Evet şimdi tekrar baktım düşmüş. Ben baktığımda yoktu açana kadar gelmiş.yok tüm haber sitelerinde var şuan
demekki AVM uyarıları doğruymuş
gerçi bomba denmedi ama, AVM önünde ne patlamış olabilir ki
Evet şimdi tekrar baktım düşmüş. Ben baktığımda yoktu açana kadar gelmiş.
AVM önünde yapılmış diyorlar A Haberde ama sitelerde Istiklal Caddesi diyo orda AVM nerde var ki benim bildiğim yok. Anlamadım.
O gelmedi aklıma niyeyse. Bomba olmamasını umuyorum. Doğalgaz falan olsun ya yeter artıkdemirören AVM var galiba
İstanbul Taksim'deki İstiklal Caddesi'nde patlama meydana geldi. Yerde yatan yaralıların olduğu gelen bilgiler arasında. İstiklal Caddesi üzerinde helikopter uçuyor şu an...
İstanbul Taksim'de patlama meydana geldi. İstiklal Caddesi'nde patlama meydana geldi. Yerde yatan yaralıların olduğu gelen bilgiler arasında. Anadolu Ajansı, İstiklal Caddesi'nde bir patlama olduğunu bildirdi. Bölgeye çok sayıda ambulans sevk ediliyor. İstanbul Beyoğlu, İstiklal Caddesi'nde Demirören Alışveriş Merkezi'nin önünde patlama meydana geldi. Olay yerine polis ekipleri ve ambulans sevk edildi.
http://m.turkiyegazetesi.com.tr/gundem/355015.aspx
Bu da patlama diyor sadece. Sabahın haber doğru olmasın lütfen
Hayır 2 dk önce girilmiş görünüyordu kontrol ettigimde. Güncelleme yapmazlar değil mi?Sabahın haberi eski galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?