- Konu Sahibi simurganka77
-
Eğer istihare rüyalarınız yada çok merak edip tabirini yapamadığınız rüyalarınız varsa tabir yapabilirim
Eğer istihare rüyalarınız yada çok merak edip tabirini yapamadığınız rüyalarınız varsa tabir yapabilirim
Merhabalar benim çok merak ettiğim bi rüyam var onu yorumlarsan çok sevinirim şimdiden çok teşekkür ederim.
Annemi 3 yıl önce kaybettik geçen kardeşim rüyasında annemi görmüş şeytanlarla uğraşmaktan bıktım demiş annem. Çok etkisinde kaldım abdestli namazlı iyi bi insandı annem çok merak ediyorum yorumlarsan sevnirim
slm:)benım ruyamıda yorumlarsanız cok sevınırım:) ben bu ruyayı gorelı cok uzun zaman oldu ama hala dun gıbı hatırlıyorum sabaha karsı gormustum ruyamda falcıya gıtmısım falcı ben ve bı kadın daha ucumuz bı masada oturuyoruz falcı kadın bana dıyokı hayır sen bu cocugu bekleme sız kesınlıkle bırlıkte olamazsınız dıyo sonra dıger kadın dıyokı aa nıye olmasın ver bakıyım su fıncanı bana dıyo fıncanı elın e alıyo bana dıyokı yoo sız gayette bırlıkte olursunuz al ıstersen kendın bak dıyo fıncanı bana uzatıyo fıncana bakıyorum ıkı tane beyaz ınsan silüeti aşagıya dogru damla gıbı bırı ben bırısıde sevdıgım kısı en son bu ıkı damla bırlestı ve bı tane erkek cocugu silüeti halını aldı ben cok etkısınde kalmıstım bu ruyanın bunu yorumlarsanız cok sevınırım:)
canım benim istiareye yatanın rüyası yorumlanmaz şöyle bişey vardır istiareye yatan herkes rüya görmez onu yapılması gereken şekilde yapmak önemli içinden gelerek inanarak yapıyosan rüya değil histe gelebiliyo iyi his olucağına kötü his olmucağına ya da hayırsız olucağına işaret ve rüya da ne gördüğün değil renkler önemli yeşil ve beyaz görmek hayırlı olucağına ve hayırlı olucağına siyah ve kırmızı ise olmucağına ve olursa hayırsız olucağına işarettir insanları kandırma lütfen
şeytanlar zaten iyi insanlara,imanlı insanlara musallat olurlar kötüler zaten yoldan çıkmıştır şeytan onlarla uğraşmaz evet bu rüya sahih bir rüya bu yüzden annenize yardım etmek için 4444 tefriciye uygulaması 70 .000 kelime-i tevhid uygulaması var bunları seçin 10 kişi mesela aile üyeleri toplanıp yapın üstüne de fakirlere yardım edin ve bunları samimiyetle üşenmeden sıkılmadan ypın çok faydasını görecektir...
sadece renk görülmüyor istiharede tecrübeyle sabittir bu tabi ki sen anlatmak istemiyorsan kendi seçimindir
tecrübeye gerek yok bişeyleri açıp okusan bunu görürdün istiarede rüyaların bi anlamı yoktur renklerin anlamı vardır ayrıca rüyalar herkese anlatılmaz ve herkes rüya yorumlayamaz fal bakmak gibi bişey o da herkes bişey atıyo karşıdaki de tutsun diye bekliyo ayrıca günlük rüyalar 3 çeşittir onları ayrıntılı biliyo musun neler onlar? rüyaların sürelerini filan biliyo musun?
şeytanlar zaten iyi insanlara,imanlı insanlara musallat olurlar kötüler zaten yoldan çıkmıştır şeytan onlarla uğraşmaz evet bu rüya sahih bir rüya bu yüzden annenize yardım etmek için 4444 tefriciye uygulaması 70 .000 kelime-i tevhid uygulaması var bunları seçin 10 kişi mesela aile üyeleri toplanıp yapın üstüne de fakirlere yardım edin ve bunları samimiyetle üşenmeden sıkılmadan ypın çok faydasını görecektir...
Rüyamda birinin yanarak öldüğünü gördüm (hatta anne ve çocuğu olmak üzere 2 kişilerdi)
Merhabalar yardımcı olursanız çok sevinirim,
Bugece rüyamda kapalı bir mekanda birçok mezar varmış. İşyerimden bir arkadaşımda orda görevli. Ben ve eşimde ölecekmişiz. Her mezar sehpa şeklinde altındada tabutu var ama şu filmlerdeki gibi..
Arkadasıma dıyorum hangı tabuta giricez oda çift kişilik bir mezar gösteriyo ve altında iki tabut var. Merak etme ayarladım ben sana deyıp göz kırpıyor..
Enbaştaki mezarın başında 60'lı yaşlarda biamca ve teyze var, tabuta koyup gömecek kişilermiş. Yanımda eşimde var hiç konuşöuyo ama. Ben amcaya ; kaynanamı bi arayıp kızımla konusayım son kez diyorum tamam tamam keyfine bak diyor. Arıyorum anneannem çıkıyo tlf na. aloo dıye bagırıyo benım sesım ona gitmiyo o anda ruhum gitmiş ölmüşüm yanı. Konustuklarımız karsı tarafa gitmiyor. Eşime diyorum öldük biz diye ağlıyorum boğazım düğümleniyo ağlarken uyandım.. Hayırdır inşallah dedik.. Ama canımın çekildiğini çok net hissettim. Arkadaslar rüyadan anlayan yardımcı olabilen biri varsa lütfen yardımcı olsun.. Sabahtan beri buhranlar içerisindeyim...
Öncelikle ölümle ilgili rüyalardan korkmayınız bu rüyalar hemen öleceğiniz manasına gelmez size iki yol var ya iki yere gideceksiniz yada iki kişi bir yoldan yada iki ayrı yoldan misafir de gelebilir size ve bu 60 gün içinde olacak lakin biraz sıkılabilirsiniz
Benimkini de yorumlarsan sevinirim
2 ay önce ayrıldığım eski erkek arkadaşım için yattım dün gece (çocuk hala beni sevdiğini söylüyor ama ben güvenemiyorum bi türlü yaklaşamıyorum kararsızım da biraz) Ben de en hayırlısı için istihareye yatmakta buldum son çareyi ,üzerimde ki bu yükten kurtulmak için.
Rüyamda kendi evimdeydim yatak odası katında büyük bi sinek ( ya da örümcek tam hatırlamıyorum) (simsiyahtı ama baş kısmı yemyeşildi) uçarak beni kovalıyodu evde.Gerçekten korkmuştum ve kurtulmak için odalara kitlemeye çalışıyordum onu , ama biyerlerden çıkıo geliyordu yine .Ondan sonrasını hatırlamıyorum. aynı gece o rüyadan sonrada kız olan(aynı yaştayız) kuzenimi gördüm.Yine yatak odasındayız geldi boynuma sarıldı sıkı sıkı.(üstünde yanlış hatırlamıyorsam ya pembe ya da kırmızı kazak vardı)(yanlış hatırlıyorda olabilirim rengini , emin değilim) sonrasını yine hatırlamıyorum
Tam açık bir rüya gibi gelmedi bana bugün tekrardan yatmayı düşünüyorum.
evet net bir istihare olmamış ama bu kişi hatalı hareketler yapsa da iyi niyetli iyi düşünceli bir insan size dair muratları var ayrıca üzgün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?