Merhaba arkadasım benimde 8 yıllık Havacılık tecrübem var.ilk basladıgım andan itibaren işletin en ağırı en sıkıntılı durumlar ustume yıgıldı kaldı.evlendikten sonra sırf stres sebebiyle cocugum olmadı ve iyi maaslı işimi bıraktım.ve 8 aydır kendime gelemedim ancak yavaş yavaş iyileştiğimi hissediyorum.işi bıraktıktan sonra hamile kaldım ve eşimi daha iyi tanıdım.meğer kendime neler etmişim nasıl eziyetlere katlanmısım aman Allahım diyorum.insallak kpss de başarılı olurum diye dua ediyorum.memur olursam havacılıktan lazandıgımın yarısını kazanmış olacağım ama en azından mesai sonrası iş takip etme olmayacak eve bil. Taşımak olmayacak hafta sonum benim ve ailemin olacak.insallah Allahım insallahmerhaba,
Daha önce mesleğimin zorluklarını yazmıştım özel bir firmada hosteslik yaptım 6 sene kadar.iyi bir maaşım vardı ancak artık köle gibi sömürülmekten ve evimde olamamaktan evlide olunca çok bunaldım.bir karar aldım ve dün gidip istifa ettim.30 yaşındayım şuan.7 senelik havacılık geçmişim var ama psikolojik olarak aşırı yıpranmış durumdayım.Dünden beri gelen telefonlar yüzünden şuan korkuyorum açıkçası.Ev kadınımı olucaksın diyorlar ancak niyetim yok.Kurumun pilates eğitmenlik kursu açmasını bekliycem sanırım 1-2 ay içinde açıcak.yani başka sektöre geçmek istedim çünkü bu sektörde max.1-2 sene kalabilirdim.Hayatıma çekidüzen vermem gerekiyor,ruhumu arındırmam gerek artık.Yinede korkuyorum bu yaşta iş bulamamaktan çünkü hareketli bir hayatı seviyorum.Morale ihtiyacım var kızlarkafam aşırı karışmış durumda adapte olamadım şuan.
aman baktın olumuyor hosteslige geri dönersin. hava olmazda kara olur.merhaba,
Daha önce mesleğimin zorluklarını yazmıştım özel bir firmada hosteslik yaptım 6 sene kadar.iyi bir maaşım vardı ancak artık köle gibi sömürülmekten ve evimde olamamaktan evlide olunca çok bunaldım.bir karar aldım ve dün gidip istifa ettim.30 yaşındayım şuan.7 senelik havacılık geçmişim var ama psikolojik olarak aşırı yıpranmış durumdayım.Dünden beri gelen telefonlar yüzünden şuan korkuyorum açıkçası.Ev kadınımı olucaksın diyorlar ancak niyetim yok.Kurumun pilates eğitmenlik kursu açmasını bekliycem sanırım 1-2 ay içinde açıcak.yani başka sektöre geçmek istedim çünkü bu sektörde max.1-2 sene kalabilirdim.Hayatıma çekidüzen vermem gerekiyor,ruhumu arındırmam gerek artık.Yinede korkuyorum bu yaşta iş bulamamaktan çünkü hareketli bir hayatı seviyorum.Morale ihtiyacım var kızlarkafam aşırı karışmış durumda adapte olamadım şuan.
Yazmanızda sorun yoksa ne kadar kazanıyordunuzMerhaba arkadasım benimde 8 yıllık Havacılık tecrübem var.ilk basladıgım andan itibaren işletin en ağırı en sıkıntılı durumlar ustume yıgıldı kaldı.evlendikten sonra sırf stres sebebiyle cocugum olmadı ve iyi maaslı işimi bıraktım.ve 8 aydır kendime gelemedim ancak yavaş yavaş iyileştiğimi hissediyorum.işi bıraktıktan sonra hamile kaldım ve eşimi daha iyi tanıdım.meğer kendime neler etmişim nasıl eziyetlere katlanmısım aman Allahım diyorum.insallak kpss de başarılı olurum diye dua ediyorum.memur olursam havacılıktan lazandıgımın yarısını kazanmış olacağım ama en azından mesai sonrası iş takip etme olmayacak eve bil. Taşımak olmayacak hafta sonum benim ve ailemin olacak.insallah Allahım insallah
Son çalıştığım firmada 3.5 senedir çalışıyordum 4000 TL ye yakındı.Yazmanızda sorun yoksa ne kadar kazanıyordunuz
Yaaa gerçektenmi beni çok iyi anlarsınız ozaman.çok teşekkür ederim yorumunuz için.inşallah çok güzel işler buluruz ve huzurlu oluruz artık.acaba aynı firmamı diye düşünmeden edemedim :)Merhaba arkadasım benimde 8 yıllık Havacılık tecrübem var.ilk basladıgım andan itibaren işletin en ağırı en sıkıntılı durumlar ustume yıgıldı kaldı.evlendikten sonra sırf stres sebebiyle cocugum olmadı ve iyi maaslı işimi bıraktım.ve 8 aydır kendime gelemedim ancak yavaş yavaş iyileştiğimi hissediyorum.işi bıraktıktan sonra hamile kaldım ve eşimi daha iyi tanıdım.meğer kendime neler etmişim nasıl eziyetlere katlanmısım aman Allahım diyorum.insallak kpss de başarılı olurum diye dua ediyorum.memur olursam havacılıktan lazandıgımın yarısını kazanmış olacağım ama en azından mesai sonrası iş takip etme olmayacak eve bil. Taşımak olmayacak hafta sonum benim ve ailemin olacak.insallah Allahım insallah
Aynı firma olduğunu düşünüyorum bende.İnanın endüstri mühendisi olupta sizin gibi kabin ekiplerinin vardiyasıni ayarlayan deparmanda çalışan terbiyeli düzgün insanlarin çok cahil ve geri kafalı olmasının yanı sıra saldırgan bir mudur altında nasıl calismak zorunda oldugunu gözleriyle gördüm.Aynı zamanda çalışma esnasındaki usulsüzlükleri...Konuşulacak çok şey var ancak düşünmek bile istemiyorum.Söz konusu firmayı geçtim Turkiye'de çalışan insana daha ne kadar fazla yuklenebilirim de enayi yerine koyabiliriz dusuncresi hakim.İnanın artık bu tip iş yerlerini ve insanları girmeye tahammülüm yok.Allah yardımcımız olsun İnanın ki.Yaaa gerçektenmi beni çok iyi anlarsınız ozaman.çok teşekkür ederim yorumunuz için.inşallah çok güzel işler buluruz ve huzurlu oluruz artık.acaba aynı firmamı diye düşünmeden edemedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?