Istifra etmeyi ne engeller :(((((

girlpapisko

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2013
73
2
98
Ankara
Merhaba kızlar .7+4 hamileyim. 4. haftamın sonundan itibaren her sabah devamlı hiç gün atlamadan safra çıkarıyorum.
1 haftada 4 kg verdim. hiç bir şey yiyemedim. su dan bile tiksindim. şimdi yeni yeni yiyorum ama midem felaket. Tabiri caizse
midem ağzımda geziyorum :( Bu konuda önerisi olan varmı. Bilgisi olan. Nasıl geçecek benım bu bulantılarım. ? Yardımcı olacak olan varmı acaba bana :(((((:18:

Merhaba kızlar .7+4 hamileyim. 4. haftamın sonundan itibaren her sabah devamlı hiç gün atlamadan safra çıkarıyorum.
1 haftada 4 kg verdim. hiç bir şey yiyemedim. su dan bile tiksindim. şimdi yeni yeni yiyorum ama midem felaket. Tabiri caizse
midem ağzımda geziyorum :( Bu konuda önerisi olan varmı. Bilgisi olan. Nasıl geçecek benım bu bulantılarım. ? Yardımcı olacak olan varmı acaba bana :(((((:18:

gebelik bulantılarını sadece zaman engeller :) yani ilerleyen haftalarda bulantı ve kusmalarınız bitecek hatta aşırı yemeye bile başlayacaksınız :34: insan kendi yaşadığını hep sadece kendinde oluyormuş ve hiç bitmeyecekmiş sanar ama anlattıklarınız dünyanın kurulduğundan beri birkaç milyar kadın tarafından yaşandı ve yaşanacak. bir şey e kadar düşünürseniz o kadar büyük bir problem gibi görünür. ne kadar oluruna bırakırsanız o kadar rahat edersiniz :34: bu bir gebelik olayı, geldi ve geçecek deyiniz

Back