- 23 Ekim 2011
- 19.405
- 23.887
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsanları niye bu kadar önemsiyorsunuz? Kendi içinizde çözemediklerinizi başkaları çözemez. Ee insanlar kötü diye evde otur bağımlı yaşa? Bu mu mutluluk?İstifa etmek istiyorum. Birdaha insan insan içine karışmamak kimseyi görmemek kimseyle muhatap olmamak istiyorum . Yaşadığım bunalımın içinden siyrilamiyorum kimse iyi gelmiyor bana herkes ama herkes kötü saf sevgi denen birsey yok .
Siz Devlet memuru değil miydiniz? Kim için ne için işinizden gücünüzden vazgeçiyorsunuz?İstifa etmek istiyorum. Birdaha insan insan içine karışmamak kimseyi görmemek kimseyle muhatap olmamak istiyorum . Yaşadığım bunalımın içinden siyrilamiyorum kimse iyi gelmiyor bana herkes ama herkes kötü saf sevgi denen birsey yok .
Sakın istifa düşünmeyin hele ki memurmussunuz icinizde neler yaşıyorsunuz bilmiyorum destek almayı düşündünuz muYaşamak istemiyorum artık çok bunaldım yoruldum ise gitmek istemiyorum
Sanırım şu an duygu patlamasi yaşıyorsunuzDestek alıyorum psikiyatri ye gittim ilaç verdi ama daha kötü oldum malesef
kimseyi görmek istememek kötü bir şey değil ki
ben de insanları sevmiyorum
okuldan gelip evimde oturuyorum çok da mutluyum
başkaları için neden hayatınızı yönlendiriyorsunuz