İstifa etmeli miyim?

arkadasım bır yıl once trafık kazasında bes yasındakı evladını kaybettı esı hergun o kazanın oldugu yerden arabasyla gecıyor mecburen gunde ıkı defa. Gecılmeseydı o gecmezdı heralde bence sen de yapabılırsın
komşumuzun öldüğü yerde hemde öldüğü sırada servis şöförü oğlu geçmiş yerde yatanın babası olduğunu bilmeden geçilmesi gereken mecbur bir yol millet ne yapsın

Eğer aşmakta zorlanıyorsan, o yolda güzel anı biriktir ki kötü olanı silsin. Mesela sevdiğin bir şeyi yap ya da ne bileyim o yolun bir kenarına bi çiçek dik ve bu yolda artık güzellikler açacak vs. Yani bir şekilde yenile kendince o yolu:KK54:

bence harika fikirHoppa

arkadasım bır yıl once trafık kazasında bes yasındakı evladını kaybettı esı hergun o kazanın oldugu yerden arabasyla gecıyor mecburen gunde ıkı defa. Gecılmeseydı o gecmezdı heralde bence sen de yapabılırsın

çok üzüldüm...
Allah rahmet eylesin yavrucağ, ailesine de dayanma gücü versin
Allah çocuklarımızı bizlere, bizleri de onlara bağışlasın, bizleri evlatlarımızla sınamasın inşallah...

komşumuzun öldüğü yerde hemde öldüğü sırada servis şöförü oğlu geçmiş yerde yatanın babası olduğunu bilmeden geçilmesi gereken mecbur bir yol millet ne yapsın

Aynen oyle

çok üzüldüm...
Allah rahmet eylesin yavrucağ, ailesine de dayanma gücü versin
Allah çocuklarımızı bizlere, bizleri de onlara bağışlasın, bizleri evlatlarımızla sınamasın inşallah...

aminnn insallah

Zamanla alışırsınız bence o yolu kullanın. Gidip geldikçe kotu hatıralarınız azalacaktır.

Bence ne yaşadığınıza bağlı. Bazı şeylerin üstesinden gelmek, üzerine yürümek için de zaman gerekir. Tedavinizi devam ettirin, yaşananları unutturacak güzel şeyler yapmaya çalışın, gezilere katılın mesela, yeni arkadaşlıklar edinin. Ne zaman o olgunluğa eriştiğinizi hissederseniz o zaman cesaretinizi toplayıp özellikle o yolu kullanın. İşinizi değiştirebiliyorsanız da çabalayın bence.

Yegenimin arabayla gole uctugu kopruden geciyorum arada.Babamin alindigi resusitasyon odasinda birkac yil sonra calistim.Morgdan aldigimiz yerden her yemekte gectim..Icim ciz etmedi mi etti..Senin yasadigin ne ?.Ne seni boyle bu derece etkiledi?

Back
X