Ben de yaklaşık 9 sene iyi bir firmada iyi bir pozisyonda gayet iyi maaşla çalıştım....Ama o kadar bunalmıştım ki artık hiçbir şeye tahammül edemiyordum.Aslında çok rahattım kimseninde beni ezmesine vs asla izin vermedim böyle birşey olmadı.Ama iş hayatında o kadar cok sorun var ki ve yıllarca bunalmıştım artık ve işten ayrıldım..İlk zamanlar çok mutlu oldum hiç aklıma gelmiyordu sudan cıkmıs balık gibi....Sonrasında yaklasık 1 yıl kadar sonra iş aramaya başladım , çok iş buldum aslında ama hiçbir yeri beğenmiyordum.Orası uzak , şurası az maaş verir , burası profesyonel değil vs vs ... Uzun yıllar aynı yerde çalıştıktan sonra yeni bir iş gerçekten çok zor...Tabii bu sıkıntıyla ben sanırım hata yaptım dedim...Herşey iyiyken yıllarca ödenen ssk ma bile yazık ettim dedim vs. Ama aslında çok bunalmıştım orada..Neyse böyle 1 yılın ardından , ben artık başka bir yerde çalışmak istemiyorum dedim içten içe veee kendime ait bir mağaza açtım..Bayan ayakkabı ve çanta mağazası beylikdüzünde..Tam zevkime göre ürünler aldım ve onları satıyorum keyifle..Karışan görüşen yok,Hersey benim sorumluluğumda.Tabiki baya bir masraf oluyor önce söyliyim.Ama insanlar beğenerek aldıkça ürünlerimi cok hoşuma gidiyor :) Bugun tan 1,5 ay oldu.Kendi işini yapmak sermaye gerektiriyor , ilk zamanlar yani en az 6 ay sadece mağazayı açabilmek , tüm resmi masraflar,dekorasyon,mal alımı,kira bedeli bunu karsılamak lazım.Sonrasındada sattıkça cebinize birsey girmez yani daha cok mal kira vs dediğim gibi 6 ay 1 yıl bu böyle gitmeli yani kazanmasanda zarar etmeden döndürmeli kendini.İnsallah öyle olacak öyle gözüküyor bakalım...Ama hayat standardımda düşüş yok , istediğim gibi giyinip yeyip içiyorum kuaförüm vs hep dükkan kazancından :) Bana en büyük desteğide eşim verdi.İster bat ister çık ama bu istek içinde kalmasın dedi , evimede sadece 3 dakika....Ben 29 yaşındayım şimdi deniyorum..Umarım herşey iyi olur....Benim hikayem böyle.İçinde istek varsa yap , hayallerini erteleme....