istifa ettim

Aynen öyle.Sömürülmeye tahammül edemedim daha fazla.İşine gelirse diyorlar.Rapor edicem ancak malum kurumun sayfası hata veriyor.böylece çekip gitmek istemiyorum. Müdüre dicek birkaç lafım var zaten.Havacılık başlı başına bitmiş tükenmiş zaten. Çıkarken bile maddi bir hak,bukdr senenin, emeğin hakkını alamadan çıkıyorsun yanş bende öle oldu.

Hiç sormayın Özellikle kadın kadınlığından çıkıyor. Okdr fazla sorumluluğu kaldıramıyor insan artık. Para veriyorlar diye sizden Max. Ne alınabilcekse alıyorlar.Özellikle hosteslik dışarıdan bakıldığında süslü püslü gülümseyen o yüzler aslında kederli ve yorgun..Gitgide azalan insan sevginizle bir maske takıp dışarıya kahkahalar atıyorsunuz. Derdiki müdürümüz: Bir hostes hep gülmek zorundadır içi kan ağlasa bile

ne güzel işte. iş seni boğmuş istifa etmişsin. eğer çok maddi sıkıntıların yoksa 1 2 ay ara ver. kendini geliştirecek uğraşlar edin. kursa git. en olmadı dinlen iyice.

bende çok istiyorum istifa etmek. ama şirket benim olduğundan edemiyorum

köle gibi sömürüldüm diyosun istifa etmeyip napıcaksın ki? tecrüben vs de var illa ki bi şekilde iş bulursun. ev kadını olacaksın diyenlere de kulak asma. olursan da olursun ne var bunda, senin kararın.

Hiç canınızı sıkmayın. Bazen gerekli oluyor böyle iş değişikliği. Sizi mutlu etmeyen, enerjinizi sömüren bir işte dediğiniz gibi ne kadar süre çalışabilirsiniz ki? Bir ömür daha vermeyecekler size bu bitince. Şu an biraz bocalamanız normal. Ama bir düzen oturtursunuz, yeni bir işe girmek zor olsa da çalışmak isteyen insan bir yolunu bulur diye düşünüyorum.

Bende otellerde hosteslik yapıyordum. Turizm okuyordum. Hatırlarım bir hava hostesi geldi dediki bir sefer çocuğum çok hasta ateşler içinde yanıyor ama bana uçuş koydular. Evlenince yapılacak iş olmadığını o zaman anladım. Tabiki yer hostesliği daha kolau uçak hostesliğinden. Olsun kurtulmuşun. Bakma milletin dediğine. Hosteslik ve saati belli olmayan. Hafta sonu olmayan bayram tatili üstüne mesaiye kalınan iş evli işi değil malesef. Hayatta herşeyden mağrum kalınıyor. Bayramlarda çok çalıştım gerçekten insanın içi acıyor. Evlendim diye bıraktım bende. Sizde kurtulmuşunuz. Benimde iyi bir kariyerim vardı. Herkes çok severdi ama boşverin gerçekten kariyer devamı ettirmeye değicek iş değil. Oturun evde kafanızı dinleyin. Havalar güzel gezin. Bir süre kendinizi dinleyin. Alışıyorsun yanlızlığa merak etme. Hatta iyi bile geliyor :) alışırsın yani. Beni resmen evden zor çıkarıyorlardı alıştıktan sonra. :) evde yemek dene mesela farklı farklı çok eğlenceli oluyor git arkadaşlarınla vakit geçir.

Çok saolun yorumunuz için kafamı dinlemek istiyorum bende birsüre sonrası Allah kerim.:)

Asla düzelmez böyle insanlar babasına söyleme daha çok yüz bular çekindiği bişey kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…