- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.232
- 498
- Konu Sahibi Benbirlaydii
Kızmazsan ben senin yerinde olaydım; madem çalışmayı çok istiyorsun evlenmeden önce eline ekmeğini almalıydın. Üniden mezun olman 22 yaş civarı olsa ne acele derler adama.Merhabalar. Kizlar aranizda benim gibi olan var mi? Temmuz 2014 Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bolumu mezunuyum ve hamileyim. Kismetse ekimde dogumum olacak, calismayi o kadar çok istiyorum ki ama hep kendimde biseyleri eksik goruyorum. Kimseye bagimli olmadan yasamak istiyorum maddi acidan esime bagimli olmak istemiyorm, eşim asla her acidan bir dediğimi iki etmemistir ama bende ekonomik ozgurlugum olsun istiyorm. Sizce kpss ye adamakilli calisirsam atanabilir miyim? Bazen aklima geldikce moralim bozuluyo boş bir bölüm okumusum diye ama kendimi salivermek istemiyorum cocuk dogduktan sonra. Siz yerimde olsaniz napardiniz? Lütfen farkli yorum ve dusuncelere ihtiyacım var kizlar cevremde bunlari konusabilecegim kimsem yok![]()
Şu noktada yapacak bir şey bence. Boş hayal kurmak yerine yeniden okumak da ayrı seçenek. Moralini bozmak için söylemiyorum kesinlikle.