabilirde olmayabilirde kesin bir cevap veremicem ama hayal kırıklığı biraz daha baskın sanki. istersen yeniden çek kartları.
hayır teşekkür ederim. ama doğru şeyler söylediniz. bir de rica edersem 2 arkadaşım için bakabilir misiniz?
bir arkadaşım 1, 162 ve 18 kartlarını seçti. sorusu ihtiyacı olan para 2 ay içinde eline geçecek mi?

diğer arkadaşım 15,28,89 kartlarını seçti. onun da sorusu mimarlık bölümünü kazanabilecek miyim. şimdiden teşekkürler

bir kurtuluş var bu her anlamda olabilir. eski mesajı hatırlayamadım şuanda. ama bu her ne ile ilgili ise kurtuluşun muhakkak. değişimi kabul et. çünkü değişmesini istediğin herşey sana bağlı. bir de eve yeni bir eşya alabilirsin kalabalık bir ortam var. toplantı gibi yada doğum günü gibi

Bana da bakar misin?
55 61 48
Psikolojim problemleri atlatacak miyim? Karşılıklı bir aşk yasayacak miyim?

1-62-70
Sevdiğim adamla ne olacağız?
sen bu kişiden vazgeçebilirsin. iç sesini kesinlikle dinlemiyorsun. kendine öncelik vermelisin ve bazı konularda kendine dürüst olmalısın. uzun bir birliktelik, tanışıklık. herşey baştan aşağı değişebilir. ilişkide bir dengesizlik var ve yanlış kararlar alma ihtimalin yüksek.

ay ne barışsam görşmüoruz bile o gelsin bana :KK70: teşekkr ederm canım bir sayı daha vereym :p

17 olsun :p bu kez işle alakalı kendi işimizi kurmak istiyoruz olacakmı ufukta iş gözüküyor mu bizee
kartın sabır ve diğerlerinin görüşlerine saygı.. açık fikirlilik tüm öğretileri doğru almana yardımcı olacak diyor.

Back
X