beni iki dakikada çözdün dikkat sıkıntım hat safhda kafam da karman çorman depresyon da var hayatta eşim ve ben yalnınız aile desteğimiz yok aslında biliyorum ama daldan dala gidiyor zihnimAblacim stressiz is yok ki
Bir de evet, dikkat esksikligi durumun yazindan da anlasiliyor, konudan konuya atlamissin, yazinin odak notasi surekli degismis. Isin, stresin, cocukarin, temizlikci kadin alma, maddi problemler, yeni is mi yapsam, evde mi otursam...kafan bu kadar karman corman degildir eminim ama yazma bicimin o sekilde:)
Bakin, cocugunuz var, aileniz var, memursunuz isiniz garanti. Hayatiniz guzel. Bu zamanda memurlugu birakirsaiz adama deli derler. Afedersiniz bir de memurlugun profesyonel bakimdan ne stresi olabilir ki, atomu parcalayan memur daha gormedim/duymadim. Isyerindeki gereksiz tipler mi caninizi sikiyor, onlardan da her yerde var. hayatiniz guzel, isi birakirsaniz maddi sikinti cekerseniz iste dunyanin kac bucak oldugunu o zaman gorurusunuz. Hayatiniz iyi, ellemeyin bence.
beni iki dakikada çözdün dikkat sıkıntım hat safhda kafam da karman çorman depresyon da var hayatta eşim ve ben yalnınız aile desteğimiz yok aslında biliyorum ama daldan dala gidiyor zihnim
Yarın günübirlik bir yerlere gideceğiz inşallah iyi gelir iş yerini takmayayım haklısın ben duygusalım biraz dost arkadaş arıyorum ama herkes profesyonel bakıyor artık canım sıkılıyor çoğu zaman ailemle aynı şehirdeyiz keşke ayrı olsaydık sataşıyorlar bana bu benim kurgum değil eşime de tuhaf geliyor anlamış değilizValla ablacim kafam calisiyor gordugum gibi 2dk okumak yetiyor dermiiiiiisim
Neden aile desteginiz yok uzaktalar mi?
Bu haftasonu gezseniz veya gunubirlik ufak bir tatile ciksaniz mesela? Soyle diyeyim, ben ise sadece para alip ciktigim yer olarak bakmaya calisiyorum. Oyle olunca isteki hicbir insana veya olaya kafa yormuyorsun. Gunun sonunda maas ceki var mi, yok mu bu kadar. Ve hayatimi sevdigim aktivitelere, hobilere, insanlara gore yasiyorum. Isimi de sevdigim seyleri finanse etme yolu olarak goruyorum, o kadar. Yarin cumartesi cikin, gezin, acik havada oturun, guzel vakit gecirin kocanizla cocuklarla. Mutlu olacaginzi seyleri yapin. Is gercekten hic kafaya takacak bir sey degil inanin. Bundan sonraki hafta da gunubirlik bir yerlere gidin, misal Agva, Sirince, Amasra...artik hangsine yakinsaniz.
Ablacim stressiz is yok ki
Bir de evet, dikkat esksikligi durumun yazindan da anlasiliyor, konudan konuya atlamissin, yazinin odak notasi surekli degismis. Isin, stresin, cocukarin, temizlikci kadin alma, maddi problemler, yeni is mi yapsam, evde mi otursam...kafan bu kadar karman corman degildir eminim ama yazma bicimin o sekilde:)
Bakin, cocugunuz var, aileniz var, memursunuz isiniz garanti. Hayatiniz guzel. Bu zamanda memurlugu birakirsaiz adama deli derler. Afedersiniz bir de memurlugun profesyonel bakimdan ne stresi olabilir ki, atomu parcalayan memur daha gormedim/duymadim. Isyerindeki gereksiz tipler mi caninizi sikiyor, onlardan da her yerde var. hayatiniz guzel, isi birakirsaniz maddi sikinti cekerseniz iste dunyanin kac bucak oldugunu o zaman gorurusunuz. Hayatiniz iyi, ellemeyin bence.
Haklısın küçük şehirdeyiz psikolog yok iyi sanırım araştırma yapıp bu konulara odaklanmalıyım
Herkes de olan genel sorunları yaşıyorsunuz maalesef.
Bu aralar ekonomik buhran, ülkenin 3.sayfa durumu, vs derken; hepimizin psikolojisi bozuk.
Size tavsiyem; kendinizde değişime gidin. Çözüm odaklı olun. Gerekirse doktorunuzu ve ilacınızı değiştirin, terapi alın.
İş değiştirmek, izine çıkmak vs size sadece geçiçi bir rahatlama verir.
Pişman da olabilirsiniz herşey daha kötüye gider bu seferde.
Küçük çocuğun varsa eşin geliri de iyiyse ne ala benim gibi de stres yüküysen oh etmişsin sefan olsunBende yeni bırakanlardanım diyebilirim, ama benim tayin-ailevi durumlarım var..
Deli diyebilirsiniz delirmiş gibi hissediyorum zaten sıfır his, bir huni eksik kafamda :)
O çocuk büyür, eş de garantisi yok unutma..Küçük çocuğun varsa eşin geliri de iyiyse ne ala benim gibi de stres yüküysen oh etmişsin sefan olsun
Bende yeni bırakanlardanım diyebilirim, ama benim tayin-ailevi durumlarım var..
Deli diyebilirsiniz delirmiş gibi hissediyorum zaten sıfır his, bir huni eksik kafamda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?