• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

istihareye yatan varmı

mmousee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2011
8.420
1.246
248
inşallah doğru yere açmışımdır konuyu. ben çok merak ediyorum bu kadar kalabalığız istihareye yatan gören kişiler varmı?
benim komşumun abisinin kız arkadaşı herşeyi söylüyomus tanıdığı yada tanımadığı herkes için ve biçok şey çıkıyomuş.,
yatan birileri varsa benim içinde yatarmısınız lütfeeeennnnnnnnnnnn :59::61:

Canım bildiğim kadarıyla sende yatabilirsin istihareye.. Yani birilerinin senin için yatmasımı gerekiyor illa kendinde yapabilirsin diye hatırlıyorum ben..

:) böyle namaz falan kılıyosun rüyaya yatıyosun bir işin hayırlı yada hayırsız olduğunu görüyosun :61:

Canım bildiğim kadarıyla sende yatabilirsin istihareye.. Yani birilerinin senin için yatmasımı gerekiyor illa kendinde yapabilirsin diye hatırlıyorum ben..

ben bilmiyorum ki bide cidden bu işi bilenler çok doğru şeyler görüyolar o yüzden soruyım dedim :77:

istihareye herkes yatabilir ve dinimizde de vardır sünnettir teşvik edilir nasıl yatıldığını da netten bulabilirsiniz.çünkü pek çok türü var.ama rüyayı herkese yorumlatmayın.bide rüya görmesenizde içinize bir his doğar ilham gelir illa rüya görülecek diye bişey yok yani.

ben sözlüm için yatmak yada brinin benim için yatmasını istiyorum aslında. iç açıcı olmayan durumlar söz konusu güzel şeyler çıksa içim rahat ederdi :59:

İlk önce istişare, daha sonra istihare teşvik edilmiştir.

Bunu herkes yapabilir ama yatmadan önce bilinçaltının etkilememesi için düşüncelerini temizlemen lazım.

istiareye 7 gün üstüste yatman gerek bişey görüp yada hissetmediysen tabi, yatsı namazından sonra bi namazı var dua edip yatıyosun kimseyle konuşmaman gerek namazdan sonra

Back
X