istihare rüylarımdan emin olamıyorum ne olur bir yorum yapın :(

18 yasinda hic evlenen yokmuş gibi konusuyorsunuz .
Tüm 18liklerin tek derdi dersleri olur zaten .
Evliliği düşünenler tüü kaka .

Ben bence diye kendi fikrimi söyledim, yasal evlilik yaşı 17, olağanüstü evlilik yaşı 16 olmasına rağmen 18 yaş bile evlenmek için çok erken bence, kimseyi yargılayıp kimseye hakaret etmedim. Önce meslek sahibi olması, kendi ayakları üzerinde durması,sonra evlenmesi için fikir beyan ettim, konu sahibi de öyle düşünüyormuş zaten,18inde evlenmek isteyenler alınmasın.

allahım dualarımı kabul eder inşallah bana da seninki gibi mutlu bir evlilik bağışlar bu arada size 41 kere maşallaahh
bir de 2 yıldır hep içimde sanki onunla evlenecekmişim gibi bir his var yani nasıl bir şey anlamadım ama sanki biliyorum o olacak yani arkadaşlarımla hep bu konu hakkında dalga geçeriz aslında kızım sen kimseyi bulamazsan burak var falan derler ben de gülerim ama içimden bir ses de hep o olacak der bilemiyorum yani biraz da o yzüden çok düştüm bu konunun üzerine bu his istihareler sonrasında da devam etti:44:

evet ben de erken olduğunu düşünüyorum ama herkesin kendi kararı bayanlar size de fikrinizi söylediğiniz için çok teşekkür ederim hepinizin fikri benim için çok önemli sonuçta yaşça benden büyük ve tecrübelisiniz çok sağolun

ALLAH kalbine gönlüne göre hayirlisini versin...amin
Olabilir tatlim bazen ALLAH insana maglum eder bazi seyleri senin yapicagin hep hayirlsini istemek hem dunyevi hem uhrevi insaALLAH...
eger o buraklada görüsüyorsaniz oda bir istihare yatsin ve tanidiginiz güvendiginiz iyi birinede rica edebilirsiniz :)
mesela bizim istihareye benim babam esim ve ben yaptik babamin ki coook hayirli cikti esiminde hayirdi ama bi ben birsey göremedim hani bu tür olaylarda oluyor yani :)

onunla çok fazla konuşmak istemiyorum şimdilik ümit vermek de istemiyorum hem daha önce de dedim akraba yani çok yüz göz olmak olmuyor şimdilik arayı mesafeli tutuyorum ama çok sevdiğim iyi niyetli bir arkadaşıma yaptırıcam inşallah

Tam da bunu söyleyecektim size. Önemlisi kalbinize rüya ile ilgili ferah mı, yoksa boğucu mu bir hissiyat yerleşti? Ferah rüyanın bitmesi istenmez, orada kalıp yaşamaya devam etme isteği uyandırır. Kötü rüya, uyanınca rahatlama kurtulma hissi yaratır.

Benim size yorumum, evlenirseniz maddi açıdan sorununuz olmayacak hatta cok rahat edeceksiniz. Ancak eşinizle pek iyi anlaşamayacak ve uzuleceksınız. Istıhareye yattıgınıza göre ben bunu yorumlardım, hıslerım kuvvetlıdır. Ruyayı gorebıldıgınıze gore sızın de oyle demek ki, temız bır kalp ve kafa ile dusunun, cevabı ıcınızde bulacaksınız.

İstihare bi ibadettir ve ibadetler başkasına yaptırılmaz. Kişi istiharesini kendisi yapmalı.

İstiharede bazen renk bile görülmüyor, kalbe bakmak gerekiyor.
Mesela rüyadan uyanınca nasıldın? Ferah huzurlu bi şekilde uyandıysan hayra, sıkıntıyla uyandıysan şerre yor. Gördüğün renkler hayra delalet, ama bide kalbine sor huzurlumu değilmi?

yorumunuz için çook teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz iyice düşünücem bakalım sağlun

gayet huzurlu uyandım ilkinde güzeldi ama ikincisinde bebeğimin ağlaması içimi acıtmıştı sanki anne değilim ama tuhaf bir histi o uyumadan önce hep allahım hayırlısıysa kalbimi ona meylet hayırsızsa uzaklaştır dedim ve rüyalardan sonra ona karşı daha yumuşak olmaya başladım sanki bir de şu başkasına yaptırma konusunu da islami bir sitede okudum insan bilinçaltından etkilenip ona göre şeyler görebilirmiş o yüzden bir başkası da bizim için istihareye yatabilirmiş öyle yazıyordu yani

kızlar bende istihareye yattım boşanmam hayırlımı diye ben rüyamda kahve yaparken gördüm kendimi bol köpüklü beyz fincana koydum kahveleri şimdi yorumlayamadım tabirlere baktım kahve için çok güzel şeyler yazıyor mutluluk sizi bekliyor diye vs ama istiharede kahve rengi iyi değil herhalde siz biliyormusunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…