İstiklal Marşımız Yardım edin bana

canım,
daha geçen hafta okulumuz hem ilkokul hem de ortaokullar arasında ilçe birincisi oldu.. çalıştıran arkadaşlar , youtube da antalya kepez deki yarışmada birinci olan kızın okuyuşundan ve fon müziğinden yararlandılar ... gerçekten de çok etkileyiciydi... hatta arkadaşlar fon müziğini öğrenmek için okulu bile aradılar ... tavsiye ederim.. TRT nin dizisi vardı , Son Osmanlı diye.. o dizinin müziğiymiş... tavsiye ederim...

Melih Kibar-Çoban yıldızı çok hoşuma gider.
Gerçi Melih Kibarın tüm müzikleri çok güzel..

Öncelikle katılacağınız yarşmada başarılar dilerim. Bende Fahir Atakoğlunun müziklerini tavsiye ederim birçok filmin ve dizinin müziklerine imza atmış çok başarılı bir müzisyendir kendisi. Birçok yarışmada da fon müziği olarak kullanılmıştır müzikleri. Umarım beğenirsiniz.

canım,
daha geçen hafta okulumuz hem ilkokul hem de ortaokullar arasında ilçe birincisi oldu.. çalıştıran arkadaşlar , youtube da antalya kepez deki yarışmada birinci olan kızın okuyuşundan ve fon müziğinden yararlandılar ... gerçekten de çok etkileyiciydi... hatta arkadaşlar fon müziğini öğrenmek için okulu bile aradılar ... tavsiye ederim.. TRT nin dizisi vardı , Son Osmanlı diye.. o dizinin müziğiymiş... tavsiye ederim...

Canım youtube baktım da bulamadım sanırım dizinin ismi bir zamanlar osmanlı kıyam bu dizinin jeneriği mi yoksa içinde geçen müziklerden biri mi imkanın varsa videoyu buraya atabilir misin

[video=youtube;2wk6Km6K_Zw]http://www.youtube.com/watch?v=2wk6Km6K_Zw[/video]

Ben bunu çok beğenirim, ama istiklal marşının altına olur mu bilemedim. Denemek lazım. :)

Fon müziği olarak İstiklal Marşımızın kendi müziğini denemeyi düşünebilirsin, mesela biraz daha hızlandırılmış şekli veya farklı ritimlerini bulabilirsen gayet güzel olabilir. Gitarla solo olarak sözsüz dinlemiştim çok güzel ve değişik gelmişti. Bu arada başarılar:)

Bizim okuldada vardı aynı yarışma miraç fon müziği mi neydi onu kullandılar bilmiyorum hala bulamadıysanız eski öğretmenimi arayıp sorabilirim :)

öncelikle ben de İstiklal Marşı'nın orijinal bestesini tavsiye edeceğim, her ne kadar farklı şeylerin hoş olabileceğini düşünüyor olsanız da - ki haklı olabilisiniz- en etkileyicisi yine de orijinali olur :)

alternatif olarak da daha önce önerilmiş,siz de söylemişsiniz ama Can Atilla'nın Çanakkale 1915 filminin müziklerini içeren albümündeki müzikler bence olabilir."Zafere Doğru" gibi mesela.en başından almazsınız da belli bir yerinden başlatırsınız, çünkü başta biraz ağır ilerliyor Can Atilla müzikleri malum :)

Ben İstiklal Marşını Dursun Ali Erzincalı'nın Kırk Yaşındasın fon müziğinde dinlemeyi seviyorum...

Son düzenleme:
Back
X