Konu ne bilmiyorum ama istiharedede kötü bir şey görmemişsiniz. Hayatınızda önemli olan kişilerle paylaşabilirsiniz onların yorumları da sizi yönlendirebilir. Konu ne , ne rüya gördünüz bilmediğim için hayırlısı olsun diyin ve aklınızdan geçen şeyi yapın. Hakkınızda hayırlısı olsun.
bunlar benim kişisel fikrim. kesinlikle fetva vs olarak algılamayın.. bence istihare namazı en son müracat edilecek iş. hemen birincide gördügünüz rüyaya inanarak hareket etmeniz dogru olmaz bence. 3 veya 7 kere kılsanız daha iyi olacagı kanaatindeyim. ayrıca sizin yerinize bir başkası yatsa daha iyi olmazmı çünkü sizin bilinç altınızda hayırlı diye düşünüp yatarsanız o yönde rüya görmeniz daha kolay olur ama konuya hiç vakıf olmayan biri yatarsa ne hayır ister ne şer onun için daha iyi olur diye düşünüyorum.
Evet canım söylemek istediğini anladım.
Aslında dün gece rüyamda tam da tatmin olacağım birşey görmedim.Renk görmedim, o kişiyi görmedim, rüyamdan evet bu iş benim için hayırlıymış diyerek uyanmadım.O yüzden bende inan tam güvenemiyorm.İşte sadece rüyada dileiğimin kabul olduğunu gördüm.
Ama bu sonucta benim psikolojimle ilgili de olabilir.Kendi bilinçaltımdan da etkilenmiş olabilirim.
Sanırım birkaç gece daha yatmam daha ii olacak.
demek istediğimi anlamadın canım yada ben anlatamadım :). yorumlamayı söylemedim zaten . sen bu kişiyi istiyorsan eger buda dogal olarak rüyanı olumlu yönde etkiler ilişkiniz hakkında hiçbirşey bilmeyen sadece hayırlımı değilmi diye baktıracagın tarafsız birinin istihareye yatması bence daha mantıklı (mesela uzaktan akraban biri var hayırlımı değilmi diye bakarmısın dersin.) inşaallah şimdi anlatabilmişimdir
Anladım canım, bende zaten bunu yukarda yazmıştım, rüyamda renk görmedim, kişiyi görmedim sadece dileğimin kabul olduğunu gördüm bu da benim bilinçaltımın etkisiyle gördüğüm bir rüya olabilir demiştim.
Başka birini de yatırmayı düşünüyorum tatlım, hiç aklıma gelmemişti açıkcası başkasını yatırmak.Daha sağlıklı olacaktır.
inşaah hakkında hayırlısı olur :) Rabbim hayırlı kapılar açsın sana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?