Istifra etmeyi ne engeller :(((((

girlpapisko

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2013
73
2
98
Ankara
Merhaba kızlar .7+4 hamileyim. 4. haftamın sonundan itibaren her sabah devamlı hiç gün atlamadan safra çıkarıyorum.
1 haftada 4 kg verdim. hiç bir şey yiyemedim. su dan bile tiksindim. şimdi yeni yeni yiyorum ama midem felaket. Tabiri caizse
midem ağzımda geziyorum Bu konuda önerisi olan varmı. Bilgisi olan. Nasıl geçecek benım bu bulantılarım. ? Yardımcı olacak olan varmı acaba bana (((18:

gebelik bulantılarını sadece zaman engeller :) yani ilerleyen haftalarda bulantı ve kusmalarınız bitecek hatta aşırı yemeye bile başlayacaksınız insan kendi yaşadığını hep sadece kendinde oluyormuş ve hiç bitmeyecekmiş sanar ama anlattıklarınız dünyanın kurulduğundan beri birkaç milyar kadın tarafından yaşandı ve yaşanacak. bir şey e kadar düşünürseniz o kadar büyük bir problem gibi görünür. ne kadar oluruna bırakırsanız o kadar rahat edersiniz bu bir gebelik olayı, geldi ve geçecek deyiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…