Rüya Yorumları istihare rüyaları ve çok merak ettikleriniz

rüya yorumlayan arkadaş burda mı acaba hala?çok tşk ler şimdiden
iki rüya sorucam
1.yeni gördüm.hamam böceği kadar böcek ama sinekmiş güya.dürtüyoruz azıcık uçuyo.bana dokunmuyo uçarken ama ben yine de korkuyorum bana dokunur diye.

2.istiareye yatmıştım.evlenmeyi düşündüğüm kişiyi simsiyah bir gömlekle gördüm.bariz hayırsız demek değil mi??

Eğer istihare rüyalarınız yada çok merak edip tabirini yapamadığınız rüyalarınız varsa tabir yapabilirim

ben bir çocuk için istihareye yattım. Çocuğu bana herkes iyi bir kişilikte olmadığını söyledi, iyi olduğunu söyleyende vardı. Bende Allah'a danışmak istedim ve istihare namazını kılmaya başladım. İlk günler hiçbir şey görmedim fakat 4. günü çocuğun bana mesaj attığını gördüm ''Salı günü hava çok güzel, bir şeyler yapalım mı? :)'' yazısını gördüm. Bende bunu yorumlatmak istedim fakat birilerini bulamadım yardımcı olur musunuz :)

Eğer istihare rüyalarınız yada çok merak edip tabirini yapamadığınız rüyalarınız varsa tabir yapabilirim

rüyamda la havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim duasını okuyordumm.durmadan bu duayı tekrar ediyordu.ayrıca cok temiz berrak bi ırmak kenerındaydım.ırmak çok güzldii.çok durgun du .aynen cam gibiydi ırmak yanımdakiler bu ırmak adı kızılırmak dedi.böyle durduğuna bakma çok kişin canını aldı falan diolardı.

Konunun üzerinden zaman geçmiş ama ben istihareyle alakalı bi şey sormak istiyorm. İstihare namazını kılıp dua ettim bi kişi için Allah'ım bana hayırlı mı değil mi göster diye. Çok güzel şeyler gördüm ama tam uyku halinde değildim. Gözümü kapattım ve bi şeyler gördüm. Beynim bana oyun oynadı belki de.
Yani istihareye yatınca sadece rüya mı önemlidir yoksa insanın içine mutluluk da doğabilir mi? Cevaplarsanız sevinirm

Ben de istihareye yattım. 4 yıldır platonik olarak sevdiğim biri var. Hakkımda hayırlı olan kişi mi diye yattim. İlk sefer yatsıdan sonra yattım, bembeyaz bir yer gördüm, nur yüzlü insanlar vardı, arada siyah takim elbiseli 2 tane adam vardi. 2 sefer sabah namazından sonra yattim, rüyayı çok hatirlamasamda ( çok kısaydı ) yeşillik gördüğümü biliyorum. Yorumlarsaniz çok sevinirim.

Iyi gunler ben sevdigim kisi icin istihare ruyasina bir kere yattim ve uc tane ruya gordum. Birincisi namazdan hemen sonraydi tirnagimin etten ayrildigini ve kanadigini gordum ikincisinde denize giren bir adam gordum denizden olu cikariyodu ama daha sonra kocaman bir baliga donusuyodu ucuncu ruyamda ise beyaz ilac kutulari gordum uzerinde mavi yazilar vardi anlami nedir bilen var mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…