istihare rüylarımdan emin olamıyorum ne olur bir yorum yapın :(

upsydaisyy

Guru
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2014
1.151
325
323
Ankara
arkadaşlar ben bi konuda hayır mı şer mi diye 3 kez istihareye yattım ilk gün bol tatlı yediğimi ve kar yağdığını gördüm ikinci gün ise evliydim eşimle kavga ediyordum bir erkek bebeğim vardı ağlıyordu evim çoook güzeldi kapılar eşyalar beyazdı her şey açık renkliydi çiçekler vardı ama eşimle kavga edip çok ağlıyordum bebeğimde ağlayıp anne babamla kavga etmeyin diyordu ben bekarım ve 18 yaşındayım 3.gün ise hçbir şey görmedim heyecandan sanırım ama bunlarda da iyi mi kötü mü emin olamadım ha bir de rüyada ağlayan bebek görülmesi hayırlı diye okudum

bence olumlu görünüyor,çiçekler,beyaz kar...

nedir ki bu kadar üzerine düştüğünüz konu...

daha önceki konularımda da var aslında orda daha ayrıntılı yazıyor ama şöyle özetleyim 2 yıldır beni çok seven ve her fırsatta peşimde koşan bir türlü vazgeçmeyen ve beni aşkına inandıran biri var bu kişi uzaktan bir akrabam niyeti ben okulumu bitirdikten sonra benimle evlenmek akrabamız olduğu için yani aileler tanışıyor sonuçta bu yüzden hiç cesaret edip de ona bir şans vermedim ve korkuyorum açıkçası çok da meşgul ediyor aklımı en son istihareye yatmaya karar verdim gerçi karar vermek için henüz erken ama benim aklımı meşgul ediyor işte canımı sıkıyor bu konu

daha yaşınız 18miş,üniversite okumayı düşünmüyor musunuz,nedir bu acele...

daha yaşınız 18miş,üniversite okumayı düşünmüyor musunuz,nedir bu acele...

hayır yanlış anladınız ben hemen evlenmek istemiyorum tabii ki de çok sıkı bir şekilde de sınava hazırlanıyorum bu sene kazanıp okuycam inşallah zaten benim böyle bir niyetim yoktu kısa zamanda evlenmem de ama yine de acaba ilerde bir birliktelik hayırlı olur mu diye düşündüm çünkü kendisi de ailesi de haytımda gördüğüm en iyi insanlar aklım karıştı acil bir karar vermem şart değil zaten evlilik de öyle hemen olacak değil ilerisi çok sonrası için konuşulan bir şey ben flört etme konusunda şans versem mi vermesem mi kararsız kaldım sadece

Tatlim Hayirdir insaALLAH ak (beyaz) ve yesil görmek hayirdir, kirmizi siyah iyi ye yorulmaz...

madem acele yok o zaman bu sene sınavı düşünüp ona odaklanın sadece,üniversiteyi kazanınca zaten farklı bir ortama girersiniz,duruma göre o kişiye veya çevrenizdeki başkasına şans verirsiniz,bunları düşünmek için erken bence. 18 yaş böyle ciddi şeyleri düşünmek planlamak için çok erken.

bana olumlu gibi geldi canım..mevsiminde görülen kar, erkek cocugu ve aglamak hayırlıdır.. kırmızı ve sıyah renkler gormedıysen sorun yok ıstıhare de

haklısınız bekliyorum zaten bakalım bi zaman geçsin allah hayırlısıysa nasip etsin değilse uzak tutsun zamanla belli olacak artık

18 yasinda hic evlenen yokmuş gibi konusuyorsunuz .
Tüm 18liklerin tek derdi dersleri olur zaten .
Evliliği düşünenler tüü kaka .

Tatlim Hayirdir insaALLAH ak (beyaz) ve yesil görmek hayirdir, kirmizi siyah iyi ye yorulmaz...

ben de öyle okudum ama böyle kavga falan görünce emin olamadım bir de bazı sitelerde okudum sanırım rüyada görülen renkten çok rüyanın ferah olması ve sonrasında kalbe yerleşen hissiyat da önemliymiş

18 yasinda hic evlenen yokmuş gibi konusuyorsunuz .
Tüm 18liklerin tek derdi dersleri olur zaten .
Evliliği düşünenler tüü kaka .

tabii ki de var erken evlenenler sadece benim gelecekteki planlarım biraz daha farklı okulun bitmesi meslek falan daha önde geliyor bana göre ailemin benim için çabaları bu yönde yoksa 18inde evlenenler neden tü kaka olsun canım

Yorumum sana değildi öncelikle yanlis anlama :)
Boyle olmasi tabii ki daha iyi geleceğin için .
Ona lafim yok .
Ama öyle yorumlar yapiliyor ki bazen .
18 ince evlenmek isteyebilir biri .
Gayet doğal.
BBunu yargılamak kimseye düşmez .
Onu demeye calisiyorum .
Erken evlenmek isteyenleri asagilayan bile var

evet hatda namazdan sonra ki ilk kalbine gelen his bile önemli :) birinci günü rüyasi acik ortada güzel ikinci gün gördügü rüya her yuvadaki oldugu gibi zorluklar olucaktir :) ama renkler de hayra delalet ediyor...
yani benden :) bukadar gerisi konu sahibine kalmis...
ALLAH hayir eylesin...

Not: yau cvp kimden geldigine bakmadim konu sahibi senmissin :)))))

Son düzenleme:
Bana da güzel hayırlı gibi göründü ama kavga filan da ters etki yaptı...Bende istihareye yattım isim gördüm hiç duymadığım bilmediğim bir isim..resimlerine filan bakıyordum rüyamda faceye girip,acaba o kişi ile mi evlencem ki:26: AKlıma soruyu görünce geldi de yazayım dedim...

hatda bence erken evlenmek daha iyi ama nasip isi tabiki :)
mesela benim kizim 20 olunca ben 48 olcam :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…