• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstifa meselesi

msghtu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2021
1
1
1
45
Merhaba arkadaslar bu konu yüzünden kac gündür uykularım kacıyor bolur bana bi akıl verin. Konu kısaca söyle isyerimde cuma günü son is günümdü istifamı kendim verdim bir kac is arkadasımla sorunlarım vardı fakat hafta sonu cok pisman oldum fazla gurur meselesi yaptıgıma karar verdim. Normal sartlarda salı günü tekrar is günüm ve yarın patronu arayıp vazgectim demem icin son sansım yoksa benım yerime salı günü baska biri ise gelir ve iş işten gecer.Şu anda ne yapacagımı bilmiyorum gururum bana yine engel oluyor patron ne der iş arkadaşları ne der gibi ve red cevabı almaktanda korkuyorum sizce ne yapmalıyım

Merhaba arkadaslar bu konu yüzünden kac gündür uykularım kacıyor bolur bana bi akıl verin. Konu kısaca söyle isyerimde cuma günü son is günümdü istifamı kendim verdim bir kac is arkadasımla sorunlarım vardı fakat hafta sonu cok pisman oldum fazla gurur meselesi yaptıgıma karar verdim. Normal sartlarda salı günü tekrar is günüm ve yarın patronu arayıp vazgectim demem icin son sansım yoksa benım yerime salı günü baska biri ise gelir ve iş işten gecer.Şu anda ne yapacagımı bilmiyorum gururum bana yine engel oluyor patron ne der iş arkadaşları ne der gibi ve red cevabı almaktanda korkuyorum sizce ne yapmalıyım
Bence aramalisin patronu, işine donmelisin

İnsanların ne düşündüğünü umursama hep bir şeyler derler hep bir şeyler düşünürler kimseyi memnun edemezsin içinden nasıl geliyorsa öyle davran eğer işinden o olay dışında memnunsan ara söyle tabi ki

Böyle bir zamanda senin yerine geçmek isteyen çok olacak tabiki de. O kadar çok işsiz insan var ki. Bence aramalı ve işine dönmelisin. Iş yerindeki insanlarla yaşadığın sorun senin karnını doyurmaz unutma. İşinin kıymetini bil derim ben.

madem dönmek istiyorsunuz, hemen adım atın. mesai başlayınca sabah patronunuzu makul bir saatte arayın ve hafta sonu sakince düşünüp fevri davrandığınıza karar verdiğinizi ve işinizin başına dönmek istediğinizi söyleyin.
aklı selim davranmakta fayda vardır.
siz adımınızı atın, ne derler diye düşünmeyin.

Back
X