İstifa mı etsem

Portakalli ordek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2016
7.940
3.677
123
Ben kurumsal perakende sektöründeyim. Dün gece ben kasamda degildim.Reyondaydım.kasa önümü kapatmak için iki şey var. Birini kapadım ama digerini kapamadım. Güvenlik görevlesi reyonda hırsız takip ediyormuş. Sonra hırsızı kovalamaya başlamış. Hırsız benim kasa aramdan geçerken yakalandı. İkinci şeyle kasa arasını kapasaydım geçemez. Başka yere yönlenirdi. Şimdi iş yerinde 2 3 kişi beni de suçluyor. Bugün müdür kamera kayıtlarını da izleyecek.Dün çalışan dedi ki sende tutanak yiyebilirsin.Sizce tutanak yersem istifa mı edeyim :(

O iki üç kişi aptal herhalde. Hırsız yakalanmış gitmiş senin ne bağlantın var saçmalık ayrıca müdür baksa bile aynı bu açıklamayı yapın. Bu iki üç kişi müdüre yakın olan kişilerse tutanak tutturulabilir. Ama merak etmeyin kasanızda açık olmadığı sürece tutanak bir işe yaramayacak. Bende perakende firmasında çalıştım müdüre yakın olanların sözü geçiyor. Ben bu yüzden haksızlığa gelemeyip bastım istifayı. Sen sakın yapma pişman olursun ben oldum. Şartları iyi oluyor böyle firmaların. Bu fırsat ayağına daha gelmez

Kamerada zaten ortaya cıkar. Kasadan paramı calmıskı sizi sucluyorlar. İnsanlık hali kapatmamıs olabilirsiniz ama bundan sonra daha dikkatli olabilirsiniz tabi suclanmakta ayrı bı kotü sanırım ben devam edemezdim.
Beni hırsızlıkla suçlamadılar.sadece orayı açık unuttum diye tutanak yazabılırler

O iki üç kişi aptal herhalde. Hırsız yakalanmış gitmiş senin ne bağlantın var saçmalık ayrıca müdür baksa bile aynı bu açıklamayı yapın. Bu iki üç kişi müdüre yakın olan kişilerse tutanak tutturulabilir. Ama merak etmeyin kasanızda açık olmadığı sürece tutanak bir işe yaramayacak. Bende perakende firmasında çalıştım müdüre yakın olanların sözü geçiyor. Ben bu yüzden haksızlığa gelemeyip bastım istifayı. Sen sakın yapma pişman olursun ben oldum. Şartları iyi oluyor böyle firmaların. Bu fırsat ayağına daha gelmez
Benim sucum orayı açık bırakmak. Bu yüzden mudur kesın lafta yapacak

Burda devam edersem ilerde gene birşey olur tutanak yersem tazminat alamam çıkarsalarda
3 kere tutanak yiyeceksinde anca öyle atarlar. Mobbing falan uyguluyorlarsa hata yapman için senin kararın. Kipa da çalıştım 3 sene boncuk gibi tutanaklarım oldu bi zararı olmadı. Atmadılar. Büyük problemler değildi.

Sadece sözel uyarı verir müdür tahminimce

Back
X