• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İsteyene bakabilirim

meraba bana da bakar mısınız:)

59 33 71

işsizlikten kırılıyorum:). hiç umut var mı yakın zamanda bulabilicek miyim? bulucaksam nasıl bi iş olucak? kariyer hayatımı merak ediyorum:)

şimdiden teşekkürler:KK200:

hayır sonsuz bir yalnızlık yok. hatta var bir kısmetin. adında E harfi var. bu kişinin kendi işi olacak. siyasete ilgili biri. ve sporu çok seven. inanmayı bırakma. insan yalnız kalmak isterse kalmalı sadece.
siyasetle ilgilenmeseymiş iyiymiş :D bekliyorummmm hiç E li biri yok şimdilik ortada :))
teşekkür ederim Novamber wind Novamber wind :)

Merhaba tatlım :KK24:
Ben de sorayım bi dedim Merakla bekliyorum diyeceklerini

7-111-64

Evliliğimin sonu,eşimle aramız ne olacak ?
Ha bi de kpss girdim 2 ay sonra da son sınavım var.Atanma var mı ufukta onun sonu ne olacak
Teşekkürler şimdiden...:KK36:

Merhaba 5 12 118 sayılarım benim sorumda iş bayagıdır arıyorum ama kısmet iş güç durumları yani :KK12::halay::KK43:
bakarsan sevinirim çok tskler şimdiden

Merhaba tatlım :KK24:
Ben de sorayım bi dedim Merakla bekliyorum diyeceklerini

7-111-64

Evliliğimin sonu,eşimle aramız ne olacak ?
Ha bi de kpss girdim 2 ay sonra da son sınavım var.Atanma var mı ufukta onun sonu ne olacak
Teşekkürler şimdiden...:KK36:
anladığım kadarıyla alan sınavın var bendede aynı mayıs yetmedi bu sıcaklarda temmuz sınavı inş güzel olur sonu

Merhaba canım beNim 56 139 48 istediğim bir meslek var acaba o meslek sahibini olabilecek miyim
Birde zahmet olmazsa rica etsem
94 28 35 aklımda biri var vazgeçmeli miyim yoksa peşinden gitmeli miyim lütfen rica ediyorum bakar mısın

Back
X