Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar önceden de yazdım üniversitede araştırma görevlisiyim ve istifa etmeyi düşünüyorum, bunun bir yaptırımı var mı? istifa ettikten sonra 1 ay daha çalışmam mı gerekiyor, çok zor durumdayım, lütfen bilenler yazsın.
tatlım, biz de istifa onaylanana kadar beklemek zorundasın....1 aya kadar uzayabiliyor...eğer çekip gidersen bir daha geri dönme şansın olmuyor....büyük ihtimal sende de öyledir.....zaten kafadan bitirdiysen sorun yok ama yaptırımı olup olmayacağı sözleşmeli misin, kadrolu musun biraz da ona bağlı...sen bunu kurumdan öğren, başın ağrımasın....
ozel sektorde ihbar tazminatini odeyerek isten istedigin gun ayrilabiliyorsun
nasil onlar bizi isten cikartirken ihbar suresi kadar calistirmiyorlar ve tazminat odeyip aynı gun gonderiyorlarsa sen de yapabilirsin.
tabi boyle yaparsan tum kopruleri yakmis olursun...
canım 1 ay bekleme süresi bildiğim kadarıyla beklemezsen 1 yıl kadar memurluğa başvuramıyorsun,1 ay beklersen,sadece 6 ay bekleme süren.mesela ben istifa dilekçesini verdim,onayı yazıldı.ilişiğimi kestim.1 ay beklemedim.6ay sonra tekrar başvurabilirim yani.amirinle ilgili bu durum.bekletme hakkı var.beklemem dersen 1 yıl beklicen.
ama ben istifa etmeni tavsiye etmem.devlet memurluğunda(657de)böyle
aslında çalıştığın süreye bağlı olarak değişen ihbar süren var eğer iş kanununa tabiysen..ihbar tazminatını ödeyerek hemen de çıkabilirsin diye biliyorum..
ama üniversitenin kendi yönetmeliği farklı olabilir..bunu yök'ün sitesinden öğrenebilirsin belki...bence sen oraya bir bak...hatta avukat arkadaşlara da danışabilirsin..
ben hala emeklerini boşa harcama en azından doktoran bitene kadar bekle diyorum ama karar senin tabi...hakkında hayırlısı olsun