isteyerek kürtaj olanlar?

Yaprakse123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2018
2
0
1
38
İsteyerek bilerek kürtaj olanların yorumlarını merak ediyorum sonrasında neler yaşadınız?hamileyim ve asla kendimi hazır hissetmiyorum.depresyondayım.

Keşke hazır değilseniz korunsaydınız. Size tutunmaya çalışan insanların milyarlar döktügü gözyaşı akıtıp beklediği o kıymetli meleği bulmuş ve kıymak istiyorsunuz.

Lütfen kıymayın. Bu hamilelik hormonları olabilir bende çoğu zaman doğuramam korkuyorum nasıl büyütücem diyorum ama bir kez kalbinin sesini duyduğumda allahım affet beni buldum hala isyanlardayım diyorum.

Sizde kendinizi ve bebeğinizi sevmeye alışmaya çalışın. Kıymayın derim.

Psikolojik yardım alın. Bir canlının günahına girmeyin.

Keşke hazır değilseniz korunsaydınız. Size tutunmaya çalışan insanların milyarlar döktügü gözyaşı akıtıp beklediği o kıymetli meleği bulmuş ve kıymak istiyorsunuz.

Lütfen kıymayın. Bu hamilelik hormonları olabilir bende çoğu zaman doğuramam korkuyorum nasıl büyütücem diyorum ama bir kez kalbinin sesini duyduğumda allahım affet beni buldum hala isyanlardayım diyorum.

Tamam söylediklerşnşzşn farkındayım zaten hemen yargılamayaın lütfen ben hazır değilim diyorum oyle veya böyle değresyona girdim korunma kısmı olsa da olmasa da ben her sekşlde bunu yaşamadan bilemivektim ne hissedeceğimi 1 haftadır sadece uyuyorum delimolucam sadece kürtaj olanlardan yardım istiyorum sonrası psikolojiyle ilgili

Tamam söylediklerşnşzşn farkındayım zaten hemen yargılamayaın lütfen ben hazır değilim diyorum oyle veya böyle değresyona girdim korunma kısmı olsa da olmasa da ben her sekşlde bunu yaşamadan bilemivektim ne hissedeceğimi 1 haftadır sadece uyuyorum delimolucam sadece kürtaj olanlardan yardım istiyorum sonrası psikolojiyle ilgili
Sanırım yanlış anlaşıldım bu yargılamak değil. Sizi anlıyorumda ilk zamanlar bende sizin gibiydim. Napıcam ne edicem bakamam istemiyorum hazır değilim diyordum. Sonra randevulara gittikçe umutlandım şimdi ise iyi ki olmuş diyorum.

Bu yargılamak değil. Hormonlar tavan şuanda ve sizde gerginsiniz haliyle kolay birşey değil bir can büyütmek içinizde doğurmak ve bütün bir ömür kendini ona adamak. Bende çok düsündüm eşime defalarca yakındım ama işte sonralardan bebeği gördükçe kalbinin sesini duydukça artık buna alışılıyor.

Bebeğiniz kaç haftalık.

Kk ya bu konuyu açmak ne büyük hata sizi yerden yere vururlar biz istiyoruzda siz aldırıyorsunuzdan girip bedduaya kadar gider konu ;)
Karar sizin ben böyle birşeyi kimseye söylemezdim kendim karar verirdim mesela

Bu söylediklerinizde haklısınız.
Keşke korunsaydı..
İnsanların milyarlar dökerek sahip olmak istediği kıymetli meleğin rahmine düşmüş olması...

Ama diğer insanların bebek sahibi olamaması konu sahibinin suçu değil ki..

Öncelikle karar tabi ki sizin fakat kürtaj için kendinizi sartlandırmayın. Kürtaj olduğunuz zaman psikolojiniz iyice bozulabilir kürtaj sizi depresyondan çıkarmaz. Bence ani karar vermeyin öncelikle psikolojik yardım alın öyle ne yapacağınıza karar verin şuan sağlıklı karar veremezseniz ilerde daha derin yaralar açılabilir psikolojinizde.

Bu söylediklerinizde haklısınız.
Keşke korunsaydı..
İnsanların milyarlar dökerek sahip olmak istediği kıymetli meleğin rahmine düşmüş olması...

Ama diğer insanların bebek sahibi olamaması konu sahibinin suçu değil ki..
Evet bu onun suçu demiyorum ama ne kadar kıymetli birşeye sahip olduğunu görmesi gerek. Hatta onu anlıyorum isteyerek hamile kaldığım halde acaba ben ne yaptım demiştim gecelerce ağlamıştım. Bunun hormonlardan da olabileceğini anlatmak istiyorum karar yine kendisinin.
Bir soru yöneltmiş bende kendi fikirlerimle cevap verdim.

aldırdınız mı yoksa...ben de şu an evliyim ama 1 hafta düşündüm aldırmayı ..kıyamadım.bizim suçumuzu ona nasıl yüklerimmm

Back
X