Hadis'i kudside Allah Teâlâ buyuruyor ki "Ey Adem oğlu, sen benden ümitli bulundukça, senden meydana gelen günahları her ne olursa olsun mağfiret ederim.
Ey Adem oğlu, senin günahların gök yüzünü ihata edecek dereceyi bulsa da, benden mağfiret dilesen, seni mağfiret ederim.
Ey Adem oğlu, bütün yer dolusu günahlarla gelip de hiçbir şerik koşmayarak huzuruma çıksan, ben seni yer dolusu mağfiretle karşılarım."
GÜN İÇERİSİNDE BİLEREK BİLMEYEREK GÜNAHLAR İŞLEMEKTEYİZ..
RABBİMİZİN BİZİ AFFETMESİ İÇİN İSTİĞFAR EDELİM..
Ey Adem oğlu, senin günahların gök yüzünü ihata edecek dereceyi bulsa da, benden mağfiret dilesen, seni mağfiret ederim.
Ey Adem oğlu, bütün yer dolusu günahlarla gelip de hiçbir şerik koşmayarak huzuruma çıksan, ben seni yer dolusu mağfiretle karşılarım."
GÜN İÇERİSİNDE BİLEREK BİLMEYEREK GÜNAHLAR İŞLEMEKTEYİZ..
RABBİMİZİN BİZİ AFFETMESİ İÇİN İSTİĞFAR EDELİM..
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
"Rahman ve Rahim olan Allanın adıyla başlarım"
-Estağfirullah min külli zenbin tübne ilellah zahir ve batin
"Açık ve gizli tüm günahlardan tevbe ediyor Allah'tan af diliyorum)
-Estağfirullah aman yarabbi min külli zenbin tevbe yarabbi "Tüm günahlardan Allah'a tövbe eder ondan aman dilerim"
-Estağfirullah Rabbel beraya estağfirullah minel hataya
"Bütün Hata ve kusurlarımdan yaratılmışların Rabbine sığınırım"
-Estağfirullah tübne illalah ve neheytu kalbi emma sivallah "Kalbimi Allahın nahyettiği herşeye kapatıyor ve ona tevbe ediyorum"
-Estağfirullah tübtü illelah ve neheytu kalbi emma nehallah "Kalbimi Allah'tan başkasına kapatıyor ve ona tevbe ediyorum"
-Estağfirullah tübtü illelah ve neheytu nefsi emma sivellah "Nefsimin bütün isteklerinden uzaklaşarak ancak Allah'a yöneliyorum"
-Ya malikel mülkil kadim estağfirullah el azim
"Ey bitmez tükenmez mülkün sahibi yüce Rabbim beni afvet"
-Ya mütecelli irhem zülli ya müteâli aslih hali
"Ey yüce Rabbim kusurlarımı bağışla kötü hallerimi düzelt"
Amin!
"Rahman ve Rahim olan Allanın adıyla başlarım"
-Estağfirullah min külli zenbin tübne ilellah zahir ve batin
"Açık ve gizli tüm günahlardan tevbe ediyor Allah'tan af diliyorum)
-Estağfirullah aman yarabbi min külli zenbin tevbe yarabbi "Tüm günahlardan Allah'a tövbe eder ondan aman dilerim"
-Estağfirullah Rabbel beraya estağfirullah minel hataya
"Bütün Hata ve kusurlarımdan yaratılmışların Rabbine sığınırım"
-Estağfirullah tübne illalah ve neheytu kalbi emma sivallah "Kalbimi Allahın nahyettiği herşeye kapatıyor ve ona tevbe ediyorum"
-Estağfirullah tübtü illelah ve neheytu kalbi emma nehallah "Kalbimi Allah'tan başkasına kapatıyor ve ona tevbe ediyorum"
-Estağfirullah tübtü illelah ve neheytu nefsi emma sivellah "Nefsimin bütün isteklerinden uzaklaşarak ancak Allah'a yöneliyorum"
-Ya malikel mülkil kadim estağfirullah el azim
"Ey bitmez tükenmez mülkün sahibi yüce Rabbim beni afvet"
-Ya mütecelli irhem zülli ya müteâli aslih hali
"Ey yüce Rabbim kusurlarımı bağışla kötü hallerimi düzelt"
Amin!